Inscrie firma »

plan interventie mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre plan interventie mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Plan de prevenire si interventie in

Plan de prevenire si interventie in caz de poluari accidentale


Plan de prevenire si interventie in caz de poluari accidentale intocmit ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Consultanta protectia mediului

Consultanta Protectia Mediului


de monitorizare a calitatii mediului; -Elaborarea planului de interventie in caz... de poluari accidentale; -Memoriu tehnic necesar obtinerii acordului de mediu pentru... in vederea obtinerii autorizatiei de mediu; -Evaluarea impactului asupra mediului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


si obiectivelor specifice de mediu, plan de prevenire a poluarii si de interventie in caz..., implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management integrat calitate-mediu... sistemului integrat, manual calitate-mediu, planuri ale calitatii specifice, formulare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Training

Training


, obiective, Programe Operationale, domenii de interventie; Stabilirea legaturii intre... membrilor echipei de proiect, sustenabilitatea proiectului pe termen mediu si generarea.../judetene/locale sau corelarea cu prioritatile Planului National de Dezvoltare Regionala; 5. realizarea unei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca

consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca


: -Asigurarea identificarii si evaluarii riscurilor profesionale si a aspectelor de mediu... in caz de pericol grav si iminent, planuri interventie in caz de incendiu... si planuri de evacuare in caz de urgenta; -intocmirea planului de poluare ... »

Pret: 15 RON
 Inspectii video cctv

Inspectii video CCTV


de interventia operatorului) - 150 m cablu - Doua panouri de control: (1) panoul... in plan orizontal, pentru inregistrare video in cel mai mic detaliu - Pivotare..., tipul de inspectie, materialul tevii, mediu, etc - Inregistrare video in format ... »
Oferit de:SC BIO TECH SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Generator de ozon

GENERATOR DE OZON


, ect. Oamenii, nu au cum sa respire aer proaspat si curat in acest mediu. Oamenii... suprafata plana si sigura, departe de accesul copiilor. 4. Pastrati furtunul.... Orice interventie neautorizata duce la pierderea garantiei. ... »

Pret: 870 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"plan interventie mediu" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea