Inscrie firma »
 

Prezentare A***********

ANTRECONS ID SRL se afla in topul celor mai reprezentative firme cu activitate de constructii care realizeaza lucrari de calitate deosebita, primind numeroase distinctii in acest sens. Gama de servicii este foarte variata societatea noastra avand un bogat portofoliu de lucrari. Volumul total anual al lucrarilor de constructii executate in ultimii trei ani a fost de 39.884.088 mii lei.

ANTRECONS ID realizeaza la ora actuala peste 35 categorii de lucrari atit la obiective noi cat si la extinderi, modernizari si reparatii la cladiri existente, fiind una din cele mai reprezentative unitati de constructii din zona.
Unitatea dispune de meseriasi calificati in toate profesiile din ramura constructii-montaj si realizeaza lucrari de constructii si instalatii aferente la inalt grad de finisare.

Datorita performantelor de calitate realizate si a referintelor de la investitor, proiectant si a Inspectiei de Stat in Constructii SC ANTRECONS ID SRL a obtinut in anul 1998 inalta distinctie TROFEUL CALITATII.

Toate aceste performante obtinute reprezinta rezultatul unei indelungate si prestigioase activitati in domeniul Antreprizei de Constructii a domnului Director General al societatii care cu pricepere si devotament a reusit sa formeze in cadrul societatii o echipa de specialisti, muncitori, maistri, ingineri punind astfel bazele unei organizari eficiente printr-un management de tip occidental.

PREZENTARE A***********
MEMBRU
GRATUIT
A***********
1 884 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Consolidari / Renovari

ULTIMELE PRODUSE ALE ANTRECONS ID

Oferta firmei ANTRECONS ID nu contine nici un produs sau serviciu
ANTRECONS ID ESTE INSCRISA IN