Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Strong Bones (250 capsule)

Strong Bones (250 capsule)

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Strong Bones (250 capsule)




Strong Bones (250 capsule)

 


V-ati dori sa puteti evita osteoporoza?

In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa consumati suplimente alimentare cu calciu si magneziu, inca inainte de varsta de 30 de ani. Nu degeaba osteoporoza este considerata o boala "muta", deoarece este insidioasa si indelungata, ataca pe neasteptate si o observam abia atunci cand este prea tarziu: oasele s-au subtiat, rarefiat si se fractureaza usor. Osteoporoza poate fi evitata daca organismului i se asigura in mod constant cantitatea necesara de calciu si magneziu.

Calciul si magneziul sunt minerale indispensabile organismului, necesare pastrarii sanatatii oaselor si a danturii, functionari i optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos si a musculaturii.

Calciul este substanta minerala responsabila de rezistenta si sanatatea oaselor. Insa acesta fortifica nu numai oasele, ci si dantura. Absenta calciului poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoza si carii dentare.

Deoarece cantitatea necesara de calciu nu se poate asigura numai din alimente, se recomanda aportul acestuia si prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare dupa nastere si la menopauza, de aceea este nevoie de o suplimentare crescuta.

Calciul favorizeaza absorbtia fierului, combate insomnia, fortifica oasele, dentitia si sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la aparitia rahitismului la copii, iar la adulti produce osteornalacie, osteoporoza si carii dentare. De asemenea, deficitul de calciu scade si rezistenta la stres, favorizeaza aparitia alergiilor, inflamatiilor si a crampelor musculare.

Calciul si fierul sunt doua minerale care deseori lipsesc din alimentatia femeilor. In anumite etape ale vietii, ca de exemplu In timpul sareinii si al alaptarii, este necesara suplimentarea calciului. In perioada climaxului, cand in organism scade secretia hormonilor feminini, daca nu asiguram un aport corespunzator de calciu, poate aparea osteoporoza. O atentie deosebita trebuie sa acordam organismelor In dezvoltare si crestere, precum si sportivi lor.


Administrarea calciului poate avea efecte benefice in lombalgii, dismenoree, precum si in atenuarea durerilor de crestere la adolescenti. Si cei care sufera de hipocalcemie (nivel sanguin scazut de calciu) trebuie sa-si suplimenteze aportul de calciu, deoarece deficitul de calciu mobilizeaza acest element din oase.

Calciul ajuns astfel In sange se va depune pe peretii arteriali lezati, provocand sclerozarea acestora. De asemenea, deficitul de calciu va facilita absorbtia plumbului (un metal toxic) si depunerea acestuia in oase si dinti.

Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg.


"Dusmanii" calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent si in ciocolata),
Calciul se gaseste In cantitati mai mari in lapte si in produsele lactate, in semintele uleioase (mac, nuci, alune etc.), soia si zarzavaturi. Deoarece semintele uleioase se consuma In cantitati insuficiente, iar 70-80% din populatie nu tolereaza laptele din cauza lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic, tuturor. precum si acidul fitic (din cereale), deoarece Impiedica absorbtia intestinala a acestuia. O atentie sporita trebuie acordata aportului corespun­zator de calciu in cazul adul­tilor si copiilor care consuma multa ciocolata si cola!


Atentie!

Un aport zilnic de peste 2000 mg calciu se admite numai sub supraveghere medicala!

 

Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a muschilor si a numeroase enzime. Participa la functionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, avand astfel un rol insemnat in metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici si proteinelor, precum si in procesele de energogeneza.

Magneziul scade riscul formarii calculilor renali si biliari cu continut de calciu. Este necesar si pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele doua minerale este deosebit de important si este ideal in proportia de 2:1.

Magneziul este indispensabil pentru functionarea eficienta a sistemului nervos, a musculaturii si a numeroase enzime. Participa la activitatea a mai mult de 300 de enzime vitale, avand un rol important in metabolismul glucidelor, lipidelor, acizi lor nucleici, al proteinelor, precum si in procesele energetice ale organismului. Asigura buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului de miocard. Incetineste procesele de irnbatranire si stabilizeaza nivelul sanguin al colsterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor si aterosclerozei. Dupa unii cercetatori, consumul de magneziu creste rezistenta organismului la infectii si imbunatateste randamentul intelectual.

Diminueaza procesele de formare a calculilor renali si biliari cu continut de calciu. Favorizeaza procesele de digestie si mentine integritatea danturii. Magneziul asociat cu calciul combate stresul si starile depresive.


"Dusmanii" magneziului sunt substantele diuretice si alcoolul, deoarece sporesc volumul eliminarilor urinare de magneziu. Sursele naturale de magneziu sunt semintele oleaginoase, zarzavaturile si apele dure. Ingrasarnintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol si, ca urmare, reduc si continutul de magneziu al alimentelor.

Magneziul este indispensabil pentru metabolismul substantelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum si pentru utilizarea vitaminei C. Aportu de magneziu trebuie sporit in cazul gravidelor, mamelor care alapteaza, femeilor care utilizeaza anticonceptionale sau medicatie cu hormoni estrogeni. Necesarul de magneziu este crescut si la persoanele care consuma mult alcool. Deoarece magneziul are un rol important in transformarea glucidelor in energie, este un element indispensabil si pentru sportivi.


Atentie!


Nu se recomanda un aport de peste 1000 mg de magneziu pe zi timp indelungat.

Strong Bones - Oase puternice si sanatoase.

Continut:Calciu (carbonat, acetat, citrat si alfa-cetoglutarat) 300 mg, Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat si alfa-cetoglutarat) 150 mg.


Recomandari Strong Bones:                       Mod de administrare Strong Bones:

Aciditate la stomac
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Antihemoragic
Antispastic
Carcei
Calmant
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Descumarea unghiilor
Discopatii
Hernie de disc
Insomnie
Lumbago
Mialgii
Migrene
Nevralgii
Osteoporoza
Persoana in varsta - preventiv
Rahitism
Rau de mare, masina, avion (prev)
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Unghii friabile
Urticarie

0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
2 tablete la nevoie
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2 tablete la nevoie
1-0-1
1-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 188 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU STRONG BONES (250 CAPSULE)

Strong BonesStrong Bones
Strong Bones
Strong Bones (100 capsule) V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa ...
Strong Bones PlusStrong Bones Plus
Strong Bones Plus
Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:    - Calciu (carbonat, citrat) ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mareMagnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare Magnezi B6 - supliment alimentar ...
Twinlab ripped fuel extreme new technologyTwinlab ripped fuel extreme new technology
twinlab ripped fuel extreme new technolo...
twinlab ripped fuel extreme new technology   Producator: Twinlab Corporation   Descrierea produsului: Cantitate: ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Mega ZincMega Zinc
Mega Zinc
Mega Zinc 50 mg (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...

STRONG BONES (250 CAPSULE) ESTE LISTAT IN:

STRONG BONES (250 CAPSULE) - PRODUSE SIMILARE