Inscrie firma »
S************************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
PLATFORMA servoscara X3
 

Prezentare PLATFORMA servoscara X3

Foarte asemanator cu GSL Artira, Servoscara X3, este o platforma autoridicatoare care se poata monta numai pe scara dreapta.
Elevatorul se poate monta in exteriorul cladirii sau in interior, fiind proiectat sa reziste mediilor agresive. Corespunde normativului in constructii NP 051-2001, fiind potrivita chiar si pentru cladiri de patrimoniu.

Sistemului de antrenare rac-pinion face ca functionarea sa fie sigura iar consumul de energie extrem de redus. Alimentarea motorului este asigurata de doi acumulatori care nu necesita intretinere. Grupul motor si acumulatorii sunt pozitionate in spatele platformei astfel incat dimensiunea platformei sa fie redusa si constructia sa ramana eleganta si zvelta. Incarcarea acumulatorilor se realizeaza automat la capetele de cursa si se face de la un circuit casnic obisnuit, 220Vac, cu impamantare, care sa suporte un curent maxim de 10A. Alimentarea pe acumulatori are avantajul independentei fata de linia electrica de alimentare, pentru cel mult sase curse. Atunci cand nu este utilizata, platforma se pliaza pe verticala, ocupand un spatiu de maxim 400 mm. La cerere, platforma poate fi dotata cu un scaun pliabil, prevazut cu centura de siguranta sau poate fi automatizata, asigurand astfel un confort sporit la utilizare. Viteza de deplasare a platformei este fixa, aproximativ 5m/ min.

Comenzile sunt intuitive si foarte simple iar din punct de vedere al sigurantei in utilizare, instalatia corespunde ultimelor norme europene din domeniu. Platforma se opreste instantaneu la intalnirea orcarui obstacol ori la presarea rampelor de acces in caz de alunecare. Panoul sensibil de sub platforma exclude pericolul de strivire. In timpul deplasarii, platforma are lumini intermitente de atentionare, iar in caz de necesitate, butonul STOP, amplasat in platforma, opreste in siguranta sistemul si emite semnale sonore de avertizare. Vehiculul are un sistem de protectie mecanic si electric impotriva depasirii vitezei la coborare, precum si un sistem mecanic pentru deplasare manuala in cazul unei defectiuni. Toate circuitele de comanda sunt de tensiune joasa, fiind construite in tehnologia digitala.

Sistemului se monteaza pe picioare din otel, cu prindere pe trepte sau pe laterala treptelor. De asemenea, sinele portante pot fi montate direct pe zid, fara picioare. In toate cazurile, platforma sustine in siguranta, o sarcina de 250 Kg.

Privind in directia de urcare, sistemul poate fi montat pe stanga sau pe dreapta scarilor, iar in functie de spatiul necesar pentru imbarcare, platforma poate fi dotata cu rampa automata de acces din laterala. Constructia si sistemul de antrenare permite accesibilizarea scarilor cu inclinatie de pana la 45°, lungimea maxima a traseului fiind de 10 m. Platforma are dimensiuni standard: 800x900 mm, precum si dimensiuni speciale: 700x750 mm (pentru scari inguste) si 800x1050 mm (lat x lung).

Toate piesele sistemului sunt protejate anticoroziune prin anodizare si vopsire in camp electrostatic. Culoarea standard este RAL 7030 (gri-piatra), la cerere se poate finisa cu vopsea de alta culoare.

Pentru scarile drepte si scurte, elevatorul Servoscara X3 prezinta cateva avantaje fata de GSL Artira: pretul este mai mic iar timpul de pregatire si montaj este de maximum doua saptamani din momentul contractarii.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
10 165 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: platforma - servoscara - accesibilizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PLATFORMA SERVOSCARA X3

PLATFORMA servoscara GSL ARTIRAPLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
Servoscara GSL, cunoscuta si sub denumirea de platforma inclinata sau oblica, este construita astfel incat se poata ...
EUR 1
ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGEELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE
ELEVATORUL platforma inchisa pentru mate...
Platforma pentru materiale este construita astfel incat sa protejeze bunurile care trebuie manevrate pe inaltime. ...
RON 1
PLATFORMA verticala OPALPLATFORMA verticala OPAL
PLATFORMA verticala OPAL
Platforma ridicatoare Opal, este un elevator vertical cu constructie modulara, fiabil si rezistent, construit pentru ...
EUR 1
Elevator scaunElevator scaun
Elevator scaun
Elevatorul "SCAUN" este destinat persoanelor cu mobilitate redusa care nu utilizeaza un fotoliu rulant, utilizat in ...
EUR 1
PLATFORMA verticala ELVORONPLATFORMA verticala ELVORON
PLATFORMA verticala ELVORON
latforma verticala tip Elvoron intra in gama lifturilor usoare. Se poate monta intr-o structura independenta, usoara, ...
EUR 1