Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Avand o experienta de 10 ani in proiectarea si implementarea Sistemelor de Management ale Calitatii, acord consultanta la implementarea standardelor internationale de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Consultanta este oferita intr-un mod profesional si flexibil, pentru a se potrivi nevoilor specifice fiecarui client in parte. De-a lungul timpului am beneficiat de instruire, prin participarea la cursuri de auditor intern si exten pentru sistemele de management al calitatii respectiv de auditor intern pentru sistemele de management al mediului. Cariera mea ca si consultant este bazata pe ani de experienta in domeniul sistemelor de management; cu aceasta experienta am ajuns la o intelegere rapida si practica a problemelor ce apar, o abilitate esentiala pentru un parteneriat profesional cu clientii, pentru a identifica cele mai eficiente solutii pentru acestia.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
3 553 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Certificarea sistemelor de management

ULTIMELE PRODUSE ALE SANDU V. CRISTINA - PF

Consultanta managementul calitatiiConsultanta managementul calitatii
Consultanta managementul calitatii
- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii, conform SR EN ISO 9001:2001; - consultanta ...