Inscrie firma »

management de proiect sisteme securitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre management de proiect sisteme securitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Management de proiect sisteme

Management de proiect sisteme securitate


Existenta unui proiect de anvergura pentru sisteme tehnice de securitate... in obiectivul ce urmeza a fi dotat cu sisteme de securitate (antiefractie, control acces... specializat pentru coordonarea lucrarilor de executie a proiectului. Grey Business ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Sisteme de management (calitate  /

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


proiectarea si implementarea sistemelor de management, in conformitate cu cerintele... unor performante de mediu -securitatea muncii reale; - Cresterea sigurantei... a rezultatelor organizatiei (certificarea sistemului de management). Procesul de consultanta ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Implementare sisteme de management

Implementare sisteme de management al securitatii informatiei (SR/ IEC 27001)


Proiectare, implementare, documentare, asistenta certificare sisteme... de management al securitatii informatiei(SMSI): - analiza preliminara - analiza riscului... de securitate a informatiei - stabilire politica de securitate a informatie si selectarea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Solutii de management al cladirilor

Solutii de management al cladirilor


de tehnologii pentru sisteme de management a energiei electrice si sisteme de control... specializate de proiectare, instalare si administrare a unor asemenea sisteme sunt...Conceptul Building Management Systems (BMS) inglobeaza o gama larga ... »
Oferit de:Sistec
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sisteme de management integrat

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale sunt tinerea sub control a riscurilor...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea... combinarii si interactiunii acestora. Obiectivul general al Sistemului de Management ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Audit intern din punct de vedere al securitatii si

Audit intern din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca


de conformitate a locurilor de munca in raport cu prevederile Legii 319/2006(Legea Securitatii... de securitate si sanatate in munca care trebuie asigurate lucratorilor la locurile de munca... a echipamentelor de munca in raport cu cerintele minime de securitate si sanatate in munca care ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Sisteme de management ale sanatatii

Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO


; securitatea ocupationala, elaborarea Programului (elor) de management pentru care... sanatatea si securitatea ocupationala si imbunatatirea performantelor in acest domeniu...; securitate ocupationala (AISSO) va fi elementul fundamental care va asigura baza ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul calitatii

consultanta managementul calitatii


/ mediului/ securitatii ocupationale - instruirea managementului; - intocmirea...- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii... de management al calitatii si de mediu, conform SR EN ISO 9001:2001, respectiv SR EN ISO ... »
Buyer Member 15 ani
Gorj
 De management integrat calitate-mediu-

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


si materiale existente; Sistemele de inregistrari si evidenta existente. 3. Proiectarea... pentru mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management si pentru rezolvarea... doreste un sistem de management integrat (ex. calitate-mediu; calitate-mediu-securitate ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Nivis documents management system

Nivis Documents Management System


integrare buna cu viitoarele sisteme de management a resurselor precum si o securitate...NIVIS DMS a fost proiectat cu scopul de a imbunatati comunicarea in cadrul unei... organizatii, fiind instrumentul prin care managementul poate sa introduca, sa controleze ... »
Oferit de:Nivis Romania
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Consultanta ohsas 18001-sistem de management sanatate

CONSULTANTA OHSAS 18001-Sistem de Management Sanatate si Securitate


international ca fiind standardul ce reglementeaza domeniul sistemelor de management... a securitatii si sanatatii ocupationale. OHSAS-18001 a fost proiectat pentru a fi...-si indeplineasca obligatiile cu privire la securitatea locului de munca intr-un mod eficient ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta ohsas 18001-sistem de management sanatate

CONSULTANTA OHSAS 18001-Sistem de Management Sanatate si Securitate


international ca fiind standardul ce reglementeaza domeniul sistemelor de management... a securitatii si sanatatii ocupationale. OHSAS-18001 a fost proiectat pentru a fi...-si indeplineasca obligatiile cu privire la securitatea locului de munca intr-un mod eficient ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Sisteme informationale pentru afaceri

Sisteme informationale pentru afaceri


si actual in analiza si proiectarea sistemelor informationale - Tendinte in ingineria... proiectelor in era informationala - Despre sistemica si cibernetica - Sisteme...-Business – agonie si extaz - Probleme actuale ale securitatii in sistemele ... »

Pret: 27.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta in vederea obtinerii  certificarii si mentinerii

CONSULTANTA in vederea obtinerii CERTIFICARII SI MENTINERII SISTEMELOR


Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... de activitate il constituie proiectarea, implementarea si mentinerea unor sisteme... de catre un Organism ales de client; - mentinerea viabila a sistemelor de management ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Sisteme geoinformatice (gis) pentru electroenergetica

Sisteme geoinformatice (GIS) pentru electroenergetica


. Cuprins: Proiectarea si implementarea sistemelor geoinformatice - Integrarea bazelor.../gestionarii sistemelor electroenergetice - Securitatea si continuitatea sistemelor electroenergetice.../retelelor sau managementul relatiilor cu consumatorii de energie electrica. Lucrarea prezinta aplicatiile ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Proiecte case inteligente

Proiecte case inteligente


Firma Art Soft Design va ofera : Consultanta Proiectare Executie... complexe de automatizari a cladirilor. Sistemul de casa inteligenta este proiectat...: INELS MINIM, INELS BAZA, INELS EXTINS, INELS & BMS - sistem pentru managementul ... »
Oferit de:art soft design
Buyer Member 17 ani
Arad
 Certificare iso 27001

Certificare ISO 27001


sisteme de management, membru al organismului international ISOQAR Ltd, cu sediul...Discount de pana la 5%. Derulati proiecte si licitatii? Aveti clienti ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Datacenter consulting

Datacenter consulting


Ca integrator de sisteme oferim suportul in urmatoarele industrii... si Productie -Aparare si Securitate -Educatie -Guvernamental Ca partener... in ecuatie a unor solutii complexe pentru datacenter: - Account Management ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectul pentru decorare, design interior si design

PROIECTUL PENTRU DECORARE, DESIGN INTERIOR SI DESIGN TEHNOLOGIC -


) + sisteme de securitate + sprinklere + echipamente medicale] si pentru utilizarea unor.... Pe langa studiul compozitional implicat de proiectul pentru decorare si design interior... centralizata + instalatie electrica inteligenta + B.M.S. (building management system ... »
Oferit de:HIPERFORM SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Consultanta, proiectare si realizare programe de

Consultanta, proiectare si realizare programe de evidenta financiar


IT si al managementului de afaceri, include: Proiectare, Instalare, Configurare, Intretinere sisteme... bazate pe tehnologie Microsoft. Consultanta in alegerea solutiilor de securitate... programelor de gestiune economica realizate de catre TehnoStore. Proiecte informatice ... »
Buyer Member 10 ani
Teleorman
 Flexibil - pachete de servicii post-certificare iso

FLEXIBIL - Pachete de servicii post-certificare ISO


-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management calitate...-mediu-sanatate si securitate ocupationala Imbunatatirea sistemului de management debuteaza imediat... de viata. In functie de necesitatile si de obiectivele clientului, proiectele ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Instalare sisteme de alarma, supraveghere video,

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie


de sisteme electronice de securitate existente pe piata: Sisteme de alarma Sistemele... clientilor servicii de proiectare, instalare si intretinere pentru intreaga gama.../GSM, comunicator telefonic, prin internet si radio); Sisteme de supraveghere cu camere video ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta

Consultanta


sistemelor de management al calitatii, protectie a mediului, siguranta si securitate... ocupationala, sisteme integrate de management....solutii privind documentarea, proiectare si asistenta de-a lungul implementarii ... »
Light Member 15 ani
Caras severin
 Basic - pachet de servicii post-certificare iso

BASIC - Pachet de servicii post-certificare ISO


si imbunatatire a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala... Imbunatatirea sistemului de management debuteaza imediat dupa auditul de certificare... de necesitatile si de obiectivele clientului, proiectele de mentinere si imbunatatire includ ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Audit

audit


Instruire, consultanta privind proiectarea, mentinerea si auditarea sistemelor... de management, calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, conform standardelor ... »
Oferit de:PFA COLCER IOAN
Light Member 15 ani
Arad
48 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"management de proiect sisteme securitate" in Firme Hot - 51 Rezultat(e)
Folositi cautarea