Inscrie firma »
 

Prezentare M************

Firma noastra are ca obiect de activitate comercializarea si montarea usilor de garaj si industriale, montarea sistemelor automate pentru porti, bariere de acces sisteme de rafturi, vitrina cu sticla securizata si rulouri metalice, tamplarie aluminiu, pereti cortine etc.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile de producator, accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne.
Pentru a raspunde cat mai complet cerintelor dumneavoastra, incercam sa tinem cont de faptul ca timpul este un bun foarte pretios pe care este pacat sa il irositi. Pentru aceasta masuratorile si evaluarile la fata locului intra in pachetul de servicii pe care il oferim. Astfel, veti avea parte de promtitudine si profesionalism, de o solutie adaptata perfect propriilor cerinte sau necesitati, fara a fi nevoiti sa fiti specialist in constructii metalice sau automatizari.
Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va oferim o gama diversificata de piese de schimb pentru toate produsele comercializate. In perioada garantiei orice piesa defecta va fi inlocuita gratuit, inlaturand astfel orice neplaceri cauzate de eventuala deterioarare a anumitor componente. Orice probleme tehnice intampinate in utilizarea motoarelor sau a usilor de garaj achizitionate de la noi, vor fi rezolvate in cel mai scurt timp si cu profesionalism de catre tehnicienii nostrii.

PREZENTARE M************
MEMBRU
GRATUIT
M************
2 573 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: USI DE GARAJ oradea - usi de garaj sectionale - usi industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE MBA STEEL SRL

Usi de garaj OradeaUsi de garaj Oradea
Usi de garaj oradea
Usi de garaj sectionale - panoul tip sandwich, al usii de garaj, sa fie facut din tabla de otel galvanizata si ...
EUR 350.00
Usi de garaj MBAUsi de garaj MBA
Usi de garaj mba
Sc MBA STEEL srl Vindem cu montaj sau livrare oriunde in tara usi sectionale de garaj si industriale, ...
EUR 350.00
MBA STEEL SRL ESTE INSCRISA IN