Inscrie firma »

luminatoare din policarbonat celular - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre luminatoare din policarbonat celular
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Luminatoare din placi de policarbonat

Luminatoare din placi de policarbonat celular


Luminatoarele din placi de policarbonat celular, si protectie UV si coeficient... din policarbonat celular Danpalon utilizat pentru luminatoare se prezinta in 6 variante... invelitori/ luminatoare, placile din policarbonat se pozitioneaza cu profilul de prindere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Policarbonat cutat / ondulat gen tabla cutata /

Policarbonat cutat / ondulat gen tabla cutata / luminatoare


Luminatoarele sunt o solutie optima si binevenita pentru orice tip... utilizata pentru iluminat, cat si de avantajul utilizarii luminii naturale, care este o... solutie mai sanatoasa.Luminatoarele pe care le oferim clientilor nostrii sunt de mai ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Policarbonat celular

Policarbonat celular


Placi policarbonat celular - un material usor si rezistent, gol pe interior... sau semitransparent la un pret foarte accesibil. Materialul policarbonat celular pe care il..., putand satisface toate cerintele. Caracteristici policarbonat celular ... »
Oferit de:EMSA SYSTEMS
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Policarbonat celular transparent

Policarbonat celular transparent


AVANTAJELE PLACILOR DE POLICARBONAT CELULAR: protectie UV la toata gama...; greutate redusa cu portanta maxima; plus de lumina naturala; efecte cromatice deosebite... produse ale diviziei MAKROPLAST din cadrul companiei Aluterm Group: policarbonat compact ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Policarbonat celular colorat (fumuriu, verde,

Policarbonat celular colorat (fumuriu, verde, albastru, rosu)


, policarbonat modular; policarbonat profilat, trape de evacuare fum, cupole, luminatoare..., placile din policarbonat isi pastreaza toate calitatile -optice, mecanice, fizice... din cadrul companiei Aluterm Group: policarbonat compact, policarbonat Athermic ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Pereti cortina din placi de policarbonat celular

Pereti cortina din placi de policarbonat celular


drenajul. Placile din policarbonat celularA utilizate pentru pereti cortina...A se prezinta in 4 variante: Placile din policarbonat celular... astfel: -DP 8 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 8mm, cu 4 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem modular din policarbonat makroplast

Sistem modular din policarbonat Makroplast


Aceste sisteme din panouri de policarbonat sunt solutii extrem de versatile... de rezistenta, sistem de fixare fara gaurirea panourilor de policarbonat, elemente... de acoperiri plane si curbe (ex: piete, piscine, cupole, domuri) - luminatoare - gradini ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Luminatoare light

LUMINATOARE LIGHT


luminatoarelor se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate... placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile...LUMINATOARE LIGHT Solutii Profesionale in Constructii > Evacuare fum ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Casete luminoase

casete luminoase


,acestea pot fi simpla sau dubla fata (cu fete din plexiglas sau policarbonat celular...Casetele luminoase pot fi realizate in diferite forme si din diferite materiale ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Policarbonat transparent ondulat sinus - 2000 x 900

Policarbonat transparent ondulat Sinus - 2000 x 900 mm


, izoleaza termic si fonic. Structura: policarbonat celular ondulat, forma...Policarbonat transparent ondulat Sinus - 2000 x 900 mm Se foloseste pentru... de sustinere: 1500 mm (max 2000 mm) Coeficient de transmisie a luminii: Transparent 78% ... »

Pret: 36.83 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Placi mono si multistrat din policarbonat transparent

Placi mono si multistrat din policarbonat transparent si mat, pentru


placi multistrat din policarbonat celular, folosite pentru inchideri izolatoare...Placile MAKROLON mono sunt placi din policarbonat transparente, lustruite... placi din policarbonat transparente cu o fata mata. Indeplinesc perfect cerintele ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lumina naturala, aerisire, evacuare fum si gaze

LUMINA NATURALA, AERISIRE, EVACUARE FUM SI GAZE


. Vitrarea se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate.... Grosimea placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile... (PMMA), policarbonat (PC) sau polietilena (PET). Cupoletele pot fi fixe ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"luminatoare din policarbonat celular" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea