Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!

Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!

Tip produs: engleza | tabara | Marea Britanie
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!

Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum" Alege aventura unei tabere de engleza intr-una din scolile de top din UK si doua saptamani de distractie.

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (12 – 17 ani) ce se va desfasura la Edinburgh Merchiston Castle, Scotia. Situata in partea de sud-vest a orasului, intr-un spatiu verde ce acopera peste 100 de acri, scoala Merchiston Castle se mandreste cu o traditie de peste 150 de ani, dar si cu facilitati moderne, printre care se numara camere cu baie proprie si conexiune la internet, piscina, terenuri de sport in aer liber si sala de sport.

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Edinburgh Merchiston Castle"
Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
Isi va face prieteni din toata lumea. In tabara internationala Merchiston Castle vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor. Programul contine si activitati traditionale, cum ar fi si dansul Ceilidh, pentru ca elevii sa poata beneficia de o experienta scotiana in adevaratul sens al cuvantului.
Se va distra toata ziua... pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke etc.
Tabara de la Edinburgh Merchiston Castle include, pe langa orele de limba engleza, vizite la obiectivele cele mai cunoscute atat din oras (Edinburgh Castle, Royal Mile, National Museum of Scotland, Camera Obscurasau Royal Yacht Britannia), cat si din regiune (Glasgow, Tantallon Castle, Rosslyn Chapel sau Stirling Castle). Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Edinburgh Merchiston Castle"
Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Lectii de limba engleza in clase internationale de maxim 14 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul scolii si pensiune completa, la cantina scolii. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara cu supraveghere permanenta - Art Attack, Karaoke, Drama Workshop, Ceilidh -dans traditional scotian, Quiz Night, diverse sporturi (fotbal, inot, frisbee, volei, badminton), Talent Show etc. Sase vizite educationale de o jumatate de zi; exemple de vizite: Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Arthur’s Seat, Royal Botanic Gardens, Dynamic Earth, Rosslyn Chapel, Tantallon Castle, Museum of Flight etc. Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Stirling & Loch Katrine, Glasgow & Kelvingrove, Perth & Scone Palace etc.

Campusul scolii Merchiston Castle se afla in sud-estul orasului Edinburgh, intr-o zona verde, si se poate mandri cu una din cele mai mari colectii de arbori din Scotia. Tot in campus se afla ruinele Colinton Castle, un castel medieval din secolul XIII. In campus exista facilitati sportive, piscina si teatru pentru spectacole sau spatii comune pentru relaxare.

Ca si dvs., dorim sa le oferim o vacanta minunata, in care sa socializeze, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante!

Perioada: 16 - 29 Iulie 2017
Pret: 1650 GBP
Data limita de inscriere: 03 martie 2017
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
109 370 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU OFERA-I COPILULUI TAU EXPERIENTA UNEI TABERE DE LIMBA ENGLEZA LA MERCHISTON CASTLE DIN EDINBURGH, SCOTIA!

Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit America? Alege pe...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Tabara internationala de engleza la University College LondonTabara internationala de engleza la University College London
Tabara internationala de engleza la Univ...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari ...
Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUATabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA
Tabara internationala de limba engleza l...
Vrei sa vizitezi America, sa iti faci prieteni noi din toata lumea si sa inveti engleza intr-un mod ...
USD 2700
Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)
Tabara de engleza la Harrow House cu Sha...
Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow House. Programul este dedicat tinerilor cu ...
RON 1
Tabara internationala de engleza la Dublin, IrlandaTabara internationala de engleza la Dublin, Irlanda
Tabara internationala de engleza la Dubl...
Vrei sa ai parte de o experienta pur irlandeza? In care iti perfectionezi limba engleza, iti faci noi prieteni din toata ...

OFERA-I COPILULUI TAU EXPERIENTA UNEI TABERE DE LIMBA ENGLEZA LA MERCHISTON CASTLE DIN EDINBURGH, SCOTIA! ESTE LISTAT IN: