Inscrie firma »
S************************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Elevator scaun

Elevator scaun

Tip produs: Elevator scaun pentru persoane cu dizabilitati | lift scaun pentru scari
Producator: ACORN
 

Prezentare Elevator scaun

Elevatorul "SCAUN" este destinat persoanelor cu mobilitate redusa care nu utilizeaza un fotoliu rulant, utilizat in special in spatiile rezidentiale.
Este un elevator extrem de util, care se poata monta pe orice scara dreapta cu o latime mai mare de 700 mm. Scaunul elevator este proiectat astfel incat sa nu aduca modificari esentiale interiorului fiind foarte potrivit chiar si in cladirile de patrimoniu.

Sistemului de antrenare rac-pinion, face ca functionarea sa fie sigura iar consumul de energie extrem de redus. Alimentarea motorului este asigurata de un acumulator de 24 Volti care nu necesita intretinere. Grupul motor si acumulatorul sunt pozitionate in interiorul scaunului astfel incat dimensiunea sa fie redusa si constructia sa ramana eleganta. Incarcarea acumulatorului se realizeaza automat, la capetele de cursa si se face de la un circuit casnic obisnuit, de 220Vac, cu impamantare, care sa suporte un curent maxim de 6A.

Comenzile sunt intuitive si foarte simple, utilizabile chiar si de cei cu dexteritate limitata. Din punct de vedere al sigurantei, instalatia corespunde ultimelor norme europene din domeniu. Vehiculul se opreste instantaneu la intalnirea orcarui obstacol datorita celor cinci senzori instalati pe suportul de picioare si zonele laterale, susceptibile de impact. Are un sistem de protectie mecanic si electric impotriva depasirii vitezei la coborare. Scaunul este dotat cu centura de siguranta si cotiere. Viteza de deplasare este fixa, aproximativ 2,4 m/min. Toate circuitele de comanda sunt de tensiune joasa, fiind construite in tehnologia digitala, sistemul este dotat si cu un afisaj de diagnostic.

Elevatorul ocupa foarte putin spatiu. In functionare are adancimea de 600 mm iar atunci cand nu este utilizat, suportul pentru picioare se pliaza pe verticala, ocupand un spatiu minim de aproximativ 350 mm.

Privind in directia de urcare, elevatorul poate fi montat pe stanga sau pe dreapta scarilor. Se monteaza pe picioare din otel, cu prindere pe trepte. Scaunul sustine in siguranta, o persoana de pana la 125 Kg. Constructia si sistemul de antrenare permite accesibilizarea scarilor cu inclinatie de pana la 40s. Scaunul are dimensiuni standard: 400 mm adancime, 500 mm latime, 470 mm inaltime iar dimensiunea suportului de picioare este de 240 mm adancime.

Toate piesele sistemului sunt protejate anticoroziune prin anodizare si vopsire in camp electrostatic. Scaunul este tapitat cu material ce imita pielea. Culoarea standard este gri-neutru, la cerere se poate finisa cu vopsea de alta culoare.

Pentru locuintele care au scari, care in timp, odata cu varsta, au devenit bariere dificil de escaladat; elevatorul servoscara "SCAUN" este cel ce transforma spatiul de locuit intr-un loc prietenos, este discret si elegant, functioneaza foarte silentios si se instaleaza foarte repede si usor.
Timpul de import si montaj este de maxim doua saptamani din momentul contractarii.

ELEVATORUL SERVOSCARA, SCAUN
Superglide 120
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
12 867 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: platforma - servoscara - accesibilizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELEVATOR SCAUN

PLATFORMA servoscara X3PLATFORMA servoscara X3
PLATFORMA servoscara X3
Foarte asemanator cu GSL Artira, Servoscara X3, este o platforma autoridicatoare care se poata monta numai pe scara ...
EUR 1
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRAPLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
Servoscara GSL, cunoscuta si sub denumirea de platforma inclinata sau oblica, este construita astfel incat se poata ...
EUR 1
ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGEELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE
ELEVATORUL platforma inchisa pentru mate...
Platforma pentru materiale este construita astfel incat sa protejeze bunurile care trebuie manevrate pe inaltime. ...
RON 1
PLATFORMA verticala ELVORONPLATFORMA verticala ELVORON
PLATFORMA verticala ELVORON
latforma verticala tip Elvoron intra in gama lifturilor usoare. Se poate monta intr-o structura independenta, usoara, ...
EUR 1
PLATFORMA verticala OPALPLATFORMA verticala OPAL
PLATFORMA verticala OPAL
Platforma ridicatoare Opal, este un elevator vertical cu constructie modulara, fiabil si rezistent, construit pentru ...
EUR 1

ELEVATOR SCAUN ESTE LISTAT IN: