Inscrie firma »

promovarea turistica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre promovarea turistica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Promovare turistica

promovare turistica


vom ajuta ca, intr-un timp foarte scurt, serviciile tale turistice sa ajunga... agentii si operatorii turistici interesati pot sa trimita oferta lor turistica unui...(partial) si intreaga Europa. Comercializarea produsului tau turistic va fi usurata prin folosirea ... »
Oferit de:NExTourism
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Promovare turistica

Promovare Turistica


Promovare turistica prin Tururi Virtuale pe un site specializat , totul ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Marketing turistic

Marketing turistic


de produs turistic, pret, distributie si promovare turistica, intentionandu-se a fi un instrument...Lucrarea abordeaza conceptele specifice marketingului turistic, metodele... cu specializarea Marketing), dar si pentru managerii firmelor turistice si personalul ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Film turistic

Film turistic


ce permit companiei dumneavoastra promovarea imaginii si serviciilor oferite atat ... »
Oferit de:RoMedia Srl
Buyer Member 15 ani
Bihor
 Oferte turistice recomandate - bucovina/suceava 2008

Oferte turistice recomandate - Bucovina/Suceava 2008


Biroul de Promovare Turistica Suceava/Bucovina - pe site- prezinta ofertele... turistice 2008 de calitate din Bucovina,pensiuni,vile,cabane,hoteluri,tarife de exceptie... pentru conditii de cazare si masa deosebite,programe turistice pensiuni Bucovina 2008 ... »
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Pensiuni agro-turistice si turistice

Pensiuni agro-turistice si turistice pe bani europeni


de informare si promovare turistica; crearea facilitatilor recreationale in vederea...Finantare nerambursabila pentru activitati turistice in mediul rural - MASURA... atractii turistice. Ceea ce ne lipseste este o infrastructura de nivel european, care ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Eurosoft travel portal system

Eurosoft Travel Portal System


System este un potal Web pentru prezentarea ofertelor turistice catre clienti sub... forma de site si pentru rezervari on-line de servicii turistice. Solutia oferta o... modalitate simpla dar puternica de administrare si prezentare a ofertelor turistile ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Roportal  turism

Roportal Turism


de vacanta, bungalow-uri, hosteluri. Servicii de promovare turistica si publicitate... prin bannere. Oferte speciale cazare Revelion, Paste, Craciun. Promovare profesionista ... »
Oferit de:Rorest Ideas
Buyer Member 17 ani
Bihor
 Branding comunitar

Branding comunitar


. - Realizarea unui plan de dezvoltare si promovare turistica....Este cunoscuta comunitatea dvs. ca destinatie turistica? Prin ce se distinge... de alte regiuni turistice? Care e primul lucru la care se gandesc vizitatorii ... »
Light Member 16 ani
Cluj
 Marketing in turismul rural

Marketing in turismul rural


Aceasta lucrare analizeaza si descrie situatia actuala din sectorul turistic... si ale pietelor turistice care au reprezentat principalele cauze ale aparitiei turismului.... De asemenea, sunt studiate instrumentele necesare pentru a promova si a face cunoscut ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Advertising/publicitate prin reteaua minicards romania

Advertising/Publicitate prin reteaua Minicards Romania


Minicards va aduce clientii la usa! Sistemul de promovare prin carduri... in Amsterdam, produsul a revolutionat industria turistica in 60 de tari din Europa... locatii de cazare, puncte de interes turistic, centre comerciale si business. Odata ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Bucharest guide, autor silvia colfescu

Bucharest Guide, autor Silvia Colfescu


Dat? fiind lipsa de pe pia?? a unui ghid complet – turistic, istoric ?i...?, pentru a acoperi acest gol in domeniul promov?rii ora?ului. Structurat...? monumentele semnificative ale ora?ului ?i atrac?iile sale turistice. Fiecare itinerariu ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Web design, creare magazin virtual

Web design, creare magazin virtual


turistic virtual dintre cele mai vizitate, indiferent de locatie: Cluj sau Europa...; - optimizare pentru motoarele de cautare (SEO); - promovare web agresiva cu vizibilitate ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Hoteluri din romania, autor autor colectiv

Hoteluri din Romania, autor Autor colectiv


;arhitecturi turistice“, a unor proiecte de arhitectura hoteliera si de amenajare inovative..., cu o identitate stilistica puternica. igloomedia, continuand demersul de promovare ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Shopiq - photo album

ShopIQ - Photo Album


cu un album foto ? Sa presupunem ca avem o afacere online in care promovam pensiuni... turistice. Putem atrage trafic relevant creand o galerie de imagini cu obiective... turistice. Turistul se documenteaza din timp despre calatoria pe care o va face. El va ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pachet cosmetice hoteliere essential

Pachet Cosmetice hoteliere Essential


si prin eleganta ambalajelor, gama Essential va ajuta la promovarea imaginii hotelului... sunt denumite in 4 limbi pentru turistii internationali. Informatiile captate... reutilizarea produselor, chiar si pastrarea acestora de catre turistii care si-au dorit o ... »
Oferit de:SC Sab Net SRL
Light Member 12 ani
Prahova
 Cartea primariilor din romania

Cartea Primariilor din Romania


-2013 publicatie nationala economica, turistica si culturala Target Publicatia reprezinta... cu 300 gr./mp coperti Policromie: 100% Tiraj: 10.000 exemplare Promovare... de presa. Promovarea se va face pre- si post lansare in mass-media. Conditii ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


. ECOTURISMUL, protejeaza natura fata de Turist! TURISMVERDE..., protejeaza Turistul de autodistrugere! Turismul viitorului nu poate fi decat... mediului, in care principala motivatie a turistilor este observarea naturii, DOAR ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


Ecologice Turismverde. ECOTURISMUL, protejeaza natura fata deTurist...! TURISMVERDE, protejeaza Turistul de autodistrugere! Turismul viitorului nu... daunatoare mediului, in care principala motivatie a turistilor este observarea naturii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs marketing online

CURS MARKETING ONLINE


comunicare / promovare online. ü Comunicarea online, componenta a comunicarii...-demografic; comportamental. MODALITATI DE PROMOVARE IN MEDIUL ONLINE: ü Tehnici de comunicare... de doctor in marketing in 2011 cu o teza despre brandingul destinatiilor turistice, iar ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Anunturi audio

Anunturi audio


si turistice, muzee, expozitii, securitate industriala - roboti si masini automate care... informatii, publicitate sau o promovare de produse, mesaje de securitate - preventive ... »
Oferit de:SC ROBOMAT SRL
Light Member 14 ani
Timis
 Dallmayr prodomo 500g macinata

Dallmayr Prodomo 500g macinata


ca si Dallmayr prodomo.Chiar si astazi multi jura pe „prodomo al lor”. Turistii..., in special sortimentul prodomo este promovat de decenii in spoturi TV. Acestea sunt usor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Transportor personal electric robstep robin m1

Transportor personal electric Robstep Robin M1


de publicitate mobil, un instrument excelent pentru promovare si sampling. Ori de cate... fiecare campanie de promovare. Aceasta publicitate neconventionala functioneaza... deplasam silentios, eficient si convenabil intre punctele turistice, pe o distanta ... »

Pret: 13500 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"promovarea turistica" in Firme Hot - 34 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea