Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Scurt istoric

Team Guard este una din cele mai vechi companii private de securitate cu capital integral romanesc, fiind infintata in anul 1992. Experienta de aproape doua decenii, seriozitatea si serviciile de cea mai buna calitate fac din Team Guard o companie respectata cu un portofoliu stabil si reprezentativ.

Munca in echipa, asa cum indica si numele, efortul permanent si constant de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde precum si organizarea activitatii folosind cea mai inalta tehnologie existenta pe piata fac ca sloganul nostru: \"Securitatea dumneavoastra este preocuparea noastra!\" sa ofere companiei o incredere deplina, confirmata prin activitatea prestata si testimonialele clientilor cu care colaboram de peste 10 ani.

Inca de la inceput, Team Guard a fost prezenta pe piata serviciilor de securitate acoperind intreg teritoriul Romaniei si oferind intreaga gama de servicii: * paza si protectie cu personal uman, * monitorizare si interventie rapida, * instalari sisteme tehnice (supraveghere video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si avertizare incendiu).

Team Guard dispune de un centru de pregatire profesionala modern, cu formatori capabili sa instruiasca si sa perfectioneze intreg dispozitivul de paza si interventie ajuns astazi la un numar de peste 500 persoane.

In ultimii 18 ani de activitate, Team Guard a fost recompensata in numeroase randuri cu diplome de recunostinta din partea organelor de politie si a registrului comertului, obtinand locul 1 in sectorul 5 al capitalei pe anul 2008. Acest fapt dovedeste o stransa colaborare cu organele de politie, respectarea riguroasa a legii 333/2003 si plata la timp si in totalitate a obligatiilor fiscale.

Ce ofera Team Guard?


Team Guard va ofera solutii moderne si complete pentru siguranta locuintei, familiei, afacerii sau institutiei pe care o detineti prin:

Servicii de paza cu personal uman (agenti de paza si garda de corp) pentru orice tip de obiectiv sau pentru evenimente;
Servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare si interventie rapida in caz de efractie;
Servicii de instalare a sistemelor de alarma, supraveghere video cu inregistrare, control acces, interfonie - video interfonie si avertizare la incendiu;
Asigurarea transporturilor de valori banesti si obiecte de valoare cu autoturisme blindate si agenti inarmati special antrenati;
Monitorizarea permanenta a autovehiculelor dvs. prin GPS si monitorizare video a obiectivelor in dispecerat;
Cursuri de scolarizare si formare profesionala pentru agentii de paza;
Proiectare si consultanta in orice problema de securitate sau sisteme electronice de supraveghere si detectie;
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 505 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza - firme de paza - alarme

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TEAM GUARD SRL

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.
Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, c...
Serviciul tehnic Departamentul tehnic al societatii Team Guard ofera clientilor servicii de proiectare, instalare si ...
Servicii de monitorizare si interventie rapidaServicii de monitorizare si interventie rapida
Servicii de monitorizare si interventie rapida
Serviciul de monitorizare si interventie rapida Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de securitate prin ...
RON 150.00
Servicii de paza umanaServicii de paza umana
Servicii de paza umana
Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe ...
SC TEAM GUARD SRL ESTE INSCRISA IN