Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Strong Bones Plus

Strong Bones Plus

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Strong Bones Plus

Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:


   - Calciu (carbonat, citrat) ....................250.00 mg
   - Magneziu (oxid, citrat, gluconat) .......125.00 mg
   - Vitamina D ......................................100 UI

 

Calciul

Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sitemul osos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteomalacie, oteoporoza si carii dentare. De asemenea, scade si rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare. datorita hipocalcemiei (concentratie scazuta a calciului sanguin), calciul se mobilizeaza din oase, ajunge in sange si se poate depune pe peretii lezati ai arterelor. Lipsa calciului faciliteaza absorbtia plumbului (un metal toxic) si depunerea acestuia in oase si dinti.

Carenta de calciu si fier este foarte frecvent intalnita la femei. Efectele carentei devin evidente mai ales in timpul si dupa starile de graviditate, precum si la varste mai inaintate. Administrarea calciului are efecte benefice si in lombangii, dismenoree si contribuie la atenuarea durerilor osoase datorate cresterii. In cursul starilor de hipoglicemie (concentratia scazuta a glucozei din sange), este indicat un aport crescut de calciu.


Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800 - 1200 mg. Dusmanii calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent si in ciocolata), precum si fitatii (din cereale). deoarece impiedica absorbtia intestinala a acestuia. Alimentele bogate in calciu sunt laptele si produsele lactate, macul, nucile, alunele, soia si zarzavaturile. Deoarece 70 - 80% din populatie nu tolereaza laptele, din cazua lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic tuturor oamenilor.


Atentie!
Ingestia zilnica a peste 2 g calciu se admite numai sub supraveghere medicala. Cantitati mici de vitamina D, fosfor si magneziu intensifica absorbtia intestinala a calciului. Administrarea calciului se va face fractionat, in doze mici repartizate pe tot parcursul zilei.

Magneziul

Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si al proteinelor. Magneziul este indispensabil suplimentelor alimentare destinate sportivilor, pentru ca participa la procesele de eliberare si consum a energiei. Asigura si buna functionare a aparatulu cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesul de imbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor si a arterosclerozei.

Dupa unii cercetatori, consumul de magneziu creste rezistenta organismului fata de infectii si imbunatateste randamentul intelectual. Impiedica procesul de formare a calculilor renali si biliari cu continut de calciu. Favorizeaza procesele de digestie si mentine integritatea danturii. Magneziul, asociat cu calciul, combate stresul si straile depresive.

Dusmanii magneziului sunt substantele diuretice si alcoolul, deoarece cresc eliminarile urinare de magneziu. Srsele naturale de magneziu sunt semintele uleioase. zarzavaturilor si apele minerale. Ingrasamintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol si, ca urmare, scade si continutul de magneziu al alimentelor.


Magneziul este indispensabil metabolismului substantelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potsiu), precum si asimilarii vitaminei C. Aportul de magneziu trebuie sporit in cazul gravidelor, femeilor care alapteaza, femeilor care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni.


Atentie!
Este contraindicata ingestia unei doze mai mari de 1 g de magneziu pe zi, timp indelungat. Magneziul are o buna actiune in asociere cu vitamina A, calciu si fosfor. Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu si magneziu este de 2:1. Preparatele mai bune contin ambele minerale in raportul mentionat. Consumul magneziului in asociere cu vitamina B6 poate preveni formarea calculior renali de oxalat de calciu. Consumul preparatelor cu magneziu in timpul meselor poate conduce la o digestie nesatisfacatoare, deoarece acest element se combina cu acidul clorhidric din stomac. Se recomanda deci administrarea Mg in intervalul dintre mese. Persoanele care prezinta hiperaciditate gastrica pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, neutralizand astfel acizii in exces. Bolnavii cu afectiuni cardiace care utilizeaza medicamente ce contin magneziu trebuie sa consulte medicul curant inainte de a consuma cele mai noi preparate cu magneziu.

Vitamina D

Vitamina D este necesara pentru absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia in masa osoasa. Deci, rolul biologic major al vitaminei D este acela de a mentine un nivel sanguin normal al calciului dar si al magneziului. Vitamina D este necesara si pentru reabsorbtia fosforului de catre rinichi, si de asemenea, are rol in diferentierea celulara si imunitate. Carenta in vitamina D, care apare mai ales in toamna si iarna, duce la scaderea asimilarii si utilizarii calciului, la o usoara deformare a oaselor sub actiunea factorilor mecanici (greutatea proprie, tractiuni, traumatisme), la demineralizarea oaselor (osteoporoza, osteomalacie), transpiratii, scaderea fortei musculare, tulburari digestive.


Produsul Strong Bones Plus, care contine vitamina D, se recomanda in special in lunile de toamna-iarna.

Afectiuni si simptome
in care actioneaza

Mod de folosire

Aciditate la stomac

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Crampe musculare

Deficit Ca, Mg (asim., fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Fracturi

Hernie de disc

Insomnie

Lipotimie

Lumbago

Menstruatii neregulate

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Paradontoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare, masina, avion (prev.)

Sciatica

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 la nevoie

1-1-0

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 la nevoie

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

Legenda:   1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 637 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU STRONG BONES PLUS

Strong BonesStrong Bones
Strong Bones
Strong Bones (100 capsule) V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa ...
Strong Bones (250 capsule)Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)   V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mareMagnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare Magnezi B6 - supliment alimentar ...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina BVitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplim...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B Mega B Comlex (100 tablete)     Vitamine Calivita - ...
Produse naturiste Energy and Memory CalivitaProduse naturiste Energy and Memory Calivita
Produse naturiste Energy and Memory Cali...
Energy and Memory (90 capsule) Sunteti pe deplin multumit de capacitatile dumneavoastra fizice si psihice? Stiati ca ...
Energy and Memory de la Calivita - energie si memorie bunaEnergy and Memory de la Calivita - energie si memorie buna
Energy and Memory de la Calivita - energ...
Energy and Memory de la Calivita, imbunatateste memoria cu Calivita  Energy and Memory (90 capsule) Sunteti pe deplin ...

STRONG BONES PLUS ESTE LISTAT IN:

STRONG BONES PLUS - PRODUSE SIMILARE