Inscrie firma »

referate dezvoltarea organizationala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referate dezvoltarea organizationala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Oferta de training

Oferta de Training


- Cultura organizationala Training este actiunea de a (se) instrui si rezultatul... ei. Trainig se refera la obtinerea de cunostinte, abilitati si competente... este folosit si ca dezvoltare profesionala. ... »
Light Member 16 ani
Cluj
 Terapia familiei

TERAPIA FAMILIEI


in jurul caruia pot fi organizate impresiile si datele terapeutului referitoare... sistemelor familiale, de comunicarea si dezvoltarea umana, aflate in descoperirea... si in domeniul organizational. A initiat primul program de formare in terapia familiei, iar ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


participantilor un mediu de laborator in care pot lucra la dezvoltarea personala... de organizatori. Scop: Sa dezvolte competente de manager resurse umane OBIECTIVE.... Rolul managerului de resurse umane in dezvoltarea unei companii 3. Management ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


interdepartamentale si organizationale care afecteaza mai multe echipe, departamente sau divizii... - Analize detaliate si suport cheie in dezvoltarea afacerii - Rapoarte complexe... de activitate referitoare la toate echipele - Tablou de control complet, inclusiv alerte ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


participantilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de scriere a unei cereri..., activitati, buget, evaluare, titlu, dar si oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile... profesionale, asiguram dezvoltarea competentelor participantilor nostri intr-un climat ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


de a-si dezvolta abilitatile de scriere a unei cereri de finantare, avand in vedere..., evaluare, titlu, dar si oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de gestionare... dezvoltarea competentelor participantilor nostri intr-un climat dinamic, profesionist ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta... cu angajatii; 3.Aplicarea precedurilor legale referitoare la securitatea si sanatatea... PERSONALE IN CONCORDANTA CU EFICIENTA ORGANIZATIONALA: 1.Planificarea ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizar de formator

CURS AUTORIZAR DE FORMATOR


pe dezvoltare personala. Cursul de formator Schultz Consulting abordeaza invatarea atat... certificati conform ocupatiei de Formator din COR cod 241205. Scop: Dezvoltarea... de la standarde ocupationale. In acest modul participantii isi vor dezvolta abilitati ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referate dezvoltarea organizationala" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea