Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Produse naturiste Ocean 21 Calivita

Produse naturiste Ocean 21 Calivita

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Produse naturiste Ocean 21 Calivita

Ocean 21 (946 ml)


Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din sol - este practic neatinsa. Chiar si la inceputul secolului XXI, algele isi pastreaza, de 70 de milioane de ani, bogatia naturala, care se regaseste nestirbita in produsul Ocean 21.

Acest produs, de o complexitate deosebita, contine mai mult de 200 de substante biologic-active valoroase din 8 alge marine, vitamine, antioxidanti, 60 de substante minerale, 24 aminoacizi, enzime.

Astfel, peste 200 de componenti ai sai asigura toate elementele necesare pentru functionarea optima a organismului, pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice.


Alge marine


Alaria marginata - planta cu frunze lungi. Putine tari din lume pot rivaliza cu bogatia "gradinii marine" de pe coastele din Mendocino. Conservarea bogatiei sale se datoreaza Curentului California.

Alga este comestibila. Din ea se prepara supe, garnituri, salate. Datorita continutului de substante nutritive, se foloseste la prepararea suplimentelor alimentare. Este o sursa bogata de iod, vitamine B6, B2' K, C, cobalt si alte oligoelemente.

Ascophyllum nodosum ­ alga norvegiana sau cu nod. Desi a aparut deja si pe coastele din San Francisco, este mai raspandita in apropierea Norvegiei, Irlandei, Groenlandei, in apele nordice adanci al Oceanului Atlantic, fiind astfel foarte putin expusa eventuale lor poluari. Este mancarea traditionala a populatiei de pe tarmuri. Este bogata in vitamine naturale, substante minerale si oligoelemente esentiale.

Contine magneziu, calciu, fosfor si fier sub forma naturala, vitaminele A, B" B2' C, D, E, aminoacizi, 60 de tipuri de substante minerale si oligoelemente.

Chondrus crispus .: alga irlandeza. Alga intalnita in Marea Irlandei, rece si neprietenoasa, se gaseste si pe tarmurile Oceanului Atlantic, din Norvegia pana in Gibraltar, si pe tarmurile Americii. Efectele antiinflamatoare ale plantei, cunoscute in medicina populara, au fost confirmate si de cercetarile moderne.

In industria cosmetica este utilizata cu predilectie datorita continutului sau in proteine, vitamine, saruri minerale, oligoelemente. Este hranitoare si usor digerabila, benefica in tulburarile digestive si urinare.

Laminaria digitata - o specie de alga foarte raspandita in Oceanul Atlantic. Este utilizata in industria cosmetica ca hidratant, pentru curatirea si calmarea pielii si ca spuma de baie. Datorita continutului in iod a devenit cunoscuta deja in anii 1800.

Fucus vesiculosus - alga marina. In Japonia este un aliment foarte raspandit, iar in Europa este utilizata ca aliment si condiment. Este folosita in special datorita continutului sau in iod, care este indispensabil pentru functionarea normala a glandei tiroide.

Prin reglarea functiei tiroidiene, influenteaza toate functiile vitale legate de aceasta. Ingerata cu adaos de apa formeaza un "dop natural" la nivelul stomacului si, din acest motiv, este utilizata cu predilectie impotriva arsurilor gastrice.


Porphyra yezoensis - Nori.


Era consumata in China deja in secolul al saselea al erei noastre. Inca de pe vremea dinastiei Sung este amintita drept cadou destinat domnitorului, din partea provinciei Fuijan. Una din particularitatile sale este continutul scazut de celuloza din membrana celulara, cea ce o face usor digerabila.

Aiga contine mari cantitati de proteine, vitamine (cantitatea de vitamina C este mai mare decat Intr-o portocala proaspata), substante minerale. Continutul in vitamina A rivalizeaza cu cel al spanacului, la fel ca si cantitatea insemnata de vitamina B.

Continutul sau in aminoacizi este asemanator cu cel al legumelor. In compozitia sa se poate demonstra si existenta unor substante care ajuta la functionarea ficatului si controleaza nivelul colesterolului sanguin.

Este un detoxifiant eficient. In plus, contine numeroase substante minerale indispensabile functiilor celulare, cum sunt zincul, manganul, cuprul, seleniul. Rezultatele cercetarilor efectuate asupra algelor au demonstrat ca anumite substante componente biologic active impiedica dezvoltarea tumori lor canceroase.

Palmaria palmata - alga este capabila sa furnizeze in proportie de 100% necesarul zilnic de vitamina B6 si 66% din vitamina B12. Contine cantitati semnificative de fier si flUOL Este un detoxifiant eficient.

Ulva lactuca - este o salata de mare. Contine o cantitate de vitamina C de zece ori mai mare decat portocala si de doua ori mai multa vitamina A decat varza. In cosmetica este utilizata ca o substanta hidratanta, relaxanta si pentru inlaturarea efectelor stresului asupra pielii. Actioneaza cu eficienta pentru inlaturarea din organism a substantelor toxice depuse in straturile adipoase.


Aloe Vera
Dintre cele 240 de specii de Aloe, doar patru au valoare nutritiva pentru om. Dintre cele patru, in mod cert cea mai valoroasa este Aloe Barbadensis Miller (una din subspeciile de Aloe Vera).

In consecinta, un produs de calitate cu Aloe poate fi preparat numai daca se utilizeaza ca materie prima Aloe Barbadensis Miller. Mai pe inteles, principala materie prima a produsului Ocean 21 o reprezinta aceasta specie de Aloe.

Aloe Vera, prin natura sa, este bogata in calciu si este singura sursa vegetala care contine vitamina B12.

In numeroase civilizatii, avantajele plantei Aloe Vera si efectele sale de mentinere a sanatatii sunt cunoscute de sute de ani. Stimuleaza digestia, circulatia limfatica, functionarea rinichilor, a ficatului si a vezicii biliare. Cele mai noi descoperiri se refera la faptul ca Aloe stimuleaza functionarea celulelor limfocitare - T si, astfel, creste capacitatea de aparare a organismului.

Pau D'Arco
Este bogat in fier si calciu, minerale indispensabile pentru functionarea organismului uman si, in special, a creierului. In planta se mai gasesc vitamina C, zinc si seleniu, antioxidanti importanti, necesari pentru functionarea optima a sistemului imunitar. In plus, Pau d'Arco mai contine magneziu, mangan, fosfor, potasiu, natriu, vitamina A si cateva din vitaminele complexului B.


Scoarta acestei plante este un adaptogen binecunoscut, care imbunatateste starea generala si participa la functionarea optima a sistemului imunitar. Consumul sau stimuleaza si absorbtia substantelor nutritive.

Datorita efectelor sale antifungice si antivirale, recunoscute pe scara larga, se recomanda si in cazuri de Candida sau herpes, respectiv in lupta impotriva virusului HIV


Cele mai importante efecte sinergice ale acestor substante:

Efect detoxifiant. Purifica organismul de metalele toxice, de particulele radioactive si de diferitele substante toxice. Fortifica sistemul imunitar in cazul unui organism slabit (fortifiant general). Mentin si imbunatatesc elasticitatea epidermei si a tesuturilor. Cresc vitalitatea. Au efect antioxidant. Incetinesc procesele de imbatranire. Au efect antiviral si antifungic. Regleaza metabolismul. Restabilesc digestia normala. Amelioreaza procesele intflamatorii. Efect analgezic. Efect vasodilatator. Incetinesc procesele de ateroscleroza si reduc tensiunea arteriala. Scad riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

 

 Recomandari Ocean 21:                                    Mod de administrare Ocean 21:

Analgezic (calmant dureri)
Anemie
Antibacterian
Anti inflamator (anti reumatismal)
Antimutagenic
Antioxidant
Antispetic intestinal (antiparazitar)
Antitumoral
Antiviral
Aparat cardiovascular
Aparat digestiv
Aparat urinar
Bioritm (armonizarea)
Cancer la plamani
Cancer mamar
Colesterol (scadere)
Constipatie
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Detoxifiere
Diabet (reglare glicemie)
Hormoni (reglare)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
#mbatranire tesuturi (intarziere)
Laxativ
Leucemie
Malarie
Menstruatii neregulate
Nervozitate
Osteoporoza
Reumatism
Rinita alergica
Scleroza multipla
Scorbut
Sifilis
Steatoza hepatica (grasimi in ficat)
Tumori
Vaso dilatator
Vedere (tulburari)

1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
(2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1


Legenda :

1-1-1 = o lingura de Ocean 21dimineata, una pranz si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 637 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NATURISTE OCEAN 21 CALIVITA

Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Produse naturiste Noni Lichid CalivitaProduse naturiste Noni Lichid Calivita
Produse naturiste Noni Lichid Calivita
Noni Lichid Calivita- sirop (946 ml)     Va imbolnaviti des? Sunteti predispus la depresie? Sunteti alergic? Va ...
Noni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiuneNoni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiune
Noni Lichid de la Calivita - un remediu ...
Noni Lichid de la Calivita - un remediu pentru orice afectiune Noni Lichid Calivita- sirop (946 ml) Va imbolnaviti ...
Produse naturiste Noni CalivitaProduse naturiste Noni Calivita
Produse naturiste Noni Calivita
Noni (400 mg) 90 capsule Va imbolnaviti des? Sunteti predispus la depresie? Sunteti alergic? Va dor articulatiile? ...
Produse naturiste Zenthonic CalivitaProduse naturiste Zenthonic Calivita
Produse naturiste Zenthonic Calivita
Zenthonic (946 ml)     Fructul mangosteen este considerat, de populatia din padurile tropicale ale Asiei, drept ...
Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!
Green Care Calivita - un produs incompar...
Green Care (240 tablete) Stiti cata putere de viata poate exista intr-o planta obisnuita? Green Care Calivita - un ...
Pro Selenium 50Pro Selenium 50
Pro Selenium 50
Pro Selenium 50 mcg (60 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...

PRODUSE NATURISTE OCEAN 21 CALIVITA ESTE LISTAT IN: