Inscrie firma »
S************************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
PLATFORMA verticala ELVORON
 

Prezentare PLATFORMA verticala ELVORON

latforma verticala tip Elvoron intra in gama lifturilor usoare. Se poate monta intr-o structura independenta, usoara, realizata din otel, ori in turnul construit in cladire, cu structura de rezistenta.
Turnul autoportant este executat din elemente de otel ranforsat si are ferestre din policarbonat structurat, translucid sau policarbonat compact clar, incolor sau fumuriu (aditivat anti-UV).

Platforma gen lift, ELVORON, este o oportunitate de accesibilizare eleganta a cladirilor cu doua sau trei etaje. Elevatorul este construit pentru a fi montat la exterior sau in interior. Platforma, actionata hidraulic, este pe cat de silentioasa in functionare pe atat de economica. Sarcina admisa poate fi de 250 sau de 500 Kg, adica trei persoane, respectiv cinci persoane si este special pregatita pentru a fi utilizata si de persoanele aflate in fotoliu rulant. Elevatorul are o serie de dotari standard ce satisfac cerintele in domeniu, dar poate fi personalizat la cerere, intr-o gama larga de finisaje.

Cabina poate avea diferite culori sau poate fi executata din lemn ori din otel inoxidabil, poate fi dotata cu pereti din sticla, interfon, ventilator, oglinda panoramica si maner din inox. Accesul in cabina se poate face in acelasi plan, in opozitie sau adiacent. Finisajul usilor poate fi din sticla, inox , aluminiu sau otel, cu fereastra mare, mica sau fara fereastra. Usile pot fi complet automate, deschizandu-se cu ajutorul servomecanismelor. Culoarea turnului autoportant este deasemenea negociabila, pentru a se potrivi cu ambientul.

Sistemele de siguranta corespund standardelor europene. Usile sunt controlate de un sistem centralizat de control si interblocare. In caz de defectiune sau pana de curent, platforma are autonomie pe sistemul de iluminare si coborare, timp de 15-20 de minute, astfel incat pasagerul poate sa coboare in siguranta. Intregul sistem hidraulic si panoul electric se afla intr-o cutie discreta si etansa, tip IP55.

Inaltimea maxima a cursei este de 14 m. Suprafata medie, necesara pentru montaj, este de 1,5 x 1,5 m. Necesita o fosa de 20 cm adancime si un spatiu superior de siguranta, peste pragul superior al usii de 40 cm. Alimentarea se face de la un circuit casnic de 220Vac, monofazic, cu impamantare, care sa suporte un curent de maxim 16A.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
9 944 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: platforma - servoscara - accesibilizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PLATFORMA VERTICALA ELVORON

ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGEELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE
ELEVATORUL platforma inchisa pentru mate...
Platforma pentru materiale este construita astfel incat sa protejeze bunurile care trebuie manevrate pe inaltime. ...
RON 1
PLATFORMA verticala OPALPLATFORMA verticala OPAL
PLATFORMA verticala OPAL
Platforma ridicatoare Opal, este un elevator vertical cu constructie modulara, fiabil si rezistent, construit pentru ...
EUR 1
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRAPLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
Servoscara GSL, cunoscuta si sub denumirea de platforma inclinata sau oblica, este construita astfel incat se poata ...
EUR 1
Elevator scaunElevator scaun
Elevator scaun
Elevatorul "SCAUN" este destinat persoanelor cu mobilitate redusa care nu utilizeaza un fotoliu rulant, utilizat in ...
EUR 1
PLATFORMA servoscara X3PLATFORMA servoscara X3
PLATFORMA servoscara X3
Foarte asemanator cu GSL Artira, Servoscara X3, este o platforma autoridicatoare care se poata monta numai pe scara ...
EUR 1

PLATFORMA VERTICALA ELVORON ESTE LISTAT IN:

PLATFORMA VERTICALA ELVORON - PRODUSE SIMILARE