Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)

Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)

Tip produs: tabara copii vara | tabara engleza uk | marea britanie
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)

Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere de engleza intr-o scoala britanica prestigioasa si doua saptamani de distractie.

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (9 – 13 ani) ce se va desfasura la Duke of York, Anglia, scoala prestigioasa de tip boarding, fondata de catre printul Federick, Duce de York, in anul 1801, care inca isi pastreaza conexiunile regale, in prezent fiind patronata de catre Ducele de Kent. Dotat cu numeroase terenuri, sali de sport si piscina acoperita, campusul britanic ii ofera cea mai frumoasa experienta a unei vacante in limba engleza. Unde sa aprofundeze engleza mai bine decat in Marea Britanie?

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Duke of York?

- Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
- Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
- Isi va face prieteni din toata lumea. In tabara internationala de la Duke of York vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
- Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
- Se vei distra toata ziua... pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke etc.
- Va vizita cele mai frumoase obiective turistice din Anglia: Londra (Natural History Museum, Wembley Stadium, London Eye, Buckingham Palace), Canterbury, Thorpe Park sau Chessington World of Adventures, Leeds Castle si multe altele.
- Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania ca tu si el sa va simtit mereu confortabil si in siguranta.

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Duke of York?
Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Saptamanal, 30 ore de limba engleza, in clase internationale de maxim 15 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul scolii si pensiune completa, la cantina scolii. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara cu supraveghere permanenta (sporturi, dans, arts&crafts, petreceri, talent show, karaoke etc). Patru excursii de o zi intreaga, o excursie de jumatate de zi: Dover, Ashford, Folkestone, Deal, Warmer Castle si multe alte facilitati.

Scoala Duke of York se afla in Dover, un oras-port situat in sud-estul Angliei, in comitatului Kent, supranumit „Gradina Angliei”. Este un oras tipic englezesc, cu un centru istoric superb, strazi si locuri pline de istorie si magazine de toate felurile; in timpul verii este vizitat de foarte multi turisti care creeaza o atmosfera perfecta pentru cunoasterea culturii britanice.

Ca si dvs., dorim sa le oferim o vacanta minunata, in care sa socializeze, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante!

Perioada: 1 - 14 August 2015
Pret: 1670 GBP
Data limita de inscriere: 27 februarie 2015
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: shakespeare-school.ro/tabere sau sunati la 021. 230.20.06 sau la 0755.132.228.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
107 006 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU OFERA-I COPILULUI TAU EXPERIENTA UNEI TABERE DE LIMBA ENGLEZA DUKE OF YORK (9 - 13 ANI)

Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum" Alege aventura unei tabere ...
EUR 1650
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit America? Alege pe...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, AngliaTabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia
Tabara internationala de engleza la St. ...
Ti-ar placea sa ajungi sa vorbesti engleza cu usurinta, exact ca un nativ si sa prinzi frumosul accent britanic?Dar cum ...
Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)
Tabara de engleza la Harrow House cu Sha...
Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow House. Programul este dedicat tinerilor cu ...
RON 1
Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)
Tabara de engleza la Clifton College cu ...
Shakespeare School a lansat oferta taberei de engleza de la Clifton College Bristol. Programul este dedicat tinerilor cu ...
RON 1
Tabara internationala de engleza la Clifton College 2014Tabara internationala de engleza la Clifton College 2014
Tabara internationala de engleza la Clif...
De ce sa alegeti tabara internationala de engleza de la Clifton College? - 150 de ani de experienta - situat in ...
Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...

OFERA-I COPILULUI TAU EXPERIENTA UNEI TABERE DE LIMBA ENGLEZA DUKE OF YORK (9 - 13 ANI) ESTE LISTAT IN: