Inscrie firma »

managementul calitatii program - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre managementul calitatii program
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de management integrat

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea... integrate, elaborarea Programului (elor) de management integrat pentru care Consultantul... combinarii si interactiunii acestora. Obiectivul general al Sistemului de Management ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instruiri si consultanta in managementul calitatii

Instruiri si consultanta in managementul calitatii pentru organizatii mici


1. cursuri de instruire a. managementul calitatii nu inseamna hartii multe.... implementarea unui sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO... implementat sistemul de management al calitatii, dar sunt probleme in ce priveste ... »
Oferit de:SC Sitra SRL
Buyer Member 9 ani
Mures
 Managementul riscurilor

Managementul riscurilor


In scopul de a mentine calitatea si echilibrul in contingentele de risc... a riscurilor este vitala. Procesul nostru de management al riscului presupune identificarea... expunerilor cheie in etapele de constructie si formularea unui program eficient pentru ... »
Oferit de:Kent Yapi
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Kit documente sistem de management al

Kit documente Sistem de Management al Calitatii pe CD


Am lansat CD-ul 'Kit documente Sistem de Management al Calitatii' la un pret... a Sistemului dvs. de Management al Calitatii, va deveni cu mult mai simpla, iar costurile... si implementarea Sistemului de Management al Calitatii cu pana la 70 % ! * Un Sistem ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Managementul proiectelor-modul

Managementul proiectelor-modul I-Programul Leaderul de platina


riscului o Managementul timpului o Ce inseamna sa fi manager de proiect/calitatile...Training Management de Proiect Date Desfasurare: 23-24 Aprilie 2009... managementului de proiect o Premisele succesului o Echipa proiectului o Managementul ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Kit documente sistem de management integrat

Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu


evaluarea stadiului Sistemului de Management al Calitatii), articol despre Obiectivele...Setul complet - Documentele de baza ale Sistemului de Management Integrat... calitate-mediu, modele ce pot fi foarte usor adaptate oricarui tip de organizatie ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Calitatea vietii

Calitatea vietii


CalVitaProgram destinat tuturor celor ce doresc o imbunatatire a calitatii...: 1. Managementul stilului de viata. 2. Managementul timpului in scopul ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Consultanta management/ coaching

consultanta management/ COACHING


Coachingul este un program de dezvoltare a resurselor personale, fie ele... manageriale, sociale, familiale. Cel care urmeaza un program de coaching va putea sa... promoveze la randul sau abilitatile si calitatile celorlalti. - fie recunoscut ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sisteme de management ale calitatii

Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008


Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea... obiectivelor generale si specifice privind calitatea, elaborarea Programului (elor...:2008 si de a raspunde in mod corespunzator prevederilor reglementarilor din domeniile calitatii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 De management ale calitatii

DE MANAGEMENT ALE CALITATII


Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... de management performante : ISO 9001(calitate); ISO 14001(mediu); OHSAS 18001(sanatatii... si securitatii ocupationale); HACCP (sigurantei alimentare). Etapele unui program ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Curs managementul proiectelor in domeniul it

CURS MANAGEMENTUL PROIECTELOR IN DOMENIUL IT


costurilor; 3. Planificarea calitatii; 4. Planificarea managementului...I. NOTIUNI DE BAZA SI NOTIUNI SPECIFICE PRIVIND MANAGEMENTUL PROIECTELOR... DIN DOMENIUL IT 1. Problematica generala a managementului proiectelor; 2 ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Project management in domeniul constructiilor

PROJECT MANAGEMENT IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR


Proiect ContaPlus organizeaza cursul PROJECT MANAGEMENT IN DOMENIUL... SI NOTIUNI SPECIFICE PRIVIND MANAGEMENTUL PROIECTELOR DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR 1.... Problematica generala a managementului proiectelor; 2. Particularitati ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Pachet training management

Pachet Training Management


Oferta Pachet Cursuri Formare Profesionala Programul va cuprinde un numar de 5... - Managementul, definitie, curente si descriere - Mangerul: rolurile managerului, tipologia... managerului - Time Management - gestionarea timpului, delegarea sarcinilor si stabilirea ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Training specialisti management de proiect

Training Specialisti Management de Proiect


structurale Managementul calitatii proiectelor; Pentru a participa la acest training...Daca iti doresti ca echipa de management a companiei tale sa fie formata... din Specialisti in Management de Proiect, daca doresti sa cresti si sa dezvolti oamenii ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs managementul proiectelor

Curs Managementul Proiectelor


progreselor, corectarea erorilor, managementul schimbarii. Inchiderea proiectului..., inchiderea contractelor Standarde, metodologii ale proiectelor - managementul calitatii..., participantii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect ... »

Pret: 2330 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001

CONSULTANTA ISO 9001


Etapele unui program de consultanta sunt: Intalnire preliminara pentru... a managementului organizatiei). Constientizarea membrilor organizatiei incepand... cu managementul la cel mai inalt nivel Proiectarea sistemului si elaborarea documentatiei ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Curs managementul proiectelor in domeniul

CURS MANAGEMENTUL PROIECTELOR IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR


Proiect ContaPlus sustine cursul MANAGEMENTUL PROIECTELOR IN DOMENIUL... in managementul proiectelor la nivel intern si international CURS AUTORIZAT A... PENTRU INSOTITOR! . Managementul proiectelor de constructii are o serie ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 De management integrat

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


, va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a.Calitatii... a programului de consultanta. 4. Instruirea managementului Succesul actiunilor viitoare... alimentului. 2.6. Elaborarea documentelor de sistem de management integrat calitate ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Training managementul proiectelor-fonduri structurale

Training Managementul proiectelor-Fonduri structurale


comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii si proceduri de achizitie...Bucuresti, 17 - 23 octombrie 2011. Program de formare profesionala adresat... in vederea initierii/dezvoltarii afacerii personale sau pentru terte parti. Programul ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs managementul proiectelor-fonduri structurale

Curs Managementul proiectelor-Fonduri structurale


Managementul comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii si proceduri...17 - 23 octombrie 2011, BUCURESTI, COMPLEX HERASTRAU Program de formare... bugetului Analiza cost - beneficiu Cerintele managementului integrat al proiectului ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Kit documente smc proceduri de sistem si formularele asociate

Kit documente SMC Proceduri de Sistem si formularele asociate


in acelasi timp, buna functionare a Sistemului de Management proiectat si implementat... Clienti / Furnizori, Program de audit intern pe anul ..., Plan de Audit, Fisa ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Curs managementul proiectelor-fonduri structurale,

Curs Managementul proiectelor-Fonduri structurale, Timisoara


comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii si proceduri de achizitie...14 - 20 noiembrie 2011, Timisoara. Program de formare profesionala adresat... in vederea initierii/dezvoltarii afacerii personale sau pentru terte parti. Programul ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs managementul proiectelor-fonduri structurale,

Curs Managementul proiectelor-Fonduri structurale, Oradea


comunicarii in cadrul proiectului Managementul calitatii si proceduri de achizitie...14 - 20 noiembrie 2011, Oradea Program de formare profesionala adresat... in vederea initierii/dezvoltarii afacerii personale sau pentru terte parti. Programul ... »

Pret: 890 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Consulting change management & erp implementation

Consulting Change management & ERP implementation


de ansamblul intreprinderii voastre; -Nu sunteti satisfacut de calitatea practicilor... uman al intreprinderii voastre si pentru... -A constitui impreuna un program ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri

Curs Managementul proiectelor finantate din fonduri europene, Bucuresti


in cadrul proiectului Managementul calitatii si proceduri de achizitie Gestiunea... la data de 21 mai 2012/ DESCRIEREA OCUPATIEI Program de formare profesionala...; beneficiu Cerintele managementului integrat al proiectului Managementul comunicarii ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
235 produse / 10 pagini
25 produse pe pagina.

"managementul calitatii program" in Firme Hot - 28 Rezultat(e)
Folositi cautarea