Inscrie firma »

emex grund anticoroziv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre emex grund anticoroziv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund anticoroziv clorcauciuc emex

Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX


Grundul Anticoroziv Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional...; - Rezistenta mare la intemperii, factori chimici. Domenii de Utilizare: Grundul... pentru Metale pe Baza de Clorcauciuc EMEX este destinat utilizarii profesionale ... »

Pret: 26.29 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund epoxidic anticoroziv emex

Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX


Grundul Anticoroziv Epoxidic EMEX este un produs bicomponent, profesional... Anticoroziv EMEX este destinat utilizarii profesionale, atat ca strat primar pentru... si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom ... »

Pret: 26.03 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv pentru utilaje

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX


Grundul Anticoroziv tip Auto EMEX este un produs profesional, monocomponent...: Grundul Anticoroziv Tip Auto EMEX este destinat utilizarii profesionale ca strat... cu Diluant auto EMEX. Acest grund este folosit cu rezultate excelente in sistem ... »

Pret: 13.41 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv poliuretanic bicomponent

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX


Grundul Anticoroziv Poliuretanic EMEX este un produs bicomponent, profesional...; - Rezistenta mare la agenti corozivi. Domenii de Utilizare: Grundul Anticoroziv... si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv emex /kg

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX /Kg - Gri


Grundul Anticoroziv Alchidic EMEX este un produs monocomponent, industrial... suprafetelor metalice interioare sau exterioare. Grundul Anticoroziv EMEX se... Anticoroziv Alchidic EMEX este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii ... »

Pret: 11.83 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv de cuptor alchido-melaminic

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX


Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional... corozivi, uleiuri minerale . Domenii de Utilizare: Grundul Anticoroziv... melamino - formaldehidice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici ... »

Pret: 22.8 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv solubil in apa

Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO


Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) EMEX AQ ECO este... la imbatranire; - Caracter ecologic. Domenii de Utilizare: Grundul Anticoroziv... anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom si aditivi speciali ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sistem de protectie anticoroziva 2 in 1

Sistem de Protectie Anticoroziva 2 in 1 EMEX DUAL PROTECT


Vopseaua in Sistem Anticoroziv cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 - EMEX DUAL... anticorozive ale grundului, cu cele decorative ale emailului. Este folosit in sisteme... anticorozivi, inhibitori de coroziune si aditivi specifici, ce combina proprietatile ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv economic

Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT /Kg - Gri


, etc. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX. Acest tip de grund...Grundul Alchidic Economic NEOMATT este un produs monocomponent, economic... si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom ... »

Pret: 10.25 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX. Pentru... cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Produsul este recomandat pentru...Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza ... »

Pret: 29.31 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea antifonica insonorizanta emex

Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX


STOP si, eventual acoperite cu Grund Anticoroziv Hidrosolubil EMEX AQ ECO...Vopseaua Antifonica EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri... - Insonorizanta EMEX, este destinata folosirii profesionale in scopul protejarii (antifonarii ... »

Pret: 19.85 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele epoxidice emex

Diluant pentru Vopsele Epoxidice EMEX


Epoxidica in Solvent EMEX, Grund Anticoroziv Epoxidic Bicomponent EMEX, sau Grund...Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este un produs profesional, realizat...: Diluantul pentru Vopsele Epoxidice EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate ... »

Pret: 17.74 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele poliuretanice emex

Diluant pentru Vopsele Poliuretanice EMEX


, Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX, sau Grund de Amorsare...Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice EMEX este un produs profesional... Poliuretanice EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate tipurile de lacuri ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Clorcauciuc Anticoroziv EMEX, sau Grund...Vopseaua Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza..., fie pentru protejare, fie doar pentru marcare. Vopseaua Clorcauciuc EMEX poate fi ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD


pentru acoperirea suprafetelor metalice noi, acoperite cu Grund Alchidic Anticoroziv... recomanda pregatirea suprafetei prin acoperirea prealabila cu Grund de Binale EMEX...Emailul Alchidic Premium EMEX GOLD este un produs monocomponent, profesional ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund... Poliuretanic Anticoroziv EMEX. Pentru suprafetele din beton sau alte materiale minerale se... recomanda perierea si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


pentru Utilaje EMEX, sau chiar cu Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX. Produsul... metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv...Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs profesional, monocomponent ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele auto si speciale emex

Diluant pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX


: - Email Tip Auto pentru Utilaje EMEX, Vopsea Metalizata Bronz-Aluminiu EMEX, sau Grund... Anticoroziv Tip Auto pentru Utilaje EMEX, acest tip de solvent se foloseste cu succes...Diluantul pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX este un produs profesional ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg - gri

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul... cu Grund de Binale EMEX. Produsul are luciu superior dar, pentru obtinerea unui...Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este un produs monocomponent, industrial ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu emex

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, de preferinta gri...Emailul Argintiu Bronz - Aluminiu EMEX este un produs monocomponent... RAL. Domenii de Utilizare: Emailul Argintiu Bronz - Aluminiu EMEX este ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea metalizata cu efect lovitura de ciocan emex

Vopsea Metalizata cu Efect Lovitura de Ciocan EMEX


prealabila cu Grund Anticoroziv tip Auto EMEX, de preferinta gri. Produsul...Vopseaua Metalizata cu Efect de Lovitura de Ciocan EMEX numita de cele mai... de rasina acrilica, pasta speciala de bronz - aluminiu, aditivi, pigmenti anticorozivi ... »

Pret: 21.29 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea acrilica pentru metal emex supramet

Vopsea Acrilica pentru Metal EMEX SUPRAMET


unui strat de Grund Anticoroziv Hidrosolubil EMEX AQ ECO. Limitarile...Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa pentru Metale EMEX SUPRAMET este... Metal EMEX SUPRAMET permit utilizarea acesteia pentru suporturi metalice atat ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Solutie pentru indepartarea ruginii emex rust stop

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


si produsul EMEX DUAL PROTECT, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva...Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional... chimice. Domenii de Utilizare: Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email auriu sau argintiu bronz-aluminiu emex /kg -

Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX /Kg - Auriu


curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv tip Auto EMEX...Emailul Metalizat Bronz - Aluminiu Acrilic EMEX este un produs profesional... Auriu sau Argintiu EMEX este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea ... »

Pret: 84.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele alchidice

Diluant pentru Vopsele Alchidice


pentru metal ca: - Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, Grund Economic NEOMATT..., sau pentru lemn ca: Grund de Binale EMEX, vopsele cum ar fi: - Email Alchidic...Descriere: Diluantul pentru Vopsele Alchidice EMEX este un produs standard ... »

Pret: 13.8 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea