Inscrie firma »

turnat forme din beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre turnat forme din beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pavaje din beton tiparit

Pavaje din beton tiparit


Este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton, proaspat... turnate, cu ajutorul unor retele tipar(Stencil), fabricate din carton triplu...-strat plastifiat, care imprima in suprafata betonului o retea de rosturi aparente ... »
Oferit de:Creative Paving
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cos tigari din beton round

Cos tigari din beton ROUND


Cos tigari din beton "ROUND" are urmatoarele caracteristici: Realizarea...: beton ranforsat cu otel beton galvanizat (conform standardului UNI ISO 2081... apa / ciment, turnate in cofraje vibrat la inalta frecventa. Caracterizata ... »
Oferit de:EUROSTART SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Cos tigari din beton gardian

Cos tigari din beton GARDIAN


Cos tigari din beton "GARDIAN" are uramtoarele caracteristici: Realizarea... beton ranforsat cu otel beton galvanizat (conform standardului UNI ISO 2081... apa / ciment, turnate in cofraje vibrat la inalta frecventa. Caracterizata ... »
Oferit de:EUROSTART SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Beton amprentat

Beton amprentat


pe betonul proaspat turnat, impregnat cu un strat de colorant special care are si rolul...Tehnologia Betonului Amprentat este relativ nou aparuta pe piata din tara... noastra. Betonul Amprentat se obtine cu ajutorul unor matrite texturate aplicate ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Stalpi de beton, stalpi de gard, stalpi pentru

Stalpi de beton, stalpi de gard, stalpi pentru livezi, vita de vie, spalieri


fabricati din beton armat cu fier beton, turnati cu metode traditionale sau cu metode... si forme, mii de bucati pe stoc! Preturi intre 2 euro si 7,40 euro / buc. Stalpii sunt... de ultima generatie, fabricati din beton precomprimat vibrat si presat. Stalpi ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 8 ani
Altele
 Cofraje polistiren icf

COFRAJE POLISTIREN ICF


peretele si turnati betonul. Sunt recomandate ridicatoare [four-foot] cu un agregat...STEMUL ICF - WONDERWALL Formele "Prerete minune" sunt facute din polistiren... expandat (EPS) si sunt o forma de lucru izolatoate care grabesc construirea ... »
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Rampe antiderapante

Rampe antiderapante


,pe suprafata proaspat turnata se va intinde o noua suprafata de mortar din quart.Cu forme...Exectutia unei astfel de rampe consta in turnarea unui stat de beton armat... speciale si maiestria unui colectiv experientat dam forma rampei dumneavoastra. Acest ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Pardoseli elicopterizate

Pardoseli elicopterizate


) a suprafetei unui monolit de beton proaspat turnat, pe care s-a aplicat mortar de presarare...Pardoseli elicopterizate din beton cu strat de uzura sunt recomandate pentru... elicopterizate este denumirea generica data pardoselilor din beton armat cu strat de uzura ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Produse pentru impermeabilizarea si protectia

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare


Produsele de impermeabilizare a betonului XYPEXA sunt amestecuri..., aplicate ca mortar subtire pe suprafetele de beton provoaca o reactie catalitica... ale suportului. Rezulta formatiuni cristaline insolubile in masa betonului ... »
Oferit de:REXIMACO
Buyer Member 2019 ani
Bucuresti
 Decofrol

Decofrol


desprinderea cofragului de pe suprafata betonului proaspat turnat; - evita formarea...Produsul DECOFROL este un fluid concentrat ce impiedica aderenta betonului... in contact cu suprafata betonului ofera urmatoarele avantaje: - faciliteaza ... »
Oferit de:SC LIMAVORA SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Foreza de pamant ruris tt9

Foreza de pamant Ruris TT9


si chiar realiza acele gauri in care urmeaza sa fie turnati pivoti din beton in cadrul..., cu ajutorul lui vei putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor ... »

Pret: 2298.99 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ciment ceminter 35kg

CIMENT CEMINTER 35KG


ridice la suprafata betonului proaspat turnat. Apa ascendenta din amestec, aparuta... la suprafata elementului turnat antreneaza din interiorul betonului o cantitate... o forma de segregare la care o parte din apa continuta de amestec tinde sa se ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Decofrant

decofrant


- Evita formarea bulelor de aer la suprafata de contact a betonului cu cofrajul...Solutie decofranta, concentrata, care impiedica aderarea betonului proaspat... turnat la cofraj. Se utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare ... »
Oferit de:SC Prodivex SRL
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Motoburghiu straus austria putere 3.5hp

Motoburghiu Straus Austria putere 3.5HP


in care urmeaza sa fie turnati pivoti din beton in cadrul lucrarilor de constructii... probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar realiza acele gauri ... »

Pret: 719 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Motoburghiu straus austria 3.5 hp

Motoburghiu Straus Austria 3.5 HP


urmeaza sa fie turnati pivoti din beton in cadrul lucrarilor de constructii... din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar realiza acele gauri in care ... »

Pret: 725 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Plasa de sarma, stalp de beton, gard protectie contra

Plasa de sarma, stalp de beton, gard protectie contra animale salbatice, sarma


fabricati din beton armat cu fier beton, turnati cu metode traditionale sau cu metode... zidarie turnati din beton precomprimat vibrat ºi presat. Construim garduri... si forme, mii de bucati pe stoc! Preturi intre 2 euro si 7,40 euro / buc. Stalpii sunt ... »

Pret: 0.55 EUR
Buyer Member 8 ani
Altele
 Cablu incalzitor em4-cw

Cablu incalzitor EM4-CW


concavitati inclusiv grile de armare / bare . În cazul betonului turnat , ar trebui... formarea de zapada si de gheata. Pur si simplu instalati încalzitorul pe zona.... Aplicatii: Excelent pentru zonele cu forme neregulate . Caile de acces ... »

Pret: 87 EUR
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Decofrant

Decofrant


un fluid concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat la cofraj. Se..., fie din metal fie din lemn. Substanta in contact cu suprafata betonului ofera... urmatoarele avantaje: - Este un material care faciliteaza desprinderea; - Evita formarea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Casa andreea

CASA ANDREEA


termoizolante care are ca scop formarea peretilor din beton, de tip monolit. Este alcatuit.../mc. Cand este turnat betonul, sistemul de constructie AMVIC ofera un perete monolitic...) cu avantajele unui peret monolitic de beton armat. Polistirenul expandat are un agent ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditiv sapa 10kg, ivar

Aditiv sapa 10kg, IVAR


Aditiv sapa O Pentru o functionare mai buna a sapei de beton; O Solutie... a aditivului se obtine cand solutia se adauga la betonul deja amestecat; O Disponibilitate.... Aditivul super fluidifiant pentru beton reduce raportul apa ciment (a c) imbunata ind ... »

Pret: 116.85 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Biguma - 1401 masa elastica de rosturi

BIGUMA - 1401 masa elastica de rosturi


. Forma de livrare: Masa de rostuit se livreaza turnata in butoaie din tabla... in suprafete de beton sau asfalt putin sau deloc circulate,dar care sunt supuse unor... de protectie ale podurile de beton sau otel. Caracteristici: BIGUMA - 1401 ... »
Oferit de:DITO GROUP SRL
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Decofrant pentru toate tipurile de cofraje

Decofrant pentru toate tipurile de cofraje


DECOFRANT este un fluid concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat... betonului ofera urmatoarele avantaje:  Este un material care faciliteaza... desprinderea;  Evita formarea bulelor de aer la suprafata de contact ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cordon expandabil

Cordon expandabil


in betonul proaspat turnat pana la banda de marcare, la partea de sus a peretelui... si externe. - Sudura prin imbinare cap la cap cu un aparat de sudura in forma de topor... in timpul primei sectiuni de turnare a betonului. Apoi, betonul trebuie sa fie tasat ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 14 ani
Botosani
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


fi turnat betonul. Dupa ce betonul s-a intarit, cofrajele raman solidare... sau din cadre de beton cu caramida sau BCA. Structurile din beton sunt extrem... cu realizarea unei constructii cu cadre din beton, din lemn sau metal. Fiecare cofraj ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Constructii case, cabane din lemn, bca, caramida

Constructii case, cabane din lemn, BCA, caramida


Mp 7,00Ron turnat beton 13... 28,00Ron turnat beton fundatii... Mc 100,00Ron turnat beton ... »
Buyer Member 12 ani
Suceava
38 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"turnat forme din beton" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea