Inscrie firma »

panouri termice cu spuma poliuretanica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre panouri termice cu spuma poliuretanica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Panouri termoizolate sandwich

Panouri termoizolate sandwich


Ruukki, sisteme de jgheaburi si burlane Ruukki, panouri termoizolante cu spuma... poliuretanica sau vata minerala, accesorii inchidere acoperisuri metalice, folie anticondens ... »
Oferit de:BIGSERV ROOF
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Panouri acoperis

PANOURI ACOPERIS


un miez din spuma poliuretanica cu proprietati ecologice si autostingere. Panourile... invelesc un miez din spuma poliuretanica rigida cu proprietati ecologice...Panourile sandwich pentru acoperis Isobau reprezinta elemente structurale ... »
Oferit de:ISOBAU ROM GRUP
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Spuma poliuretanica pentru pistol penosil easygun -

Spuma poliuretanica pentru pistol Penosil EasyGun - 750 ml


Spuma poliuretanica pentru pistol Penosil EasyGun - 750 ml Se utilizeaza... pentru instalarea si izolarea usilor si ferestrelor , fixarea panourilor de perete..., izolarea rosturilor , izolare termica si fonica. Confortul de aplicare este ... »

Pret: 18.54 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Panouri termoizolante

Panouri termoizolante


, cu spuma poliuretanica dura , ignifuga , cu un transfer termic si fonic scajut . ... »

Pret: 14.5 EUR
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Panouri solare

Panouri solare


a bazinului este din spuma poliuretanica Germany Bayer cu grosimea de 55mm. - tuburile...;este folosit poliuretan Germany Bayer's si otel inoxidabil SU S304 din Coreea si Taiwan... - rama bazinului este din otel zincat de 1.2mm grosime - izolatia termica ... »
Oferit de:SC Tao Tao SRL
Buyer Member 12 ani
Calarasi
 Spuma poliuretanica pentru pistol penosil goldgun low

Spuma poliuretanica pentru pistol Penosil GoldGun Low Expansion - 750 ml


Spuma poliuretanica pentru pistol Penosil GoldGun Low Expansion - 750 ml Se... , instalarea si izolarea usilor si ferestrelor , fixarea panourilor de perete , placilor... rosturilor , izolare termica si fonica. Presiune de expandare deosebit de redusa ... »

Pret: 25.6 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Panouri sandwich pentru perete si acoperis

Panouri sandwich pentru perete si acoperis


din otel umplute cu spuma poliuretanica ce asigura o protectie dubla: impotriva...Caracteristici generale: - panourile sandwich sunt fabricate din doua table... coroziunii si impotriva dispersiei termice. - materialele selectate, cu o suprafata ... »
Buyer Member 13 ani
Maramures
 Instalatie cu panouri solare pentru apa calda - 200 l

Instalatie cu panouri solare pentru apa calda - 200 l


electrostatic - grosimea stratului izolator: 50 mm - material izolator: spuma... poliuretanica - racorduri: 1/2, 3/4", 1 inch - presiune maxima de lucru: 9 bar... serpentinei inferioare: 15 m - lungimea serpentinei superioare: 10 m - inertie termica ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Usi sectionale de garaj si industriale

Usi sectionale de garaj si industriale


din panouri din tabla de otel izolate termic cu spuma poliuretanica de 40 mm tip sandwich...Usi sectionale izolate termic inport Italia -Constructia usi este realizata... vopsite in camp electrostatic. -Panourile se inbina perfect intre ele si asigura ... »
Oferit de:SC ECODOOR SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Usa de garaj casetata

USA DE GARAJ CASETATA


umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neiflamabila. Usile prezinta chedere duble...Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm... pe toate celepatru directii rezultand o izolare perfecta Coeficient de izolare termica ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Casa pasiva folex

Casa pasiva Folex


de spuma poliuretanica care include o rete ade goluri. Fiecare tip de element modular.... Avantajul spumei poliuretanice este faptul ca reprezinta o conductabilitate termica 0...Elamentele modulare tip BSF (boltar spuma finisat) sunt compuse dintr-un bloc ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Usi de garaj mba

Usi de garaj MBA


din tabla de otel galvanizat izolata termic cu spuma poliuretanica tip sandwich... sectionale de garaj si industriale, automatizate sau manuale, realizate din panouri... cu grosimea de 40 mm si un coeficient de transmitere termic k= 0, 5, vopsite in camp ... »

Pret: 350 EUR
Oferit de:MBA STEEL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Usi garaj

Usi garaj


IZOLATIA foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma... poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt.../mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Usi garaj

Usi garaj


fabrica din panouri mari de otel, umpute cu spuma poliuretanica. Panourile au... tipuri de lamele din aluminiu, umplute la randul lor cu spuma poliuretanica... buna protective termica a garajului. Usile de garaj tip rulou se fabrica din doua ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale


respectiv panouri tip sandwich cu spuma poliuretanica ofera o izolare termica foarte ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Usi de garaj sectionale cu telecomanda

Usi de garaj sectionale cu telecomanda


de otel, tip sandwich, cu izolatie din spuma poliuretanica, care culiseaza de-a lungul...Usi de garaj sectionale cu telecomanda -sunt realizate din panouri sectionale... cu telecomanda. Usi de garaj sectionale cu telecomanda ofera o izolare termica foarte buna ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Usi sectionale-izolate pentru garaje

Usi sectionale-izolate pentru garaje


de otel, tip sandwich, cu izolatie din spuma poliuretanica, care culiseaza de-a lungul...Usi sectionale-izolate pentru garaje sunt realizate din panouri sectionale... cu telecomanda. Usi sectionale-izolate pentru garaje ofera o izolare termica foarte buna ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Porti sectionale pentru garaje

Porti sectionale pentru garaje


sandwich, cu izolatie din spuma poliuretanica, care culiseaza de-a lungul tavanului...Porti de garaj sectionale sunt realizate din panouri sectionale de otel, tip.... Porti sectionale pentru garaje ofera o izolare termica foarte buna si este foarte ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Usi de garaj sectionale industriale

Usi de garaj sectionale industriale


. Panouri : 40mm grosime (tip sandwich; din otel, umplute cu spuma poliuretanica... . Izolatie termica : 0.49W/mp*K/pentru panouri ; 0.9W/mp*K/ pentru usa instalata... neinflamabila). Silentiozitate (datorita rolelor de culisare cu rulmenti) Siguranta (panouri ... »
Oferit de:MCA
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Usa de garaj 3000x2000, stejar auriu

Usa de garaj 3000x2000, stejar auriu


Usa este termoizolanta, compusa din panouri umplute cu spuma poliuretanica..., cu izolatie termica, interior, exterior tabla din otel galvanizat grosime 0,5 mm, spuma... poliuretanica injectata. Suprafata panouri: stucco (coaja de portocala), imitatie lemn ... »

Pret: 500 EUR
Oferit de:SC MARANTEC SRL
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Usi garaj

Usi garaj


izolatie de spuma de poliuretan. Acest lucru asigura in interiorul garajului atat... sunt confectionate din panouri de tabla de otel profilata, cu forme geometrice... inserate si sunt vopsite in culoarea alb sau maro. intre panourile de tabla exista o ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Usa garaj sectionala

Usa garaj sectionala


cu spuma poliuretanica, care asigura o izolatie termica foarte buna, mai buna... termica este de aproximativ 1 - 1.3 W/mpK . - panourile au protectie anticoroziva... aluminiu de protectie a panourilor pe contur; - dispozitive de siguranta impotriva ... »
Buyer Member 13 ani
Maramures
 Cabine paza

CABINE PAZA


la interior cu spuma poliuretanica. Panourile sunt proiectate pentru o constructie... o izolatie fonica si termica excelenta datorita faptului ca sunt realizate ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Usi sectionale incepand de la 756 euro

usi sectionale incepand de la 756 euro


uniform cu spuma poliuretanica, grosimea panourilor de 40-45 mm ofera, alaturi...Caracteristici generale : izolatie termica si fonica remarcabila, siguranta... si fiabilitate garantata. Structura usii consta in panouri cu perete dublu din otel umplute ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Usi de garaj sectionale 2500 mm x 2000 mm

Usi de garaj sectionale 2500 mm X 2000 mm


, cu grosimea de 40 mm, umplute cu spuma poliuretanica inalata densitate... (Coeficientul de transfer termic al panourilor este de 0,51 Watt/m2*K iar... panourilor se ajunge la un coeficient de transfer termic pentru usa instalata de 1,6 Watt ... »

Pret: 2066 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
130 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"panouri termice cu spuma poliuretanica" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea