Inscrie firma »

managementul calitatii in turism - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre managementul calitatii in turism
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


CURS ACREDITAT CNFPA - MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM DURATA CURSULUI : 6... luni Afla cum sa dezvolti o afacere de succes in turism, prin tintirea unei... turistice de calitate. CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS ? Persoanelor care vor sa ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Saat - sistem de administrare pentru agentii de

SAAT - Sistem de Administrare pentru Agentii de Turism


de turism. Pe scurt, enumeram doar cateva dintre principalele functionalitati ce le... sejururi, circuite, evenimente - management contracte, bonuri de comanda, vouchere... nevoie, oferind in acelasi timp un plus de calitate si de imagine in serviciile ... »
Oferit de:EIKON SRL
Light Member 13 ani
Cluj
 Qmark - marci de calitate

QMark - Marci de calitate


sistem de management si implicit garantarea calitatii serviciilor pentru beneficiari... in dezvoltarea de noi standarde, si anume " Marci de Calitate " in diverse domenii, dedicate... de constructii. Marcile de calitate in constructii exista in toate tarile din Europa sub ... »
Light Member 12 ani
Satu Mare
 Consultanta implementare/mentenanta sisteme siguranta alimentelor si

Consultanta implementare/mentenanta sisteme siguranta alimentelor si calitate


, implementarea si dezvoltarea sistemului de management al calitatii conform standard ISO 9001... de management (siguranta alimentelor si managementul calitatii)pentru operatorii...Pentru a oferi cu promptitudine si profesionalism servicii de calitate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE


:2008, un sistem de management al calitatii. Cu alte cuvinte exista, urmarind cerintele ISO...Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS... 14001 acopera o paleta de 5 directii de actiune: 1. Sisteme de management de mediu ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Curs director agentie de turism touroperatoare,

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


; Management; Management financiar; Asigurarea calitatii serviciilor; Marketing... ale turistilor din ce in ce mai exigenti. Afla cum sa-ti infiintezi o agentie de turism si sa... turistice specifice si oferirea unor servicii turistice de calitate. CUI SE ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Si calitate iso 9001 in activitatile din

si calitate ISO 9001 in activitatile din turism (alimentatie publica, cazare)


si dezvoltarea sistemului de management al calitatii pentru spatiile de cazare (hotel, motel... sistem integrat de management: calitate - siguranta alimentelor pentru intreaga... de calitate si a unor produse sigure pentru consum, SC FOOD SAFETY HACCP CONSULT ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


unui model de calitate ecologica in turismul local prin inglobarea ''experientei... Congres (tip "brainstorming") national, pe teme de Calitate Ecologica in turism...Degradarea mediului prin turism (si nu numai), creeaza Romaniei o imagine ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat de vacanta / popas turistic


turismului pentru a-ti insusi abilitatile necesare, principii si tehnici moderne adaptate... ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ospitalitatii... cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul in turism pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


de drept si legislatie; Management; Management financiar; Asigurarea calitatii... obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri in domeniul industriei... de specialitate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este autorizat ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


" se va initia Crearea unui model de calitate ecologica in turismul local... de Calitate Ecologica in turism si de Protectia si conservarea mediului in turism; 10...Turist! TURISMVERDE, protejeaza Turistul de autodistrugere! Turismul viitorului nu ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapca de spionaj, cu camera de filmat si recorder-sapy30

Sapca de spionaj, cu camera de filmat si recorder-SAPY30


pentru entuziasti ai turismului, sportului extrem sau ai distractiilor cool... flash 128MB incorporata Suporta functii de management de foldere si vizualizare...) Geanta de calitate pentru Player ATENTIE: Aceasta camera, cat si alte ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sapca de spionaj, cu camera de filmat si recorder

Sapca de spionaj, cu camera de filmat si recorder


pentru entuziasti ai turismului, sportului extrem sau ai distractiilor cool... Suporta functii de management de foldere si vizualizare Suporta format ASF...) Geanta de calitate pentru Player ATENTIE: Aceasta camera, cat si alte ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


, agricultura, mediu, productie, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane.... Managementul proiectelor - cadrul conceptual si tipuri de proiecte - Precizarea cerintelor... proiectului; 2. Managementul ciclului proiectelor - cadrul logic - Estimarea resurselor ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Camera digitala ascunsa tip nasture cu player mp4, memorie

Camera digitala ascunsa tip nasture cu player mp4, memorie 512mb-CAM530


functii de management de foldere si vizualizare Suporta format ASF,ADPCM sunet...) Geanta de calitate pentru Player ATENTIE: Aceasta camera, cat si alte... personal (distractie, sport, turism, supraveghere locuinta sau masina proprii, etc...) ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Camera digitala ascunsa tip nasture cu player mp4, memorie 512mb

Camera digitala ascunsa tip nasture cu player MP4, memorie 512MB


incorporata Suporta functii de management de foldere si vizualizare Suporta... de calitate pentru Player ATENTIE: Aceasta camera, cat si alte produse similare... (distractie, sport, turism, supraveghere locuinta sau masina proprii, etc...) ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta accesare fonduri structurale microintreprinderi

CONSULTANTA ACCESARE FONDURI STRUCTURALE MICROINTREPRINDERI


, imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale, diversificarea economiei rurale, demararea... lor cu arealele inconjuratoare; -Cresterea calitatii infrastructurii sociale...; -Cresterea contributiei turismului la dezvoltarea Regiunilor. PNDR Facilitarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"managementul calitatii in turism" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea