Inscrie firma »
 

Prezentare s****************

Firma noastra este infiintata in anul 2001 si este specializata in executia de constructii civile(structura si finisaje),amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, termice, sanitare, tamplarie Al si PVC cu geam termopan, hidroizolatii, ignifugari,etc.
Constructii (Sisteme moderne de constructii, training, consiliere si asistenta tehnica, antreprenoriat general in constructii civile, industriale, social-culturale, constructii edilitare, constructii si reabilitari de drumuri, constructii de lemn, case de vacanta.)
Instalatii sanitare (Proiectare si realizare de sisteme pentru instalatii sanitare. Materiale utilizate pentru instalatii sanitare: confectii metalice; sisteme de tevi si fitinguri din diferite materiale; sifoane colectoare; sifoane de lavoar; clapete antiretur; armaturi metalice; robineti apa; baterii; chiuvete; racorduri; ramificatii; reductii; izolatii pentru tevi etc. Montaj, reparatii, service pentru orice tip de instalatie sanitara: reparatii capitale si de intretinere, schimbari elemente componente, montari convectoare. Curatire coloane si schimbari coloane de evacuare. Pompe de circulatie pentru instalatii sanitare, termice, evacuare apa. Statii de dedurizare. )
Structuri (Structuri metalice usoare cu panouri tin sandwich, porti sectionale, confectii metalice, table cutate, panouri, structuri metalice tip hale, grilaje, panouri de mascare, pavilioane expozitionale, structuri si confectii metalice sudate.)
Tamplarie Aluminiu (Tamplarie din aluminiu, profile din aluminiu, alucobond.)
PREZENTARE s****************
MEMBRU
GRATUIT
s****************
1 092 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile

ULTIMELE PRODUSE ALE SEVACON IMPEX SRL

Oferta firmei sevacon impex srl nu contine nici un produs sau serviciu