Inscrie firma »

elevator pentru handicapati - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre elevator pentru handicapati
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Platforma verticala elvoron

PLATFORMA verticala ELVORON


etaje. Elevatorul este construit pentru a fi montat la exterior sau in interior... cinci persoane si este special pregatita pentru a fi utilizata si de persoanele... aflate in fotoliu rulant. Elevatorul are o serie de dotari standard ce satisfac ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


din partea aceleiasi organizatii; - 10 % pentru persoanele cu handicap, elevi... obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pentru perfectionarea... de fidelizare de 5 % pentru participarea la al doilea program de formare; - Bonus ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


% pentru persoanele cu handicap, elevi si studenti; Absolventii obtin CERTIFICAT...Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... de afaceri in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


. Raspunderea pentru fapta copiilor, elevilor si ucenicilor Aceasta raspundere... copiii sunt elevi interni ai unei scoli, pentru consecintele faptelor comise de ei... pe paratul(a)_, domiciliat(a)_, pentru a fi obligat(a): 1) sa-mi restituie cantitatea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea