Inscrie firma »

comunicare organizationala referat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre comunicare organizationala referat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Oferta de training

Oferta de Training


Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane... - Cultura organizationala Training este actiunea de a (se) instrui si rezultatul... ei. Trainig se refera la obtinerea de cunostinte, abilitati si competente ... »
Light Member 16 ani
Cluj
 Terapia familiei

TERAPIA FAMILIEI


in jurul caruia pot fi organizate impresiile si datele terapeutului referitoare... sistemelor familiale, de comunicarea si dezvoltarea umana, aflate in descoperirea... si in domeniul organizational. A initiat primul program de formare in terapia familiei, iar ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)

Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)


, tehnicile de comunicare, drepturile omului, cultura organizationala, evolutia... referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale din Romania, precum ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


Identificarea barierelor in comunicarea organizationala Feedback-ul La sfarsitul... strategic. Planificare strategica. 4. Management organizational....Structuri organizationale. Cultura organizationala 1. Elementele culturii organizationale 2 ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Asistenta sociala a grupurilor de risc

Asistenta sociala a grupurilor de risc


sint grupate capitole referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale..., serviciile de probatiune, tehnicile de comunicare, drepturile omului, cultura... organizationala, evolutia serviciilor sociale, furnizorii de servicii, managementul ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta privind implementarea sistemului  de management al

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii si sanatatii ocupationale OHSAS 18001: 2004


continua a unei culturi organizationale in domeniul muncii reprezinta singura... un astfel de sistem: a. cai si modalitati de comunicare strict reglementate... asigure respectarea legilor si reglementarilor referitoare la OHSAS 18001; d. sa ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


: dobandite in urma cursului: 1.Planificarea activitatii proprii; 2.Comunicarea... cu angajatii; 3.Aplicarea precedurilor legale referitoare la securitatea si sanatatea... PERSONALE IN CONCORDANTA CU EFICIENTA ORGANIZATIONALA: 1.Planificarea ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"comunicare organizationala referat" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea