Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

EXECUTIE PROMPTA, COMPETENTA,
RESPONSABILITATE SI CALITATE !


S.C. EL-MONT S.R.L. a fost infiintata in septembrie 1994 in baza Legii nr.31/1990 fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/17616.

Cifra de afaceri a crescut continuu de la 11.201.260 LEI in 2005 la 14.545.692 LEI in 2006 si 28.164.133 LEI pe 2007.

Sediul social al S.C. EL-MONT si al S.C. EL-MONT GRUP S.R.L. este situat in B-dul Oaspetilor nr.22A, iar in str. Aromei nr.82, sector 2, se afla sediul administrativ, unde lucreaza conducerea societatii si 34 de salariati, specialisti in domeniile de activitate ale societatii.

Organizarea de santier, atelierul de confectii metalice, depozitele de materiale, utilajele si echipamentele de lucru, precum si un spatiu de cazare pentru personalul nelocalnic se afla in zona de nord a Bucurestiului, pe o suprafata de cca. 5000 m2, in B-dul Oaspetilor nr.22, sector 1. Aici se face pregatirea operativa a lucrarilor si se transmit ordinele de executie pentru cei 80 de muncitori (electricieni, lacatusi, fierari-betonisti, dulgheri, sudori, tamplari, soferi, deserventi de utilaje), de catre 12 ingineri si maistri, responsabili de lucrari.

In zona industriala Republica se afla hala de productie in suprafata de 2250 mp, unde se realizeaza posturi de transformare prefabricate, in anvelopa de beton, dupa o licenta SCHNEIDER ELECTRIC - FRANTA si tablouri electrice. Aici isi desfasoara activitatea 5 ingineri si maistri si 25 de muncitori specialisti.

S.C. EL-MONT detine un parc propriu de autoturisme, masini de transport muncitori, transport materiale, utilaje de ridicat, utilaje de spart beton, autolaborator pentru probe si incercari electrice, malaxoare pentru beton, troliu pentru intins fier beton, cofraje metalice, schele, pompe de apa si noroi, grupuri electrogene, foreza orizontala pentru subtraversari, teodolit, nivele, etc.

Incepind din anul 2000 in EL - MONT s-a infiintat un departament al calitatii, in ideea ca acesta va putea fi cheia de acces la succesul pe piata.

In acest scop s-a perfectionat sistemul calitatii conform ISO 9001 pentru care societatea detine din 1996 certificatul nr.27 al Societatii Romane de Asigurarea Calitatii, iar in prezent acesta a fost adaptat la standardul international ISO 9001 / 2000.

Pentru a obtine succesul scontat in acest domeniu s-a trecut la un parteneriat strins cu clientii societatii ale caror cerinte sunt satisfacute fara gres.

In acest sens EL - MONT monitorizeaza printr-un sistem de chestionare gradul de satisfactie al clientilor, iar prin compartimentul de service asigura interventiile necesare si informatiile tehnice privind perfectionarea ulterioara a produselor si serviciilor oferite.

Totodata, in acord cu celelalte strategii, conducerea EL-MONT a stabilit si intelege sa urmareasca in domeniu mediului urmatoarele obiective :

1. Conceperea, documentarea, implementarea unui sistem de management de mediu integrat cu sistemul de management al calitatii si certificarea acestuia;

2. Reducerea pana la eliminare a oricarui impact negativ de mediu a activitatilor de realizare a produselor si serviciilor, spre deplina satisfactie a clientilor;

3. Asigurarea unui management adecvat al deseurilor de mediu ( menajere, betoane, uleiuri auto, etc ) si prevenirea poluarii mediului.

Conducerea EL-MONT se angajeaza ca sistemul integrat de calitate-mediu si securitatea si sanatatea in munca sa se conformeze integral cerintelor standardelor de referinta ISO 9001/2000, ISO 14001/1999 si respectiv ISO 18001/2008 si sa respecte cu strictete cerintele legale si de reglementare in domeniu. Se va analiza periodic politica de mediu si SSM in vederea adecvarii ei, aceasta fiind tinuta la dispozitia partilor interesate si a clientilor pentru cresterea increderii acestora in performantele organizatiei.




S.C. EL-MONT GRUP este unic importator al sistemelor de incalzire de tip PEX de la GOLAN PLASTICS -ISRAEL SI asistemelor de incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA.
Societatea executa orice tip de instalatii termice si sanitare, incalziri in pardoseala ptr gresie si incalzire in pardoseala ptr parchet, distributie si montaj panouri solare -Suedia, distributie si montaj pompe de caldura-Thermia Suedia, distributie si montaj panouri fotovoltaice-Germania,distributie si montaj dedurizatoare electronice ptr depuneri de calcar.
Executam orice tip de instalatie termica si sanitare ptr case, ansambluri rezidentiale, hoteluri, etc.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
55 835 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Echipamente Termice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EL-MONT GRUP

TEAVA DE TIP PEX C SI PEX ATEAVA DE TIP PEX C SI PEX A
Teava de tip pex c si pex a
CE ESTE TEAVA PEXGOL? Ales pentru a defini o familie de tevi, PEXGOL reprezinta un brand international, rezultat din ...
INCALZIRE IN PARDOSEALA -MONTAJINCALZIRE IN PARDOSEALA -MONTAJ
Incalzire in pardoseala -montaj
Incalzirea in pardoseala DANGULV - o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii De ce incalzire ...
INSTALATII ELECTRICEINSTALATII ELECTRICE
Instalatii electrice
Proiectare si executie lucrari de alimentare cu energie electrica: S.C. EL - MONT S.R.L. este atestata de catre ...
POSTURI DE TRANSFORMARE PREFABRICATEPOSTURI DE TRANSFORMARE PREFABRICATE
Posturi de transformare prefabricate
Posturi de transformare Posturi de transformare prefabricate, in anvelopa de beton Societatea EL-MONT produce ...
DIZOLVATOARE DE CALCAR AQUADIZOLVATOARE DE CALCAR AQUA
Dizolvatoare de calcar aqua
"Dizolvatoare electronice de calcar aqua impiedica depunerea calcarului si dizloca depuneri existente fara a influenta ...
Sitemul de instalatii Pipe in Pipe-ISRAELSitemul de instalatii Pipe in Pipe-ISRAEL
Sitemul de instalatii pipe in pipe-israel
CE ESTE TEAVA PEXGOL? Ales pentru a defini o familie de tevi, PEXGOL reprezinta un brand international, rezultat din ...
Panouri solare SFINX-SUEDIAPanouri solare SFINX-SUEDIA
Panouri solare sfinx-suedia
Sistemul suedez Sfinx pentru ACM/incalzire cu panouri solare, tehnologie vacuum-heatpipe, este unul dintre sistemele ...
Pompa de caldura THERMIA -SUEDIAPompa de caldura THERMIA -SUEDIA
Pompa de caldura thermia -suedia
Pompele de caldura Thermia folosesc cu eficienta maxima energia solara existenta, depozitata in pamant/apa/aer in ...
Incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCAIncalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA
Incalzire in pardoseala dangulv-danemarca
Incalzirea prin pardoseala - o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii ...
Sistem incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCASistem incalzire in pardoseala DANGULV-DANEMARCA
Sistem incalzire in pardoseala dangulv-danemarca
Incalzirea prin pardoseala - o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii ...