Inscrie firma »

vopsea emex - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea emex
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea clorcauciuc emex

Vopsea Clorcauciuc EMEX


Vopseaua Clorcauciuc EMEX este produs profesional, monocomponent pe baza.... Elemente caracteristice principale ale Vopselei Clorcauciuc Emex: - Aderenta mare...; - Orice culoare RAL. Vopseaua Clorcauciuc EMEX se foloseste ca strat final ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea pentru tigla emex

Vopsea pentru Tigla EMEX


Vopseaua pentru Tigla EMEX este o vopsea profesionala in dispersie apoasa... caracteristice principale ale Vopselei pentru Tigla Emex: - Aderenta ridicata la suport.... Vopseaua pentru Tigla EMEX este destinata prioritar pentru protejarea si finisarea ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica bicomponenta

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX


Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX este un produs profesional pe baza... caracteristice principale ale Vopselei Poliuretanice Bicomponenta Emex: - Aderenta... Bicomponenta EMEX este recomandata pentru vopsirea echipamentelor de transport ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea decorativa texturata emex

Vopsea Decorativa Texturata EMEX


Vopseaua Decorativa Texturata EMEX, cu densitate mare, este o vopsea.... Elemente caracteristice principale ale Vopselei Decorative Texturata Emex...; - Caracter nepoluant. Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este destinata prioritar ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


Vopseaua Epoxidica EMEX este un produs profesional bicomponent pe baza... principale ale Vopselei Epoxidice Bicomponente Emex: - Aderenta excelenta la suport.... Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX se foloseste atat ca strat final in sisteme ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele alchidice

Diluant pentru Vopsele Alchidice EMEX


Diluantul pentru Vopsele Alchidice EMEX pentru uz general este destinat... provenite din stropirea accidentala. Diluantul pentru Vopsele Alchidice EMEX... este recomandat pentru toate grupele de lacuri, grunduri, vopsele si emailuri ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele epoxidice

Diluant pentru Vopsele Epoxidice EMEX


Diluantul pentru Vopsele Epoxidice Bicomponente EMEX este destinat vopselelor... pentru Vopsele Epoxidice Bicomponente EMEX este inflamabil si nociv. Se vor urma... Vopseaua Epoxidica Bicomponenta Emex si pentru Grundul Anticoroziv Bicomponent Emex ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele clorcauciuc

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX


Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este destinat reglarii vascozitatii... la alte tipuri de vopsele fara recomandarea producatorului. Deasemeni, se... si a petelor provenite din stropirea accidentala. Diluantul pentru Vopsele ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea texturata decorativa emex

Vopsea Texturata Decorativa EMEX


de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, sau Vopsea Superlavabila de Interior EMEX...Vopseaua Decorativa Texturata EMEX este un produs profesional pe baza... Decorativa Texturata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor ... »

Pret: 8.68 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza... si abraziune, etc. Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX poate fi colorata in orice nuanta... sau alcaline. Domenii de Utilizare: Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este ... »

Pret: 29.31 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea antifonica insonorizanta emex

Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX


Vopseaua Antifonica EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri... - Insonorizanta EMEX, este destinata folosirii profesionale in scopul protejarii (antifonarii... de coroziune vor fi in prealabil curatate cu Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST ... »

Pret: 19.85 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de interior

Vopsea Superlavabila de Interior EMEX


Vopseaua Acrilica de Interior EMEX Ultraacoperitor este o vopsea lavabila... Emex: - Aderenta buna la suport; - Putere mare de acoperire; - Aplicare... la aer; - Caracter nepoluant. Vopseaua Acrilica de Interior EMEX ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de exterior

Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX


Vopseaua Acrilica de Exterior EMEX Ultraacoperitor este o vopsea lavabila... Emex: - Aderenta buna la suport; - Putere mare de acoperire; - Aplicare... la aer; - Caracter nepoluant. Vopseaua Acrilica de Exterior EMEX ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele epoxidice

Diluant pentru Vopsele Epoxidice EMEX


Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este un produs profesional, realizat...: Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate... de compatibilitate. Solventul Epoxidic pentru Vopsele EMEX se mai foloseste si pentru ... »

Pret: 17.74 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele poliuretanice

Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX


Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice EMEX este un produs profesional.... Principalele produse carora le este destinat sunt: Vopsea Poliuretanica in Solvent EMEX.... Solventul Poliuretanic pentru Vopsele EMEX se mai foloseste si pentru curatarea ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele clorcauciuc

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX


Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este un produs profesional, realizat... produse carora le este destinat sunt: Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX, Grund... deasemeni si pentru Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX. Acest tip de solvent ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila premium emex gold

Vopsea Lavabila Premium EMEX Gold


Vopseaua Lavabila Premium EMEX Gold este o vopsea lavabila profesionala.... Elemente caracteristice principale ale Voselei Lavabile Premium Emex Gold... Lavabila Premium EMEX Gold este utilizata la finisarea suprafetelor interioare ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de interior

Vopsea Superlavabila de Interior "Emex"


Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este un produs emulsionat de calitate.... Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila suporta un numar mare de spalari, fara.... Domenii de Utilizare: Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este folosita pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica universala emex

Vopsea Acrilica Universala EMEX SPECTRUM


Vopseaua Acrilica Universala EMEX SPECTRUM este un produs profesional, pe baza... de Utilizare: Vopseaua Acrilica Universala EMEX SPECTRUM este destinata folosirii... de suprafete. Acest tip de vopsea diluabila cu apa este recomandata pentru protejarea ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila lucioasa emex gloss

Vopsea Lavabila Lucioasa Emex Gloss


Vopseaua Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este un produs hidrosolubil profesional... Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este destinata folosirii profesionale in vederea... si Umplere Pori EMEX, slefuibil. Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate ... »

Pret: 231 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica elastica emex

Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL


Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este un produs, profesional... foarte mari, proprietati hidroizolante, etc. Acest tip de vopsea poliuretanica poate...: Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este destinata utilizarii profesionale ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica de exterior

Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX


Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX este un produs profesional.... Elemente caracteristice principale ale Vopselei Lavabile Silicatice de Exterior Emex... nepoluant. Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX este utilizata pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila siliconica de interior

Vopsea Lavabila Siliconica de Interior EMEX


Vopseaua Lavabila Siliconica de Interior EMEX este un produs profesional... de Interior Emex: - Aderenta mare la suport; - Putere mare de acoperire; - Aplicare...; - Caracter nepoluant. Vopseaua Lavabila Siliconica de Interior EMEX este ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila siliconica de exterior

Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX


Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior EMEX este un produs profesional... de Exterior Emex: - Aderenta mare la suport; - Putere mare de acoperire; - Aplicare...; - Caracter nepoluant. Vopseaua Lavabila Siliconica de Exterior EMEX este ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica de interior

Vopsea Lavabila Silicatica de Interior EMEX


Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior EMEX este un produs profesional.... Elemente caracteristice principale ale Vopselei Lavabila Silicatice de Interior Emex... nepoluant. Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior EMEX este utilizata pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
117 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea emex" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea