Inscrie firma »

Furnizori servicii

sevacon impex srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile [ Tip firma: Producator ]
si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. RSS Group S.R.L.
de control acces si pontaj - Sisteme anti-furt; - Interfoane si Video-Interfoane Echipa RSS GROUP (departamentul IT ) ofera servicii integrate specializate in proiectarea, instalarea si administrarea de sisteme informatice - calculatoare, perifericele lor, retele, ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
NIGE IMPEX
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Altele [ Tip firma: Producator ]
oferi solutii si servicii care sa satisfaca orice exigenta. Certificari de calitate ISO 9001 ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
ANTRECONS ID
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Consolidari / Renovari [ Tip firma: Producator ]
ANTRECONS ID SRL se afla in topul celor mai reprezentative firme cu activitate de constructii care realizeaza lucrari de calitate deosebita, primind numeroase distinctii in acest sens. Gama de servicii este foarte variata societatea noastra avand un bogat portofoliu de lucrari. ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Vaslui
 Prezentare firma
ALFLORAL PRO SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Faiantari [ Tip firma: Producator ]
colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC HIDROSERV SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Motoare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
, CATERPILLAR), distribuitoare, convertizoare, cutii de viteze hidramate (ZF, KLARK, CAT, JCB, L3, 4), cilindrii hidraulici; - Posibilitatea incheierii unui contract de "service" ... »
Activitate firma: hidraulica - motoare - utilaje de constructii
Buyer Member 18 ani
Locatie: Braila
 Prezentare firma
Karisma Five Continents SRL
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism [ Tip firma: Producator ]
de experienta, putem spune fara exagerare ca agentia KARISMA FIVE CONTINENTS este capabila sa organizeze o gama larga de servicii cum ar fii: - cazari atit in tara sau strainatate - bilete de avion sau autocar pe diverse destinatii - transferuri aeroport/gara hotel si retur - ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Edil Real Estate
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
noastra este de a oferi servicii complexe si de calitate pentru a asigura bunastarea clientilor nostri. Obiectul nostru de activitate il reprezinta: tranzactiile imobiliare, prognoze si evaluari imobiliare, consultanta pentru plasamente, administrarea proprietatilor si a ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PAOLO CONSULT SRL
Domeniul principal: Agricultura/Animale » Viticultura [ Tip firma: Producator ]
de a infiinta ferme viticole si pomicole, consultanta si observarea evolutiei plantatiei. Astfel, toti cei care lucreaza in domeniul viniviticol, "mici sau mari", vor gasi la SC PAOLO CONSULT SRL, intr-un singur partener, toate solutiile si serviciile necesare. Un alt obiectiv al ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
SC Coloana prest invest SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Arhitectura [ Tip firma: Producator ]
Firma noastra executa proiectarea, executia si montajul pentru constructii cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich. Oferim servicii complete clientilor nostri la ... »
Activitate firma: constructii - case de lemn - panouri prefabricate
Buyer Member 18 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
EVW Holding SRL
Domeniul principal: Masini/Piese » Importatori [ Tip firma: Importator ]
in structura sa organizatorica, EVW Holding detine o serie de centre de activitate si profit, care vin in intampinarea clientilor sai cu servicii de calitate superioara la cele mai inalte standarde. Prin reprezentantele sale din Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta , ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma  Prezentare video
H&H CONSULTING
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta resurse umane [ Tip firma: Producator ]
H&H Consulting a fost infiintata in 2001 in Sibiu si ofera servicii de recrutare si selectie de personal, training si consultanta. Echipa noastra de consultanti si asistenti isi propune sa analizeze si sa inteleaga foarte bine situatia fiecarei organizatii client si sa propuna ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
SC REGENT SRL
sa fie greu de refuzat. Am construit in timp relatii de afaceri solide, facand din clienti parteneri si din parteneri avocati ai cauzei noastre. In acelasi timp, implementam o viziune a unor servicii profesionale care sa se constituie intr-un plus de valoare afacerii dumneavoastra. ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bacau
 Prezentare firma
EMERIGOS srl.
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Web Design [ Tip firma: Producator ]
gratuita! Emerigos- web design studio din Oradea este alaturi de dvs de mai mult de 5 ani! Solutii web complete, web design, creare site-uri, pagini web e-commerce. Toate le gasiti la Emerigos web design! Alegeti serviciile noastre daca va este important identitatea ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
GALLERIA CREATIVE SHOP
Suntem primul boutique de creatie din Galati. Ne-am infiintat din dorinta de a satisface nevoile celor care isi doresc mai mult decat o simpla firma luminoasa, sau o banala carte de vizita . Avem creativitate, simt artistic, talent, inventivitate, obiectivism si mai ales, respect pentru ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
SC CRISS CROSS DESIGN SRL
CRISS CROSS DESIGN vine in intampinarea dumneavoastra incepand cu faza de proiect a lucrarii, completand cu executia, transportul si montajul gamei variate de produse disponibile. Produsele si serviciile noastre sunt garantate si se ridica la standarde de calitate dintre cele mai ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
High Vision SRL
Compania cu capital integral privat High Vision ofera la nivel inalt de calitate o gama larga de servicii de earthmoving, excavatii, transport materiale rezultate precum si ... »
Activitate firma: sapaturi earthmoving excavatii nivelari terasamente - inchirieri utilaje de constructii - drumuri forestiere si asfaltari excavator buldoexcavator incarcator frontal
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
LUCISERV SRL
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Ambalaje industria alimentara [ Tip firma: Producator ]
curente. Luciserv S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca ... »
Activitate firma: BUTOAIE FIBRA DE STICLA
Buyer Member 11 ani
Locatie: Bacau
 Prezentare firma
ArsMedicis
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Cabinete Medicale [ Tip firma: Prestator de servicii ]
pentru pastrarea si arhivarea documentelor medicale conform legii. Centrul Medical ArsMedicis este structurat pornind de la nevoile de baza ale clientilor si pacientilor nostri, in acest moment fiind in masura sa ofere serviciile la cel mai inalt standard aplicabil in ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
S.C. C&C GRUP SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Echipament de Protectie [ Tip firma: Producator ]
energia necesara pentru a merge mai departe. Astfel, ne-am orientat si catre confectiile de strada. De asemenea, executam servicii de croitorie si personalizare pe suport textil (serigrafie, broderie, termotransfer). La cerere putem realiza si designul. ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
iccturkey
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla [ Tip firma: Producator ]
to the costomers in a perfect way with the best quality products in the field of waterproofing. It compels the opportunity for higher quality and superior service with its dynamic staff. Having a principle to develop continously and pursue technology, POLYPET started having ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Altele
 Prezentare firma
S.C.FABIT INVEST S.R.L.
SUNSET si REWATEC GERMANIA. Serviciile oferite de firma noastra cuprind, pe langa livrarea prompta a echipamentelor, asistenta GRATUITA la punerea in functiune a acestora si consultanta tehnica la initierea proiectului in vederea stabilirii cu exactitate a solutiei tehnice necesara ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Braila
 Prezentare firma
creasys grup
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta marketing [ Tip firma: Producator ]
Creasys aduce o abordare diferita pe piata serviciilor de marketing si publicitate prin concentrarea pe consolidarea avantajului competitiv al clientilor nostri. Sloganul nostru este: - Cream oportunitati. Oportunitati de crestere a vanzarilor, de diferentiere a clientilor ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Super Event
Daca aveti de organizat un eveniment nu ezitati sa ne contactati! Asiguram servicii pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri pentru copii, aniversari, evenimente corporate: aranjamente sala (huse scaune, fuste masa, aranjament prezidiu), flori (lumanari cununie, lumanare ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EMON ELECTRIC SA
si domestice, building management - studii de fezabilitate, proiecte tehnice, detalii de executie - consultanta si asistenta tehnica pentru echipamente electroenergetice - service si interventii de urgenta in instalatii electroenergetice ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
12330 companii / 494 pagini
25 companii pe pagina.

"servicii" in Produse Hot - 87219 Rezultat(e)