Inscrie firma »

evaluari psihologia muncii si organizationala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre evaluari psihologia muncii si organizationala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Management organizational si resurse umane

Management organizational si resurse umane


si analize de climat organizational - medierea conflictelor de munca...Management organizational si resurse umane Cabinetul poate oferi servicii... - recrutare si selectie de personal (interviu, testare psihologica) - studii ... »

Pret: 30 RON
 Examen psihologic angajare / control periodic

Examen psihologic angajare / control periodic


autorizat de Comisia de Psihologia muncii si organizationale din cadrul Colegiului... Psihologilor si ofera servicii de psihologie pentru: - Evaluari psihologice.../2006 si H.G. 355/2007; - Evaluari psihologice periodice ale personalului pentru ... »
 Evaluare psihologica pentru angajare

Evaluare psihologica pentru angajare


psihologia muncii si organizationala. Acest examen se regaseste in cadrul avizului... psihologic aptitudinile, printr-un examen specific de psihologia muncii... si organizationala, realizat in conditiile legii de catre un psiholog atestat in specialitatea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Evaluarea psihologica a personalului

Evaluarea psihologica a personalului


al evaluarii psihologice - Constructia chestionarelor standardizate de evaluare psihologica... performanta - Evaluarea psihologica la nivelul colectivelor de munca - Metodologie... si pentru angajati: evaluarea psihologica utilizata ca strategie de facilitare ... »

Pret: 29.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Evaluarea psihologica a personalului

Evaluarea psihologica a personalului


al evaluarii psihologice Constructia chestionarelor standardizate de evaluare psihologica... performanta Evaluarea psihologica la nivelul colectivelor de munca Metodologie... si pentru angajati: evaluarea psihologica utilizata ca strategie de facilitare ... »

Pret: 21.95 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Evaluare psihologica periodica privind integrarea

Evaluare psihologica periodica privind integrarea angajatilor in organizatie


cu locul de munca. O integrare profesionala bine facuta faciliteaza cunoasterea... ele reglemenatte de legislatia muncii in vigoare - sunt destul de scurte... context intervine evaluarea psihologica, ca o necesitate, pentru a masura nivelul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Evaluare psihologica la revenirea in activitate dupa

Evaluare psihologica la revenirea in activitate dupa o intrerupere prelungita


copil, concediu medical prelungit), angajatul va fi testat psihologic. Testarea... psihologica are drept scop in aceasta situatie relevarea aspectelor emotionale ce ar putea... produselor muncii sale si a relatiilor de munca. Ea are un puternic scop preventiv ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs formare continua diagnostic si evaluare clinica: 21-23 nov. 2014

CURS FORMARE CONTINUA DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 21-23 NOV. 2014


adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational... credite de Colegiul Psihologilor din Romania: DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA... profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Recrutare-selectie de personal

Recrutare-selectie de personal


de teste necesare evaluarii profesionale si psihologice Completarea Job Spec-ului... de munca (descrierea postului si a candidatului ideal pentru post) Stabilirea... (Formularul "Oferta loc de munca") Recrutare Cautare in baza de date Anuntarea ... »
Oferit de:SC DENSO SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"evaluari psihologia muncii si organizationala" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea