Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mega Zinc

Mega Zinc

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Mega Zinc

Mega Zinc 50 mg (100 tablete)


Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte din organismul nostru pentru care sa nu fie indispensabile. Sunt antioxidanti puternici, ajutand la anihilarea radicalilor liberi. Si poate ca e mai putin cunoscut faptul ca, pe langa toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, avand un rol important in stimularea libidoului si mentinerea unei vieti sexuale normale.

In organism se stocheaza o cantitate mica de zinc, fiind necesara permanenta suplimentare a acestuia. Zincul intervine in reglarea proceselor metabolice, functionarea sistemelor enzimatice si mentine integritatea celulara. Este indispensabil pentru sinteza proteinelor, pentru formarea ADN-ului si ajuta la secretia insulinei. Regleaza capacitatea de contractie a muschilor, accelereaza vindecarea plagilor.

De asemenea, accelereaza cresterea, stimuleaza activitatea cerebrala, poate fi util in anumite afectiuni psihice. Deoarece este necesar pentru producerea testosteronului si a spermei, anumite tulburari de potenta se pot datora unei carente cronice de zinc. Nu intamplator, stridia, care contine o mare cantitate de zinc, este un afrodisiac atat de popular.

Zincul este necesar tuturor. In organism actioneaza ca un veritabil "agent de circulatie". Controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea sistemelor enzimatice si mentine integritatea celulelor. Intra in componenta multor enzime de importanta vitala, care catalizeaza numeroase reactii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor, pana la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual). Zincul se acumuleaza in muschi, oase, piele, rinichi, pancreas, ochi, iar la barbati si in prostata.

Depozitele de zinc ale organismului sunt relativ reduse si, din acest considerent, este necesar un aport permanent, prin alimentele ingerate. Un aport redus de zinc, chiar pentru perioade scurte (o saptamana), reduce ritmul de dezvoltare a musculaturii si capacitatea de raspuns a sistemului imunitar, avand ca efect scaderea rezistentei organismului la diverse infectii.


Este indispensabil pentru functionarea optima a sistemului imunitar. Ofera protectie impotriva racelii, gripei, conjunctivitelor si altor infectii. Consumul de zinc e te recomandat si daca suntem deja raciti, deoarece, impreuna cu vitamina C, accelereaza vindecarea afectiunilor cailor respiratorii superioare.
Zincul este indispensabil in biosinteza proteinelor si, implicit, a acizilor nucleici (AD si ARN).

Participa la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor). De asemenea, are un rol important in mentinerea echilibrului acidobazic al sangelui. Intervine in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator. Prostata functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de zinc. De asemenea, regleaza capacitatea de contractie a muschilor. Conform ultimelor cercetari, intervi ne si In activitatea cerebrala.


Zincul accelereaza vindecarea ranilor. Are efect benefic in ameliorarea unor simptome cauza te de prostata; poate trata si anumite cazuri de sterilitate. impiedica depunerile de colesterol pe peretii vase:" lor sanguine. Stimuleaza cres­terea si mentine prospetimea psihica, poate fi util in anumite tulburari psihice. Zincul poate solutiona si problemele gustative. Elimina petele albe de pe unghii.

Diverse cercetari au aratat ca unele fonne de impotenta sunt provocate de lipsa cronica de zinc. Astfel s-ar putea explica si proprietatile afrodi­ziace ale stridiilor, care contin mari cantitati de zinc in forma usor utilizabila de organism.


Observatiile clinice au demonstrat ca, in unele cazuri de impotenta, se pot obtine ameliorari substantiale printr-o suplimentare a alirnentatiei cu zinc si vitamina B6. De aceea, la barbati indiferent daca sufera sau nu de afectiuni ale prostatei se recomanda administrarea In permanenta a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se mentine o concentratie sanguina optima a acestui element.

Administrarea de suplimente alimentare cu zinc si mangan la per oanele in varsta care sufera de senilitate poate avea efecte benefice. Si femeile cu tulburari ale ciclului menstrual pot incerca o suplimentare cu zinc, Inainte ca medicul sa prescrie un tratament hormonal.


Plumbul si cadmiul din atmosfera oraselor mari, provenite din gazele de esapament ale automobilelor, precum si fumul de tigara, constituie importanti factori de risc pentru sanatatea populatiei. Carenta de zinc permite retinerea unei cantitati mai mari de plumb si cadmiu in organism. Prin administrarea de suplimente alimentare cu zinc se reduce fixarea metalelor toxice In organism. Asadar, zincul poate oferi o anumita protectie si impotriva efectelor nocive ale mediului poluat.


Organismul sportivilor necesita o cantitate mai mare de zinc in comparatie cu al celorlalti oameni. In timpul antrenamentelor si concursurilor, acestia pierd o cantitate semnificativa de zinc, nu numai datorita transpiratiei abundente.

Organismul are nevoie de zinc pentru producerea globulelor rosii si pentru desfasurarea optima a metabolismului acizilor grasi si a fierului, care sunt mult accelerate. O cantitate crescuta de zinc este necesara si pentru producerea testosteronului, substanta de baza pentru cresterea masei musculare.

O cantitate mare de zinc se gaseste in carne, in fructele de mare (pesti oceanici, raci etc.) si in oua. Dintre tipurile de carne, merita amintite carnea de vita, de miel si de porc. Alte surse de zinc sunt germenii de grau, semintele de dovleac, drojdia de bere, laptele degresat si rnustarul.


Mega Zinc - Luptator multilateral.

Continut:Zinc(chelatat cu aminoacizi) 50 mg

Recomandari Mega Zinc:                                      Mod de administrare Mega Zinc:

Acnee
Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) preventiv
Afte
Alergie
Anemie
Anticonceptionale (combate efectele negative
Antihemoragic
Antioxidant
Apetit (crestere)
Apetit sexual (crestere)
Arsuri ale pielii
Cancer la prostata
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Dermatite
Dermatoze
Diabet (reglare glicemie)
Eczeme
Fertilitate
Gust, simt (combatere probleme)
Impotenta
Infectii ale pielii capului
Infectii - prevenire
Intoxicare cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Menstruatii neregulate
Miros (pierdere)
Muschi (dezvoltare masa)
Nicturie adulti
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Sterilitate (tratament)
Unghii cu pete albe
Zona Zoster

0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 204 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU MEGA ZINC

Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Produse naturiste Pro-State Power CalivitaProduse naturiste Pro-State Power Calivita
Produse naturiste Pro-State Power Calivi...
Pro-State Power (60 tablete) Aveti o viata sexuala normala? Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei ...
Pro Selenium 50Pro Selenium 50
Pro Selenium 50
Pro Selenium 50 mcg (60 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Produse naturiste Immunaid CalivitaProduse naturiste Immunaid Calivita
Produse naturiste Immunaid Calivita
Immunaid (180 tablete)   Va imbolnaviti frecvent? Va supara raceala, gripa, diferite infectii? Va luptati cu ...
New Life MultivitaminNew Life Multivitamin
New Life Multivitamin
New Life Multivitamin (120 tablete)     Exista, in viata femeilor, etape cand necesarul de substante nutritive ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mareMagnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru ...
Magnezi B6 - supliment alimentar pentru un stres mai putin si o putere mai mare Magnezi B6 - supliment alimentar ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...

MEGA ZINC ESTE LISTAT IN: