Inscrie firma »

echipamente pentru posturi de transformare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre echipamente pentru posturi de transformare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipamente pentru posturi de

Echipamente pentru posturi de transformare


transformator pe un stalp (PTr/PTrB), Platforma de lucru pentru separator telecomandat (PL...), Bratari pentru ghidare (BGF) - accesoriu 4. Transformatoare de exterior... cutie distributie pe doi stalpi 2. Platforme transformatoare Platforma ... »
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Posturi de transformare de tip

POSTURI DE TRANSFORMARE DE TIP COMPACT


- PENTRU TRANSFORMATOARE PANA LA 1600 kVA - SCHEME DE CONEXIUNI COMPLEXE DE M... - TOATE ECHIPAMENTELE ELECTRICE SI APARATAJUL DE COMUTATIE SUNT CONFORME ISO9001... - LIVRARE LA CHEIE - ASISTENTA TEHNICA PENTRU PUNEREA IN FUNCTIUNE, SERVICE, SERVICII ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Posturi de transformare aeriene

Posturi de transformare aeriene compacte


Post transformare aerian PRETURI FARA TVA Posturile de transformare... din aceeasi sursa, etc.); - izolatie compozita pentru toate echipamentele, avand... aeriene compacte se utilizeaza in liniile electrice aeriene de medie tensiune pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Posturi de transformare n anvelopa

Posturi de transformare N ANVELOPA DE BETON ENEL/ELECTRICA


/ELECTRICA). Posturile de transformare trebuie sa fie concepute pentru a fi usor transportabile...Posturi de transformare IN ANVELOPA (PTAv) (conform specificatii ENEL... cablurilor si a prizei de pamant. Postul de transformare in anvelopa va fi compus din ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Accesorii pentru prindere post

Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi


aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra... cu SR EN - 61284 - LINII ELECTRICE AERIENE - Prescriptii si incercari pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 »accesorii pentru prindere post

»Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi


aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra... cu SR EN - 61284 - LINII ELECTRICE AERIENE - Prescriptii si incercari pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Automatizari industriale

Automatizari industriale


; - posturi de transformare, statii si bransamente electrice; - instalatii de distributie... atat pentru instalatii si echipamente livrate de firma noastra, cat si pentru..., echipamente si accesorii pentru producerea, gestionarea si distributia energiei electrice ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Echipamente automate pt. compensarea energiei

Echipamente automate pt. compensarea energiei reactive cu baterii


Echipamentul electric pentru corectia factorului de putere tip BACD este... de distributie a energiei electrice de joasa tensiune (statii/posturi de alimentare trifazata...) datorita consumatorilor inductivi (motoare, transformatoare, bobine). Compensarea se ... »
 Proiectare

Proiectare


nominale intre 0,4 Kv si 110 kV; posturi de transformare medie tensiune...1. Studii de solutie pentru alimentarea cu energie electrica;, precum si pentru.... Consultanta pentru punerea in functiune si receptia lucrarilor; 5. Optimizarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Dezvoltarea si modernizarea retelelor electrice

DEZVOLTAREA SI MODERNIZAREA RETELELOR ELECTRICE


V - Posturi de transformare; - Statii de transformare 110 kV / MT, 220 kV / 110 kV / MT... garantie si postgarantie pentru instalatii si echipamente energetice.... si reabilitari pentru realizarea, extinderea si modernizarea retelelor si instalatiilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Instalatii electrice

INSTALATII ELECTRICE


electrice, statii si posturi electrice de transformare pina la 400kV inclusiv...-economic; modernizare si reparare retele electrice, statii si posturi electrice de transformare pina...) si service pentru retele si statii de conexiuni si transformare pina la 110 KV invlusiv ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Mentenanta instalatii electrice

Mentenanta instalatii electrice


) in gama de tensiuni 0,4 - 20 kV; - Statii de transformare 110 kV/MT; - Posturi...); 3.14. Monitorizare si diagnosticare pentru echipamente energetice: -Montare... echipament pentru determinarea starii izolatiei echipamentelor electrice precum ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Zoneplayer zp 90

ZonePlayer ZP 90


muzicii în întreaga casa folosind echipamentele audio existente - receiver-ul home... camera a casei, conectat cu Sonos ZP90 este transformat instant în parte a sistemului....Principalul obiectiv pentru Sonos îl reprezinta sistemul multi-room. Nu se rezuma la aborda ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Strung cnc cu batiu plan a˜350 x 1000, tip fsml-1440nc

Strung CNC cu batiu plan A˜350 x 1000, tip FSML-1440NC


de taiere 800 ... 950 mm ECHIPAMENT ELECTRIC Motor ax principal Motor 5 CP 3.5 k...șă mobilă Cheie pentru mandrină Camlock...ă mobilă Portsculă electrică cu 4 posturi ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"echipamente pentru posturi de transformare" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea