Inscrie firma »

email emex - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre email emex
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Email alchidic "emex extracolor"

Email Alchidic "Emex Extracolor"


Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este un produs monocomponent, industrial.... Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este destinat utilizarii... cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul aplicarii ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX Gold


Emailul Alchidic Premium EMEX Gold, produs profesional, pe baza de rasina... caracteristice principale ale Emailului Alchidic Premium Emex Gold: - Aderenta... RAL. Emailul Alchidic Premium EMEX Gold, se foloseste ca strat final ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD


Emailul Alchidic Premium EMEX GOLD este un produs monocomponent, profesional... conform cartela RAL. Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic Premium EMEX... EMEX, cat si pentru suprafetele revopsite. In cazul aplicarii pe lemn, se ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Emailul argintiu bronz-aluminiu emex

Emailul Argintiu Bronz-Aluminiu EMEX


Emailul Argintiu Bronz-Aluminiu EMEX este un produs pe baza de rasini sintetice... caracteristice principale ale Emailului Argintiu Bronz-Aluminiu Emex: - Aderenta mare.... Emailul Argintiu Bronz-Aluminiu EMEX este folosit pentru acoperirea decorativa finala ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg -

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este un produs monocomponent, industrial.... Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este destinat... pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email tip auto pentru utilaje emex

Email Tip Auto pentru Utilaje EMEX


Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs monocomponent, pe baza... caracteristice principale ale Emailului Tip Auto pentru Utilaje Emex: - Aderenta mare.... Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX se foloseste in special ca strat final ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic cu inhibitor de coroziune

Email Alchidic cu Inhibitor de Coroziune EMEX DUAL PROTECT


caracteristice principale ale emailului EMEX Dual Protect: Inhiba si fixeaza rugina...Produsul EMEX Dual Protect este o vopsea profesionala, pe baza de rasini... proprietatile anticorozive ale grundului cu cele decorative ale unui email. Elemente ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


Emailul Argintiu Bronz - Aluminiu EMEX este un produs monocomponent... RAL. Domenii de Utilizare: Emailul Argintiu Bronz - Aluminiu EMEX este.... Acest tip de email metalizat poate fi folosit cu rezultate foarte bune pe orice ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email auriu sau argintiu bronz-aluminiu

Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX /Kg - Auriu


Emailul Metalizat Bronz - Aluminiu Acrilic EMEX este un produs profesional... buna la socuri mecanice. Domenii de Utilizare: Emailul Acrilic Metalizat... Auriu sau Argintiu EMEX este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea ... »

Pret: 84.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund pentru binale emex

Grund pentru Binale EMEX


sau vopsit cu Email Emex Gold, Email Emex Extracolor sau Vopsea Satinata Emcolor...Grundul pentru Binale EMEX este un produs superior, monocomponent, pe baza.... Elemente caracteristice principale ale Grundului pentru Binale Emex: - Putere mare ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv emex

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX


supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, in sistem cu Email Premium Emex... Gold, Email Alchidic Emex sau Vopsea Emcolor. Aplicare prin: pulverizare...Grundul Alchidic Anticoroziv EMEX este un produs anticoroziv, monocomponent ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund epoxidic anticoroziv bicomponent emex

Grund Epoxidic Anticoroziv Bicomponent EMEX


exploatarii in medii agresive, dar si la pregatirea pentru vopsire (cu Email Epoxidic Emex...Grundul Epoxidic EMEX este un produs bicomponent, pe baza de rasina epoxidica... Emex: - Aderenta excelenta la suport; - Putere mare de acoperire ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund epoxidic anticoroziv emex

Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX


Grundul Anticoroziv Epoxidic EMEX este un produs bicomponent, profesional... Anticoroziv EMEX este destinat utilizarii profesionale, atat ca strat primar pentru... produse peliculogene compatibile, dupa curatarea prealabila a suportului cu Decapant EMEX CM ... »

Pret: 26.03 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant auto pentru vopsele de utilaje emex

Diluant Auto pentru Vopsele de Utilaje EMEX


Diluantul Auto pentru Vopsele de Utilaje EMEX este destinat reglarii... recomandat in special pentru Emailul tip Auto pentru Utilaje si Grundul pentru Utilaje... accidentala. Diluantul tip Auto pentru Vopsele de Utilaje EMEX este inflamabil ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv pentru utilaje emex

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX


cu Emailul tip Auto pentru Utilaje EMEX, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice...Grundul Anticoroziv tip Auto EMEX este un produs profesional, monocomponent...: Grundul Anticoroziv Tip Auto EMEX este destinat utilizarii profesionale ca strat ... »

Pret: 13.41 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv poliuretanic bicomponent emex

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX


Grundul Anticoroziv Poliuretanic EMEX este un produs bicomponent, profesional... pe Baza de Rasini Poliuretanice EMEX este destinat utilizarii profesionale, atat... prealabila a suportului cu Decapant EMEX CM CLEANER, sau Decapant Ecologic EMEX PC ECO ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv emex /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX /Kg - Gri


decorative pe baza de rasini alchidice grase ca: Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email...Grundul Anticoroziv Alchidic EMEX este un produs monocomponent, industrial... Anticoroziv Alchidic EMEX este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii ... »

Pret: 11.83 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Lac alchidic lucios pentru lemn emex

Lac Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX


ca: - Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau Vopsea...Lacul Alchidic Lucios pentru Lemn EMEX este un produs monocomponent, pe baza... pentru Lemn EMEX este destinat utilizarii in vederea finisarii decorative ... »

Pret: 23.66 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic pentru lemn si binale emex

Grund Alchidic pentru Lemn si Binale EMEX


: Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau Vopsea Satinata EMCOLOR...Grundul Alchidic pentru Lemn si Binale EMEX este un produs monocomponent... de Utilizare: Grundul Alchidic pentru Binale EMEX este destinat utilizarii ... »

Pret: 11.3 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv solubil in apa emex aq eco

Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO


EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau Vopsea Satinata EMCOLOR, s.a., orice tip...Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) EMEX AQ ECO este... de Imersie EMEX AQ ECO este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs profesional, monocomponent.... Domenii de Utilizare: Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este destinat... mare la intemperii si UV, duritate si timp scurt de uscare. Emailul tip Auto ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele auto si speciale emex

Diluant pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX


: - Email Tip Auto pentru Utilaje EMEX, Vopsea Metalizata Bronz-Aluminiu EMEX, sau Grund..., sau Email cu Efect de Lovitura de Ciocan EMEX, si alte vopsele numai la recomandarea...Diluantul pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX este un produs profesional ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv de cuptor alchido-melaminic emex

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX


Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional... de Cuptor EMEX cu uscare la aer sau cuptor este destinat utilizarii profesionale... vopsite, se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant EMEX CM CLEANER ... »

Pret: 22.8 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Solutie pentru indepartarea ruginii emex rust stop

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional... chimice. Domenii de Utilizare: Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX... si produsul EMEX DUAL PROTECT, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Sistem de protectie anticoroziva 2 in 1 emex dual

Sistem de Protectie Anticoroziva 2 in 1 EMEX DUAL PROTECT


Vopseaua in Sistem Anticoroziv cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 - EMEX DUAL... anticorozive ale grundului, cu cele decorative ale emailului. Este folosit in sisteme... conform cartela RAL. Domenii de Utilizare: Emailul cu Inhibitor ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
31 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea