Inscrie firma »

docplus basic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre docplus basic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Docplus librarii de documente

DocPlus Librarii de Documente


. DocPlus Librarii de Documente este parte integranta a modulului DocPlus Basic... relatiei de munca cu angajatii. DocPlus Biblioteca de documente, Discutii tematice ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus registratura

DocPlus Registratura


si cu module din DocPlus Basic. FivePlus este partener IBM (IBM Advanced Business...DocPlus Registratura permite inregistrarea documentelor de intrare si iesire.... Aplicatia este integrata cu module din DocPlus® Basic pentru apelarea de exemplu ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus managementul calitatii

DocPlus Managementul Calitatii


DocPlus Managementul Calitatii reprezinta un puternic instrument pentru crearea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus decizii interne

DocPlus Decizii Interne


in registrul de decizii, putind fi consultata la un moment ulterior DocPlus Decizii... Interne este parte integranta a modulului DocPlus Enterprise. FivePlus este ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus avizier

DocPlus Avizier


a modulului DocPlus Basic. FivePlus® este partener IBM (IBM Advanced Business...DocPlus Avizier centralizeaza informatii generale, utile pentru orice persoana... cu distributia unor documente informative DocPlus Avizier este parte integranta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus evidenta contractelor

DocPlus Evidenta Contractelor


si echipelor de vanzari. Se integreaza nativ cu alte module DocPlus Basic si aplicatii...DocPlus Evidenta Contractelor permite inregistrarea, evidenta, regasirea... DocPlus Enterprise. Un exemplu elocvent il constituie integrarea cu modulul Agenda ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus organigrama

DocPlus Organigrama


de resurse umane si de catre management, fiind integrat cu diverse module DocPlus Basic...Modulul DocPlus Organigrama este utilizat cu precadere de catre departamentul... si aplicatii DocPlus Enterprise, spre exemplu aplicatia Managementul Calitatii. Modulul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus managementul documentelor

DocPlus Managementul Documentelor


, DocPlus Basic, este formata din module care acopera necesitatile de organizare... si colaborare. DocPlus Basic reprezinta fundatia pentru aplicatiile de managementul... costurilor administrative. Solutiile DocPlus dezvoltate de catre specialistii Five ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus circuitul documentelor

DocPlus Circuitul Documentelor


Circuitul Documentelor este parte integranta a modulului DocPlus Basic. FivePlus este... documentelor si regasirea acestora in interiorul organizatiei. DocPlus Circuitul... de aprobare interna si informare, reducand timpul necesar manipularii documentelor DocPlus ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Solutiile docplus pentru document management

Solutiile DocPlus pentru document management


, DocPlus Basic, este formata din module care acopera necesitatile de organizare... si colaborare. DocPlus Basic reprezinta fundatia pentru aplicatiile de managementul... Enterprise se bazeaza pe modulele din DocPlus Basic, constituind un veritabil instrument ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea