Inscrie firma »

cursuri drept anul 4 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri drept anul 4
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Elemente de drept international public si privat

Elemente de drept international public si privat


de Drept a Universitatii din Craiova din anul 2002, a urmat si absolvit cursurile...Acest suport de curs prezinta in mod succint notiuni generale de drept... international public si de drept international privat, utile in special absolventilor ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept financiar public. editia a ii-a, revazuta si

Drept financiar public. Editia a II-a, revazuta si adaugita


necesar pregatirii studentilor anului al II-lea de la facultatile de drept, fiind...Lucrarea intitulata Drept financiar public reprezinta un instrument didactic..., totodata, destinata si practicienilor specializati in dreptul financiar public ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept civil. introducere in dreptul

Drept civil. Introducere in dreptul civil. Persoana fizica. Persoana juridica


in drept civil. Persoana fizica. Persoana juridica ", redactata in maniera cursurilor... universitare, este destinata studentilor de la facultatile de drept, anul I de studii...Ajunsa deja la cea de-a 5-a editie, lucrarea " Drept civil. Introducere ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Institutii de drept penal.curs selectiv  pentru

Institutii de drept penal.Curs selectiv pentru examenul de licenta 2008-2009


Pagini: 601 Lucrarea prezinta o selectie a materiei cursurilor de drept penal...Autor: Costica Bulai,Avram Filipas Editura: Trei Anul publicarii: 2008 ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Drept administriv  partea a ii-a sinteze teoretice si

Drept administriv Partea a II-a Sinteze teoretice si exercitii practice pentru


a materiei care se studiaza, in anul 2, la Facultatea de Drept a Universitatii... foarte clar determinat: sa vina in sprijinul studentilor Facultatii de Drept, sa le... faciliteze receptarea si intelegerea institutiilor fundamentale ale' Dreptului ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale

Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale nr. 1/2010


" Asociatia Stiintifica de Dreptul Proprietatii Intelectuale " (ASDPI) este... persoana juridica romana de drept privat, autonoma, neguvernamentala, apolitica, fara.... Membrii asociatiei sunt cadre universitare, specialisti in domeniul dreptului, in mod ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


titular de curs si care are drept scop evaluarea cunostintelor de limba straina... in universitati sau cursuri in strainatate, ca auxiliar in obtinerea licentei la o... cursurile de limbi straine studiate la centrul nostru(Cambridge University Press, Oxford ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


are drept scop evaluarea cunostintelor de limba straina. Pregatirea examenelor la Z... straina sau mixta, la inscrierea in universitati sau cursuri in strainatate... edituri pentru toate cursurile de limbi straine studiate la centrul nostru ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Drept administrativ. partea a ii-a. sinteze teoretice

Drept administrativ. Partea a II-a. Sinteze teoretice si exercitii practice


, in anul 2, la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, cat, mai ales...: sa vina in sprijinul studentilor Facultatii de Drept, sa le faciliteze receptarea... si intelegerea institutiilor fundamentale ale "Dreptului administrativ". In acest sens, am ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Jurisprudenta instantei supreme in unificarea practicii judiciare

Jurisprudenta instantei supreme in unificarea practicii judiciare (1956-2009) - in materia civila - Editia a II-a


data in dezlegarea problemei de drept. Jurisprudenta anterioara anului 1989..., in materia dreptului civil, dreptului muncii, contenciosului administrativ, dreptului... prezinta in extenso hotararile cele mai des citate in cursuri universitare, coduri ... »

Pret: 41.6 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pescarusul

Pescarusul


) si engleza; a predat cursuri de civilizatie japoneza; a fost redactor, apoi redactor... de exemplare. Azazel (1998) deschide seria ce il are drept protagonist pe atipicul... ce zguduie Rusia tarista si Europa la cumpana secolelor XIX si XX. In anul 2000, Akunin ... »

Pret: 10.9 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Introducere în analiza algoritmilor - cristian a.

Introducere în analiza algoritmilor - Cristian A. Giumale-973-681-751-2


ce urmeaza cursuri de specializare in calculatoare, cit si drept un ghid util... si aria larga a aplicabilitatii acestora.Editura: PoliromAn de aparitie: 2004Numar ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Asediul romei vol.1, vol.2

Asediul Romei vol.1, vol.2


fabuloasa avere pe care avea sã o moºteneascã, Vintilã Corbul urmeazã cursurile... Facultãþii de Drept ºi devine magistrat. In paralel, pentru a-ºi alimenta propria pasiune... multor adevãruri istorice. Deºi l-a scris in mai puþin de un an, Vintilã Corbul s ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs administrator pensiune turistica

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA


de drept si legislatie in turism; Norme de protectia muncii, PSI si poluarea mediului... CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare... (invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga

Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


de formare profesionala_cursuri/programe, s.a.m.d.) - Departamentul Registrul Comertului..., a Curtii de Conturi si a Curtii Europene a Drepturilor Omului. 2. Drept penal 3.... Drept civil (mostenire, succesiuni) 4. Drept imobiliar 5. Drept Comercial 6 ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Shakespeare school - centru de platina pentru pregatirea examenelor

Shakespeare School - Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge


Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School a fost recunoscut drept... are un portofoliu variat de cursuri ce pregatesc candidati pentru examenele Cambridge... ridicat in ultimii ani, ajungand la 98%. Cursurile de pregatire Cambridge sunt ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Admiterea la inm si in magistratura 2013

Admiterea la INM si in magistratura 2013


GHIDUL este gandit sa ofere absolventilor facultatilor de drept toate... cursurile de formare si despre formatori; Admiterea directa in magistratura in 2013... si examinarea medicala. A treia parte cuprinde TESTE date la concursurile de anul trecut ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 "istoriile sfintilor  si rolul lor in formarea occidentului"

"Istoriile sfintilor si rolul lor in formarea occidentului"


din Torino, unde a studiat latina, teologia si dreptul canonic. In prezent, Aviad... cursurile sale atrag sute de studenti..... Aviad Kleinberg, istoric israelian al religiilor, evreu laic, s-a nascut in anul ... »

Pret: 20.71 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


Cursuri organizate in Timisoara, Bucuresti - (3 zile), destinate in principal... companiilor si are drept scop principal modificarea mentalitatii participantilor... John Grinder - co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice, confera cursurilor ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 Dolul. interferente

Dolul. Interferente


. Apoi, in perioada 2007-2011 a urmat si absolvit cursurile unei universitati... esentiala pentru aceasta institutie juridica fundamentala de drept civil. Lucrarea... de aplicare a dreptului. Apreciem ca prin structura sa, bogatia informatiei, profunzimea ... »

Pret: 29.99 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Scriitorul, cenzura si securitatea

Scriitorul, Cenzura si Securitatea


Nedelcovici s-a nascut la 16 martie 1936 la Barlad. Urmeaza cursurile Liceului I....L.Caragiale din Ploiesti si absolva in 1955 Facultatea de Drept din Bucuresti. Este avocat la Baroul... realitatea culturala romaneasca, pana in 1989. „In vara anului 2008 ... »

Pret: 15.92 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scriitorul, cenzura si securitatea

Scriitorul, cenzura si securitatea


la Barlad. Urmeaza cursurile Liceului I.L.Caragiale din Ploiesti si absolva in 1955... Facultatea de Drept din Bucuresti. Este avocat la Baroul de Avocati din Ploiesti de unde..., pana in 1989. „In vara anului 2008 – inainte de Targul de Carte ... »

Pret: 19.9 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila de apa reziduala twp 4036 e, capacitate pompare

Pompa submersibila de apa reziduala TWP 4036 E, Capacitate pompare 7500 l/h, Putere maxima 400W, Adancime maxima 7m


din iazuri, fantani si cursuri, pentru udarea gradinii.Functionare continua... locatii. De asemenea, serveste drept suspensie pentru cablul de nailon (10 m) inclus... a anului isi arata din ce in ce mai mult dezavantajele. Peluzele din gradina ard ... »

Pret: 279 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


de asigurari. Ajustari. Limitari Speciale ale dreptului de deducere pentru achizitia.... Limitari Speciale ale dreptului de deducere pentru achizitia de autoturisme destinate... si Tematica Impreuna cu lectorii care sustin in mod curent cursurile de instruire ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea