Inscrie firma »
D******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sisteme de Management Integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu

Tip produs: Sistem de Management Integrat | ISO 14001 | ISO 9001
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sisteme de Management Integrat calitate-mediu

Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea in cel mai inalt grad a cerintelor clientilor. Specific standardului SR EN ISO 9001:2008 este ca acesta promoveaza o abordare bazata pe proces. Un avantaj al abordarii bazate pe proces este controlul permanent pe care aceasta il asigura, atat asupra legaturii dintre procesele individuale in cadrul sistemului de procese, cat si asupra combinarii si interactiunii acestora.
Obiectivul general al Sistemului de Management de Mediu este tinerea sub control si reducerea impacturilor negative asupra mediului generate prin functionarea organizatiei. ISO 14001 impune stabilirea printr-o Analiza Initiala de Mediu a aspectelor de mediu, determinarea obiectivelor si tintelor si elaborarea programelor de management de mediu.
Obiectivele generale ale Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale sunt tinerea sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea muncii si imbunatatirea performantelor in acest domeniu. OHSAS 18001 impune identificarea pericolului, evaluarea si controlul riscului privind sanatatea si securitatea muncii (SSM), stabilirea unor obiective documentate si elaborarea programelor de management pentru SSM.
Obiectivele specifice ale SMI sunt legate de necesitatea de a respecta intocmai cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2008 si SR OHSAS 18001:2008 si de a raspunde in mod corespunzator prevederilor reglementarilor din domeniile calitatii, protectiei mediului, protectiei si securitatii muncii aflate in vigoare in Romania.
In actiunile prevazute in prezenta oferta, Consultantul a inclus vizitarea si evaluarea din punct de vedere al mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si a calitatii a amplasamentelor pe care Beneficiarul isi desfasoara activitatea.
In vederea crearii unui sistem de management global eficient, consultantul va pune un accent deosebit pe colaborarea, pe intreaga durata a construirii si implementarii SMI, cu specialistii din domeniul asigurarii calitatii, protectiei mediului si protectiei muncii din cadrul companiei Beneficiarului.
Un element cheie al abordarii Consultantului este proiectarea SMI tinand seama de matricea structurala a standardului ISO 9001 bazata pe ciclul lui Deming: Planifica, Implementeaza, Verifica, Actioneaza (PDCA).
Consultantul propune parcurgerea urmatoarelor faze in vederea construirii si implementarii SMI:
a. Reuniune de deschidere care contine activitatile pregatitoare pentru demararea proiectului si care cuprinde lansarea proiectului si instruirea initiala. Instruirea initiala se adreseaza managementului la varf si echipei de implementare desemnata de catre Beneficiar.
b. Evaluarea sistemului existent. Consultantul efectueaza evaluarea conformarii sistemului de management existent cu cerintele standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
c. Identificarea proceselor si realizarea hartii proceselor. Consultantul participa impreuna cu echipa de implementare la identificarea proceselor si intocmeste harta proceselor. Coordoneaza elaborarea de catre responsabilii de proces a fiselor proceselor pe care le conduc.
d. Efectuarea Analizei Initiale de Mediu, Sanatate & Securitate Operationala si Calitate (practici de mediu, de asigurare a sanatatii & securitatii ocupationale si privind asigurarea calitatii, conformare actuala cu standardele de referinta si cu cerintele partilor interesate, aspecte identificate in situ, identificarea si evaluarea riscurilor si situatiilor de urgenta potentiale, identificarea aspectelor semnificative, etc.).
e. Stabilirea obiectivelor generale si specifice integrate, elaborarea Programului (elor) de management integrat pentru care Consultantul lucreaza in comun cu echipa de implementare.
f. Elaborarea documentatiei SMI (Politica Integrata, Manualul SMI, planuri de interventie pentru situatii de urgenta, proceduri, instructiuni de sistem si operationale etc.). Documentele sunt realizate de catre Consultant si sunt validate de catre echipa de implementare.
g. Instruirea pentru implementarea SMI prin care Consultantul instruieste echipa de implementare si personalul de conducere operativa in ceea ce priveste metodologia de implementare. Consultantul participa la elaborarea planurilor de diseminare si de instruire si la analizarea feedback-ului de la ancheta documentelor.
h. Formarea auditorilor interni de SMI. Consultantul va instrui teoretic si practic auditorii interni desemnati de catre organizatie.
i. Efectuarea Auditului de precertificare prin care Consultantul, va simula un audit de certificare. Concluziile acestui audit vor fi prezentate conducerii organizatiei care va stabili, in consecinta, masurile ce urmeaza a fi luate pentru imbunatatirea sistemului si certificarea sa.
Facilitati acordate de Consultant:
a) Consultantul se angajeaza sa asiste pe Beneficiar pana la obtinerea certificarii sistemului de management integrat de catre organismul de certificare;
b) In completarea consultantei de specialitate, Consultantul ofera Beneficiarului, cu regim de gratuitate, o serie de instrumente de lucru care sa ajute personalul organizatiei la construirea implementarea si mentinerea sistemului intr-o maniera moderna si eficienta.
PREZENTARE D********************
MEMBRU
GRATUIT
D********************
12 900 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: management de mediu - sistem integrat - audit de sistem

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEME DE MANAGEMENT INTEGRAT CALITATE-MEDIU

Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO) in conformitate cu OHSAS 18001:2008Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO) in conformitate cu OHSAS 18001:2008
Sisteme de Management ale Sanatatii &...
Obiectivele generale ale SMSSO sunt tinerea sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea ocupationala si ...
Instruire in domeniul construirii, implementarii si auditarii Sistemelor de managementInstruire in domeniul construirii, implementarii si auditarii Sistemelor de management
Instruire in domeniul construirii, imple...
Consultantul sustine, la sediul Beneficiarului: 1. Cursuri dedicate construirii si implementarii Sistemelor de ...
Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008
Sisteme de Management ale Calitatii (SMC...
Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea in cel mai inalt grad a cerintelor ...
Sisteme de Management de Mediu (SMM) in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005Sisteme de Management de Mediu (SMM) in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005
Sisteme de Management de Mediu (SMM) in ...
In cadrul construirii SMM, realizarea Analizei Initiale de Mediu (AIM) va fi elementul fundamental care va asigura baza ...
Auditul conformarii sistemelor de management cu cerintele standardelor internationaleAuditul conformarii sistemelor de management cu cerintele standardelor internationale
Auditul conformarii sistemelor de manage...
La solicitarea Beneficiarului, Consultantul (Diaconu D. Sergiu P.F.A.) efectueaza investigarea situatiei de mediu, de ...
Auditul conformarii cu legislatia de mediu si de sanatate & securitate ocupationala in vigoareAuditul conformarii cu legislatia de mediu si de sanatate & securitate ocupationala in vigoare
Auditul conformarii cu legislatia de med...
Cele mai multe organizatii sunt preocupate de pastrarea unor relatii bune cu autoritatile de mediu sau ale sanatatii ...