Inscrie firma »

responsabil cu asigurarea calitatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre responsabil cu asigurarea calitatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Responsabil tehnic cu executia, diriginte de santier

Responsabil tehnic cu executia, Diriginte de santier


Asiguram consultanta tehnica in eficientizare energetica, responsabil tehnic... calitatii, serviciu extern SSM, proiectare si executie lucrari (direct ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta sa 8000 - certificare sa 8000 -

Consultanta SA 8000 - certificare SA 8000 - responsabilitate sociala


, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire continua ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Operator rsvti - responsabil cu supravegherea tehnica

Operator RSVTI - Responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor


instalatiilor de ridicat. Scopul meu este acela de a oferii servicii de calitate..., asigurarea beneficiarului ca elementele de siguranta functioneaza in conditii ... »
Buyer Member 13 ani
Galati
 Certificare sa 8000 responsabilitate sociala,

Certificare SA 8000 Responsabilitate sociala, consultanta si implementare


de management responsabilitate sociala SA 8000. Compania format din consultanti... si ieftina. ISOTRANS SRL in calitate de organism international de certificare este... argumente pentru includerea cerintelor de responsabilitate sociala in cadrul criteriilor ... »

Pret: 100 EUR
Oferit de:SC ISOTRANS SRL
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Docplus managementul calitatii

DocPlus Managementul Calitatii


DocPlus Managementul Calitatii reprezinta un puternic instrument pentru crearea... unui mediu de lucru standardizat si obtinerea certificarii sistemului de calitate... ISO 9001:2001 si mentinerea acestuia. Aplicatia asigura gestiunea documentelor ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


Operationala si Calitate (practici de mediu, de asigurare a sanatatii & securitatii... ocupationale si privind asigurarea calitatii, conformare actuala cu standardele...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme de management ale calitatii (smc) in

Sisteme de Management ale Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008


(practici privind asigurarea calitatii, conformarea actuala cu cerintele legale... riscurilor pentru asigurarea calitatii, aspecte semnificative, etc.). e. Stabilirea...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Consultanta privind implementarea sistemului  de management al

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... de management al calitatii, care prevede: a.identificarea proceselor desfasurate, a modului... de desfasurare si a legaturilor dintre ele (procese de management, de asigurare a resurselor ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


de standarde internationale ISO 9000 privind conducerea si asigurarea calitatii; familia.... Prin cresterea in calitate a serviciilor prestate clientilor si, prin consultanta ISO oferita..., va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a.Calitatii ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Curs auditor intern

Curs Auditor Intern


adreseaza atat Responsabililor de Calitate (RMC) cat si managerilor de servicii... de formare: AUDITORI INTERNI Pentru Sistemul de Management al Calitatii... propunem acest curs - specific pentru gestionarea sistemului CALITATE - care se ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Avocat proces

Avocat proces


, responsabilitatea, calitatea serviciilor, intr-un cuvant stiinta dreptului, totul este pentru...Cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina va asigura reprezentare si asistenta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pro pac puppy performance 15kg

Pro Pac Puppy Performance 15Kg


ingrediente de calitate superioara ce asigura nutritia optima dezvoltarii canine... Performance Puppy: continut nutritiv ridicat ce asigura energia necesara unei... responsabili de imbatranirea celulara prematura si de slabirea sistemului imunitar ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Pro pac puppy performance-hrana caini juniori activi

Pro Pac Puppy Performance-hrana caini juniori activi


si a oaseloringrediente de calitate superioara ce asigura nutritia optima dezvoltarii canineconservat... ale hranei Pro Pac Performance Puppy :continut nutritiv ridicat ce asigura energia..., vitamina C si vitamina A care ajuta la reducerea radicalilor liberi responsabili ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Subtraversari prin foraj dirijat

Subtraversari prin foraj dirijat


-HAMMER Asiguram intocmirea proiectului , obtinerea avizelor - Ministerul Transporturilor... si supravegherea lucrarilor cu responsabili tehnic executie (RTE pentru drumuri si Responsabil...:2008 - Calitate, 14000:2005 - Mediu si OHSAS 18001:2008 - Sanatate si Securitate Ocupationala ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii consultanta iscir

Servicii consultanta ISCIR


- responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), conform... prescriptiilor colectia ISCIR. Ofer seriozitate, calitate, profesionalism, preturi... si mijlocii, ca si utilizatori. Asigur servicii in Bucuresti ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Hamac scaun large paloma, olive - olgonl4-pac16-4

Hamac Scaun Large Paloma, Olive - OLGONL4-PAC16-4


hamacul Pentru a asigura deliciul dumneavoastra continuu in utilizarea scaunului... este realizata din lemn de calitate care provine din paduri gestionate in mod... responsabil (FSC ®) O caracteristica importanta hamacului scaun La Siesta este ... »

Pret: 369 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Hamac scaun large paloma, olive - la siesta

Hamac scaun Large Paloma, olive - La Siesta


. Pentru a asigura deliciul dumneavoastra continuu in utilizarea scaunului hamac... este realizata din lemn de calitate care provine din paduri gestionate in mod... responsabil (FSC ). O caracteristica importanta hamacului scaun La Siesta este ... »

Pret: 329 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Hrana uscata caini pro pac earthborn holistic 15 kg

Hrana uscata caini Pro Pac Earthborn Holistic 15 kg


in principii nutritive care asigura o formula foarte palatabila si digerabila... deteriorarii in urma eforturilor fizice si bolilor articulare, asigura flexibilitate... pastreaza calitatile cu ajutorul antioxidantilor naturali vitamina E si vitamina C ... »

Pret: 361.9 RON
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Hamac scaun la siesta paloma large 1 - 2 persoane gri - verde

Hamac scaun La Siesta Paloma Large 1 - 2 persoane Gri - Verde


realizata din lemn de calitate care provine din paduri gestionate in mod responsabil... Pentru a asigura deliciul dumneavoastra continuu in utilizarea scaunului hamac... de pivoturi de siguranta integrate, ceea ce face hamacul mai stabil si asigura conditii ... »

Pret: 288 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Certificare iso 9001

Certificare ISO 9001


, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese..., managementul sigurantei alimentului, responsabilitate sociala, excelenta in afaceri... sistem al calitatii in institutiile de sanatate. ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Tableta asus vivotab smart me400c-1b018w, 64gb, windows 8

Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1B018W, 64GB, Windows 8


responsabila pentru ecranul incredibil de luminos ce ofera culori foarte puternice... NFC. Tehnologie audio SonicMasterDifuzoare de calitate superioara si o solutie... de procesare audio foarte avansata asigura faptul ca VivoTab Smart iti ofera o experienta ... »

Pret: 1906.88 RON
Buyer Member 13 ani
Valcea
 Proiectare arhitectura

Proiectare arhitectura


-arhitect-constructor. .Nivelul de responsabilitate in proiectare si executie este mai... si a solutiilor constructive si de finisaje, se asigura incadrarea in bugetul stabilit... calitate a produsului final , fie ca acesta este o cladire, o amenajare a unui spatiu ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Constructii si instalatii

Constructii si instalatii


-arhitect-constructor. .Nivelul de responsabilitate in proiectare si executie este mai... si a solutiilor constructive si de finisaje, se asigura incadrarea in bugetul stabilit... calitate a produsului final , fie ca acesta este o cladire, o amenajare a unui spatiu ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Hrana uscata caini pro pac high performance 15 kg

Hrana uscata caini Pro Pac High Performance 15 kg


cu palatabilitate crescuta datorita gustului unic, usor de digerat si care asigura o forma... si blana lucioasa. PRO PAC High Performance isi pastreaza calitatile cu ajutorul..., vitamina C si vitamina A care ajuta la reducerea radicalilor liberi responsabili ... »

Pret: 295.9 RON
Buyer Member 15 ani
Dambovita
 Aspirator nazal electric nosiboo roz - bbsno-01-02

Aspirator nazal electric Nosiboo roz - BBSNO-01-02


-si pot sufla singuri nasucul” Ca parinti, noi suntem responsabili de starea... de sanatate a copiilor nostri. Pentru a asigura acest lucru, trebuie sa avem grija... calitate si cu un design deosebit. Caracteristici: - Dispozitiv foarte usor ... »

Pret: 599 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
350 produse / 14 pagini
25 produse pe pagina.

"responsabil cu asigurarea calitatii" in Firme Hot - 57 Rezultat(e)
Folositi cautarea