Inscrie firma »

servicii montaj proiectare service - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii montaj proiectare service
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii profesionale de proiectare,

Servicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice model


Oferim si servicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice... calitatea ireprosabila a serviciilor oferite. Firma noastra prin expertiza... calitatea ireprosabila a serviciilor oferite, lucrarile noastre distingandu ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Servicii proiectare de arhitectura si conexe

servicii proiectare de arhitectura si conexe


Servicii de arhitectura, specifice si conexe: a). Intocmire proiecte... proiectare pentru detalii de montaj), selectie corpuri de iluminat, elaborare scenarii..., pentru faza DDE (Detalii de Executie), coordonare proiecte tehnice ingineresti intre ... »
Oferit de:afront.ro
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii design interior

Servicii design interior


CONTINUTUL UNUI PROIECT DE DESIGN INTERIOR 1. Chestionar Beneficiar 2.../Stil/Tematica/Schema de culoare 4. Etapele Proiectului 5. Schite: plan, vederi, perspective 6. Stereotomii..., planuri de executie, harta de iluminare 7. Montaje de atmosfera 8. Mostre material ... »
 Servicii consultanta fonduri europene si

Servicii consultanta fonduri europene si guvernamentale


Serviciile oferite de SC Fuerte Consult SRL cuprind: 1. Elaborarea de cereri....Intocmirea de memorii justificative pentru proiectele care nu necesita lucrari... de constructii/montaj 5.Realizarea de analize cost-beneficiu 6.Elaborare planuri de afaceri ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Service echipamente frigorifice

Service echipamente frigorifice


Serviciile asigurate de Midal completeaza gama variata de produse, pentru... TEHNICA in alegerea tipului de instalatie frigorifica; - REALIZAREA PROIECTELOR... TEHNICE in conformitate cu nevoile clientului; - MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Servicii sisteme electrice si de securitate

SERVICII SISTEME ELECTRICE SI DE SECURITATE


si montaj ; punere in functiune ;service;upgrade ;consultantaIn domeniul instalatiilor... SI FACTORUL MATERIAL). Prestarii servicii securitate: -sisteme antiefractie; -sisteme... de videointerfonie -detectie perimetrala -automatizarii porti. Serviciile prestate de noi ... »
Oferit de:SYSROMELEC SRL
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Tigla metalica - montaj si asistenta de specialitate

Tigla metalica - montaj si asistenta de specialitate


asistenta tehnica pe perioada desfasurarii intregului proiect, logistica, transport... si montaj cu personal experimentat. ... »
Buyer Member 9 ani
Dambovita
 Servicii consultanta in managementul apelor menajere

Servicii consultanta in managementul apelor menajere


si proiecte de acvacultura. Consultanta gratuita la achizitionare si montaj, garantie 5 ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Hunedoara
 Servicii de amenajari gradini si spatii verzi

Servicii de amenajari gradini si spatii verzi


Va oferim, pentru curtea dumneavoastra, servicii de peisagistica si executarea... proiectelor in concordanta cu amplasamentul casei si preferintele exprimate. Preluam...; -montaj de iazuri artificiale sau fantani arteziene; -constructie de stancarii ... »
Light Member 12 ani
Ilfov
 Servicii de curatenie, administrare cladiri birouri,

Servicii de curatenie, administrare cladiri birouri, alpinism utilitar


, poate oferi o gama flexibila de servicii pentru toate tipurile de spatii.... Deziclean presteaza servicii de curatenie si intretinere in cele mai mari orase... doar simple prestari de servicii, ci sisteme integrate pentru curatenia industriala ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice constanta - bransamente -

Instalatii electrice Constanta - Bransamente - Proiectare - Verificari proiecte


- verificari electrice la preturi negociabile - verificator proiecte, responsabil tehnic... cu executia * Experienta profesionala 21 ani * Servicii de calitate * Garantie ... »
Oferit de:SC ELIROB SRL
Buyer Member 6 ani
Constanta
 Hale industriale - proiectare, consultanta, executie,

HALE INDUSTRIALE - proiectare, consultanta, executie, montaj, antrepriza


, de proiectare, consultanta, executie, montaj, antreprenoriat general (antrepriza generala...L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca ofera servicii profesionale, complete... industriale (deci, pentru proiecte si proiectanti, consultanta si consultanti, executie ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Incalzire in pardoseala -montaj

INCALZIRE IN PARDOSEALA -MONTAJ


DE PROIECTARE pentru realizarea unui proiect dupa care instalatorul sa execute pe santier...------ Recomandare: se exclude montajul parchetului de orice fel pe sapa!! Parchetul se va... de antifonare-Recomandare:montaj folie care sa permita circulatia aerului Se aseaza teava ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare electronica, electrica si automatizari

Proiectare electronica, electrica si automatizari


Firma noastra ofera urmatoarele servicii: - Proiectare de scheme electronice... - Proiectare si executie de circuite imprimate (PCB) - Montajul componentelor pe circuite... microcontrolere - Testare si calibrare - Service, debuging si reverse engineering ... »

Pret: 180 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare, productie si montaj hale

PROIECTARE, PRODUCTIE SI MONTAJ HALE METALICE CU STRUCTURA GALVANIZATA


PROIECTARE Oricare i-ar fi intrebuintarea, FRISOMAT proiecteaza, produce... cu gusturile si exigentele dumneavoastra. Fiecare proiect este insotit de planuri detaliate..., cel mai adecvat service. Pentru a garanta ce este mai bun, am ales o cale unica ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 11 ani
Neamt
 Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice

Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice


" asiguram garantie montaj si service de specialitate. Sistemele proiectate de noi va... sau policristaline pe baza de siliciu]. Proiectam si executam orice tip de sistem "la cheie... in exploatare. Proiectam incepand de la solutii simple clasice fara a ne limita oferim ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


asiguram proiectare si montaj. In acest moment S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL se... de securitate,S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL oferind consultanta, analiza de risc, proiectare...S.C. COM ELECTRO SERVICE SRL 330098 DEVA Aleea Crizantemelor Bl.M 1 ... »
Light Member 14 ani
Hunedoara
 Organizare & marketing

Organizare & Marketing


-servicii profesioniste de marketing si comunicare, promovare a firmei... dumneavoastra -organizare si coordonare a intregului proiect -asistenta tehnica pe toata... perioada expozitiei -asistenta in vederea participarii la targuri in Europa -servicii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare si executie instalatii gaz, sanitare,

Proiectare si executie instalatii gaz, sanitare, termice, apa-canalizare


, - Proiectare, - Furnizare de echipamente, accesorii si materiale, - Montaj si punere...SFERA ID Company ofera servicii complete in domeniul instalatiilor de orice... si canalizare Serviciile "la cheie" oferite de SFERA ID in domeniul instalatiilor ... »
Oferit de:SC SFERA ID SRL
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Maneta semnalizare cu bloc lumini cu proiect nissan

maneta semnalizare Cu Bloc Lumini cu Proiect nissan primera (p12)


, prin societati de curierat rapid agreate.Montajul peiselor trebuie facut in service... Cu Bloc Lumini cu Proiect nissan primera (p12). Cod piesa: '25540AV600Transport ... »

Pret: 250 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 5 ani
Maramures
 Machetare grafica

Machetare Grafica


atractie si sa trezeasca interes. Fiind diferit de la proiect la proiect serviciul... la cele complexe (trucaje, montaje, colaje). Machetarea Grafica se va incepe... serviciilor. Serviciile de MACHETARE GRAFICA si DTP pot fi asigurate si in regimul ... »

Pret: 11.16 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Bara protectie fata model 99 sp far + proiect + grile

bara protectie fata Model 99 Sp Far + Proiect + Grile + Intaritura mitsubishi


Far + Proiect + Grile + Intaritura mitsubishi galant vi (ea_). Piesele din dez.../dezmembrari se trimit la sediul dvs., la service-ul auto sau acasa prin societatile... de curierat cu achitarea pieselor la ridicare sau prin banca.Montajul peiselor trebuie ... »

Pret: 460 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 5 ani
Maramures
 Bara protectie fata model dupa 2003 completa +

bara protectie fata Model Dupa 2003 Completa + Proiect Argintie fiat punto (188)


sau in service-ul auto. Piesele se pot achita la ridicare, pentru livrarile nationale.Montajul...Dezmembrari auto bara protectie fata Model Dupa 2003 Completa + Proiect... peiselor trebuie facut in service-urile autorizate R.A.R. Transportul in exteriorul ... »

Pret: 460 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 5 ani
Maramures
 Bara protectie fata argintie, cu proiect ceata,

bara protectie fata Argintie, cu Proiect Ceata, Fisura 10 Cm alfa romeo 166


Argintie, cu Proiect Ceata, Fisura 10 Cm alfa romeo 166 (936). Piesele din dez.../dezmembrari se trimit la sediul dvs., la service-ul auto sau acasa prin societatile... de curierat cu achitarea pieselor la ridicare sau prin banca.Montajul peiselor trebuie ... »

Pret: 350 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 5 ani
Maramures
 Bara protectie fata verde fisura + proiect dr renault

bara protectie fata Verde Fisura + Proiect Dr renault laguna ii (bg0/1_)


: bara protectie fata Verde Fisura + Proiect Dr renault laguna ii (bg0/1_). Piese... din dezmembrari (second hand) sau noi livrate acasa sau in service-ul auto. Piesele se pot... achita la ridicare, pentru livrarile nationale.Montajul peiselor trebuie facut ... »

Pret: 405 RON
Oferit de:SC Mydepo Srl
Buyer Member 5 ani
Maramures
391 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii montaj proiectare service" in Firme Hot - 253 Rezultat(e)
Folositi cautarea