Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Advertising/Publicitate prin reteaua Minicards Romania

Advertising/Publicitate prin reteaua Minicards Romania

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Advertising/Publicitate prin reteaua Minicards Romania

Minicards va aduce clientii la usa! Sistemul de promovare prin carduri, cunoscut pe trei continente, este acum functional si in Romania.
Lansat in 2001 in Amsterdam, produsul a revolutionat industria turistica in 60 de tari din Europa, Australia si Canada, avand o retea de distributie de peste 2800 de locatii. Factorul de noutate, caracteristicile produsului si grupul tinta au dus la dezvoltarea rapida a sistemului.
In Romania, acesta functioneaza deja in Bucuresti, Brasov, Cluj si Oradea.
Minicardul este un suport imprimat color, cu caracter publicitar, de dimensiunea unui card bancar, disponibil in reteaua noastra de distributie, din care fac parte locatii de cazare, puncte de interes turistic, centre comerciale si business.
Odata cu minicardurile, clientii vor lua cu ei informatii esentiale despre firma pe care o conduceti: domeniul de actiitate, o fotografie reprezentativa, date de contact (adresa, numarul de telefon, e-mailul), precum si o harta care ii va ajuta sa va gaseasca mai usor.
Minicardul ofera spatiu suficient pentru afisarea ofertelor speciale de care clientii beneficiaza atunci cand se prezinta la dumneavoastra cu minicardul. In acest mod, prmiti si un feedback direct cu privire la eficienta sistemului de promovare.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
2 501 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

ADVERTISING/PUBLICITATE PRIN RETEAUA MINICARDS ROMANIA ESTE LISTAT IN: