Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B

Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B

Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B Mega B Comlex (100 tablete)

 

 

Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B, prin suplimentarea cu vitamine B, Vreti sa va eliberati de stres? Va cade parul, vi se rup unghiile, aveti pielea uscata? Nu va necajiti! Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori aceste simptome pot fi ameliorate, ba mai mult, pot disparea. Aceste vitamine sunt indispensabile in special persoanelor care sunt zilnic expuse stresului. Sub efectul stresului, necesarul vitaminic al organismului creste si apare mai usor starea de carenta, care poate favoriza declansarea unor boli, folositi Mega B Comlex.


Complexul vitaminic B cuprinde toate vitaminele din grupa B, vitamina H (biotina), acidul paraaminobenzoic (PABA), colina si inozitolul.
Toate aceste vitamine, daca se afla in organism Intr-o cantitate optima, isi exercita efectele biochimice si fiziologice specifice in mod sinergie, intr-o stransa interdependenta. Deoarece vitaminele complexului B sunt solubile in apa, se prefera preparatele moderne, cu absorbtie intestinala lenta (retard), deoarece asigura o concentratie sanguina constanta un timp mai indelungat.


Este foarte putin cunoscut faptul ca simptome cum ar fi caderea si incaruntirea prematura a parului, matreata, deshidratarea pielii, friabilitatea unghiilor pot fi ameliorate doar prin asigurarea unui aport suficient de vitamine B, fara a se utiliza sampoane sofisticate sau creme extrem de scumpe, folositi Mega B Comlex.


Vitamina Bl (tiamina) are un rol important in metabolismul glucide lor si este absolut necesara pentru functionarea normala a musculaturii si a sistemului nervos. Este cunoscuta si sub denumirea de "vitamina performantei intelectuale", deoarece are efecte benefice asupra activitatii sistemului nervos si asigura cresterea randamentului intelectual. Are si un usor efect diuretic. Aportul crescut de glucide, sportul de performanta, precum si stresul, cresc necesarul de vitamina Bl Are o contributie importanta si la mentinerea tonusului musculaturii netede.


Vitamina B2 (riboflavina) are un rol determinant in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor, precum si in catabolismul lipidelor si al glucidelor. Imbunatateste vederea (creste sensibilitatea retinei) si contribuie la dezvoltarea fizica. Lipsa vitaminei B2 produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza aparitia unor boli dennatologice. Aportul insuficient determina reducerea biosintezei proteinelor. Necesarul de vitamina B2 este mai crescut la sportivi si in situatii de stres.


Vitamina B3 (niacinamida, amida acidului nicotinic, factorul PP) are un rol deosebit de important in procesul de oxido-reducere (producerea energiei), respectiv in anabolismul si catabolismul lipidelor si glucidelor. Este indispensabila pentru functionarea normala a aparatului digestiv si a sistemului nervos, pentru mentinerea integritatii tegumentelor si mucoaselor, precum si pentru sinteza normala a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina). Reduce intensitatea durerilor migrenoase, imbunatateste circulatia sanguina, scade tensiunea arteriala, precum si concentratia colesterolului si a trigliceridelor din sange. Amelioreaza durerile ulceroase si combate halitoza (mirosul neplacut al gurii).


Vitamina B4 (acidul folic ), impreuna cu alte vitamine, are rol in biosinteza hemoglobinei si a globulelor rosii, favorizeaza absorbtia fierului. Participa la metabolismul unor aminoacizi si la biosinteza acizilor nucleici. Este foarte utila in rezolvarea unor anemii. S-a constatat ca lipsa acidului folic este un factor de risc care poate genera unele malformatii (ex. spina bifida - coloana vertebrala deschisa la exterior). Recent, un grup de medici din Alabama a relevat faptul ca acidul folic are un rol important in proftlaxia cancerului de col uterin.


Vitamina B5 (acidul pantotenic, pantotenatul de calciu) are rol in catabolismul glucidelor si lipidelor si, prin aceasta, participa la generarea energiei necesare proceselor fiziologice. De asemenea, are un rol important In desfasurarea multor reactii enzirnatice. Favorizeaza mentinerea structurii si functiei nonnale a pielii si influenteaza pozitiv cresterea si pigmentarea parului. Este indispensabila pentru functionarea normala a glandelor suprarenale.


Vitamina B6 (piridoxina), prin faptul ca activeaza unele enzime, are multiple roluri in organism. Participa la metabolismul aminoacizi lor, al acizilor grasi esentiali si al fierului. Se gaseste in drojdie, ficat si carne. Este absolut indispensabila formarii anticorpi lor si a hematiilor (globulelor rosii). Deoarece are un rol important in metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizarii este In raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 al organismului. Lipsa acestei vitamine afecteaza structura si functionarea normala a tesutului muscular. Observatiile clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie In mare masura la atenuarea tensiunii nervoase si a durerilor asociate ciclului menstrual si la ameliorarea senzatiei de greata. Este necesara la fixarea vitaminei B12. Actioneaza ca un slab diuretic natural.


Vitamina B7 (biotina, vitamina H) este un element component al unor enzime care contribuie la metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor. Amelioreaza durerile musculare 'datorate oboselii si contribuie la mentinerea integritatii pielii. Impiedica incaruntirea si caderea parului, fiind utilizata cu rezultate bune si in prevenirea alopeciei (cheliei). Sportivii necesita cantitati mai mari din aceasta vitamina. Avidina din oul crud intarzie absorbtia acestei vitamine.


Colina (vitamina B8) este sintetizata si in organism, dar in cantitati insuficiente. Impreuna cu inozitolul (ambele substante sunt componente ale lecitinei) favorizeaza legarea acizilor grasi liberi, prevenind steatoza hepatica (incarcarea ficatului cu grasimi), impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali. Contribuie la eliminarea substantelor toxice si a rnetabolitilor inutili acumulati in organism, Lipsa colinei duce la perturbarea activitatii cerebrale si la scaderea capacitatii de memorare.


Inozitolul (vitamina B9) favorizeaza cresterea parului si previne ateroscleroza. Impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulelor nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii inf1uxului nervos si, deci, activitatii cerebrale. Are si un efect calmant pronuntat.


Acidul para-aminobenzoic (PABA, vitamina Bl0) contribuie la metabolismul fierului si la formarea hematiilor (globulelor rosii). Favorizeaza sinteza acidului folie si absorbtia acidului pantotenic. Lipsa
PABA duce la incaruntire si la aparitia eczemelor.


Vitamina BI2 (ciancobalamina) are un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul glucidelor si acizi lor grasi, precum si in formarea globulelor rosii. Contribuie la dezvoltarea fizica, la cresterea poftei de mancare si a greutatii corporale. Din aceste motive este utila in profilaxia si tratamentul anemiei. Se gaseste in ficat si in preparatele din ficat. Vitamina BI2 isi aduce aportul si la mentinerea functionalitatii sistemului nervos, amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare, de memorare, precum si la pastrarea echilibrului psihic. Se asimileaza optim impreuna cu vitamina B6.
Produsele care contin, pe langa vitaminele B, si vitamina C si magneziu, actioneaza benefic pentru reducerea efectelor stresului. Au avantajul ca nu produc dependenta si stare de somnolenta.


Atentie!

Datorita consumului de vitamine din complexul B, urina devine inchisa la culoare si capata un miros caracteristic. (In caz de efort fizic sustinut - sportivi de performanta - acest fenomen este insesizabil.)

Mega B Complex - Sprijin viguros.

Continut: Tiamina 100 mg, Riboflavina 100 mg, Niaciaminda 100 mg, Acid pantotenic 100 mg, Piridoxina 100 mg, Colina 100 mg, Inozitol 100 mg, PABA 100 mg, Acid folic 125 mg, Cianocobalamina 100mg, Biotina 100 mg.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 637 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU VITAMINE CALIVITA - MEGA B COMLEX SUPLIMENTAREA CU VITAMINA B

Vitamine Calivita - Stress Management B-ComplexVitamine Calivita - Stress Management B-Complex
Vitamine Calivita - Stress Management B-...
  Vitamine Calivita - Stress Management B-Complex Stress Management B-Complex (100 tablete)     Vitamine ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Twinlab-Amino fuel liquid 947mlTwinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml
Twinlab-Amino fuel liquid 947ml     Producator: Twinlab Corporation Descrierea produsului: Proteinele constituie ...
Twinlab-Amino fuel lichid 474mlTwinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml
Twinlab-Amino fuel lichid 474ml     Producator: Twinlab Corporation     Descrierea produsului: Proteinele ...
Vitamine Calivita - Vitamina C 500Vitamine Calivita - Vitamina C 500
Vitamine Calivita - Vitamina C 500
Vitamine Calivita - Vitamina C 500  Vitamina C 500 mg (100 tablete) Vitamine Calivita - Vitamina C 500, C 500 (500 ...
Mega B Complex 100 tableteMega B Complex 100 tablete
Mega B Complex 100 tablete
Sunteti expus unor situatii de stres intens? Aveti o existenta extrem de agitata? Vreti sa faceti ceva pentru sanatatea ...
RON 109.01
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternicVitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxida...
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic Vitamina E (100 capsule-gel) Vitamine Calivita - Vitamina E ...
Vitamine Calivita - Vitamina C 1000 - tablete cu cantitati mari de vitamina CVitamine Calivita - Vitamina C 1000 - tablete cu cantitati mari de vitamina C
Vitamine Calivita - Vitamina C 1000 - ta...
Vitamine Calivita - Vitamina C 1000 - tablete cu cantitati mari de vitamina C Vitamina C 1000 mg (100 tablete) Vitamine ...

VITAMINE CALIVITA - MEGA B COMLEX SUPLIMENTAREA CU VITAMINA B ESTE LISTAT IN:

VITAMINE CALIVITA - MEGA B COMLEX SUPLIMENTAREA CU VITAMINA B - PRODUSE SIMILARE