Inscrie firma »

salar minim la 2 ore - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre salar minim la 2 ore
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


de evidenta a salariilor pentru orice tip de companie. Programul automatizeaza... activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare, indiferent... si impozitare a venitului global. Cu ajutorul programului AUTOSOFT SALARII, versiune ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Credite pentru nevoi personale

Credite pentru nevoi personale


* Destinatarii creditului: Persoane fizice salariate, pensionari, persoane...; * Timp de aprobare: 24 ore de la data primirii documentatiei complete; * Suma... la 10 ani; * Vechime la actualul loc de munca: minim 3 luni la actualul loc ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 - asistenta sociala - venit minim garantat (l 416) cu

- Asistenta sociala - Venit minim garantat (L 416) cu modificarile


, alte state de ajutor social, liste cu orele de executat la dispozitia primarului... ani, cu persoanele salariate, cu persoanele fizice independente, dosarele complete ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Time management

Time Management


timpului lucrat pe tipuri de ore (ore de noapte, ore suplimentare, ore sarbatori... legale, ore de recuperare, etc). Aplicatia poate fi vazuta ca o interfata... si calculul automat al tipurilor de ore in vederea platii conform legislatiei si conform ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii

Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor


de ore COMPETENTE obtinute conform STANDARDULUI OCUPATIONAL - planificarea... - instruirea salariatilor in domeniul apararii impotriva incendiilor - controlul modului.... La solicitare expresa si pentru un numar minim de 20 de participanti, acest curs poate fi ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Asist. domiciliu in anglia - oferta de munca

Asist. domiciliu in Anglia - oferta de munca


platit din partea companiei. - Angajatorul asigura minim 30 de ore pe saptamana... EUR net pe luna (in functie de numarul de ore lucrate). Numarul de ore lucratoare.../saptamana: 50- 60 ore. Locatia: Marea Britanie, Basingstoke, Network House, Basing View, RG ... »

Pret: 2350 EUR
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Craciun la new york

CRACIUN LA NEW YORK


transport dus-intors cu autocarul (cca 4 ore un drum), dejun, tur de oras de cca 4 ore...Ma. ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 23 decembrie: Otopeni 15:20-Paris 17... NECESARE APLICARII PENTRU VIZA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Africa de sud-revelion 2010

AFRICA DE SUD-REVELION 2010


in camera dubla) Supliment camera single: 400 EURO Grup minim: 25 persoane. Termen... (ore locale): 30.12.2009: Bucuresti 20:05-Paris 22:15/23:20-Johannesburg 10:55 (a... de 14 zile: 100 % Documente necesare obtinerii vizei: -pasaport valabil minim 6 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


2009. Fiecare Atelier dureaza 4 ore. Cele 8 Ateliere se desfasoara in perioada...-5, dupa amiaza, dupa orele de program (mai putin Atelierele TVA din 21 Noiembrie care... se desfasoara intre orele 900 1830). Ce este exceptional la acest Program ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta, filaj, investigatii si programe de management al

consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii


; pe zi de actiune (min 10 ore); pe misiune in ansamblul ei. ..., atunci cand se impune o promovare, testeaza-ti salariatii pe care ii ai in vedere ... »
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"salar minim la ore" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea