Inscrie firma »

model plan de interventie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model plan de interventie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie de interventie la sonde 250hp

Instalatie de interventie la sonde 250HP


.1 Model: CAT C15 Engine Qty. 1 EA. Power: 540HP/2100RPM Features: - the engine... compressor. Complete with engine hood. 1.2 Hydraulic Transmission Model: Allison M.... 1.3 Drop Box Qty. 1 EA. Model: FD140 Gear ratio to drawworks: 1:1 Gear ... »
Oferit de:EVDANCO OGC SRL
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Orteza toracolombosacrala-corset

Orteza toracolombosacrala-Corset


Orteza toracolombosacrala-Corset de hiperextensie model ARC550 Orteza... toracolombosacrala-Corset de hiperextensie model ARC550 este recomandata pentru: - Fractura... interventia chirurgicala pentru fractura de vertebra lombara si toracica joasa ... »

Pret: 362 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Stand cu adaptori universali pentru roata spate motocicleta max 200 kg

Stand cu adaptori universali pentru roata spate motocicleta max 200 kg 3001/6A UNIOR


si rapidcostructie robusta si sigura pentru interventii in regim de service sau mentenanta... motocicletei in plan verticalde asemenea acest stand se poate utiliza in cazul depozitarii...Caracteristici tehnice:model adaptori: in "L" cu latura mai lunga pentru asezare basculamaterial ... »

Pret: 484.26 RON
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Stand cu adaptori in "v" pentru roata spate motocicleta max 200 kg

Stand cu adaptori in "V" pentru roata spate motocicleta max 200 kg 3001/B UNIOR


si rapidcostructie robusta si sigura pentru interventii in regim de service sau mentenanta... motocicletei in plan verticalde asemenea acest stand se poate utiliza in cazul depozitarii...Caracteristici tehnice:model adaptori: in "V" pentru fixarea sigura pe bascula in dreptul axului ... »

Pret: 453.31 RON
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Model de întâmpinare la cererea de

MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATA


de cererea reconventionala, de cererea de chemare în garantie, de interventia... pe planul sanctiunilor: numai exceptiile de procedura care nu au fost aratate î ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Tratat de asistenta sociala

Tratat de asistenta sociala


. In prima instanta se pregateste si se elaboreaza modelul actiunii, iar in a doua se... intervine concret pentru provocarea unei schimbari dorite in planul realitatii... proiectelor de interventie AUTOR: George Neamtu ... »

Pret: 69.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tratat de asistenta sociala - george neamtu (coord.)-973-681-263-4

Tratat de asistenta sociala - George Neamtu (coord.)-973-681-263-4


. In prima instanta se pregateste si se elaboreaza modelul actiunii, iar in a doua se... intervine concret pentru provocarea unei schimbari dorite in planul realitatii... • Metodologia elaborarii proiectelor de interventie ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kit documente smc proceduri operationale si formularele asociate

Kit documente SMC Proceduri Operationale si formularele asociate


Operationale si formularele asociate. Modelele prezentate pot fi foarte usor adaptate... a Managementului, Plan de masuri al sedintei de Analiza a Managementului, Registrul de evidenta... de Livrare, Lista echipamentelor, utilajelor, aparatelor de masura si control, Planul ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Masina de slefuit cu perii leif & lorentz b4 600

Masina de slefuit cu perii LEIF & LORENTZ B4 600


de 300 mm. Model: B4 600 Latimi utile de lucru: 600 mm Lungime totala mese: 2400... pe suprafete plane si profilate, cum ar fi usi mobilier bucatarie, blat mese, usi... necesita rare interventii pentru mentenanta. Este un utilaj simplu si usor ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masini de slefuit cu perii leif & lorentz b4 1100

Masini de slefuit cu perii LEIF & LORENTZ B4 1100


de 300 mm. Model: B4 1100 Latimi utile de lucru: 1100 mm Lungime totala mese... pe suprafete plane si profilate, cum ar fi usi mobilier bucatarie, blat mese, usi... necesita rare interventii pentru mentenanta. Este un utilaj simplu si usor ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


si obiectivelor specifice de mediu, plan de prevenire a poluarii si de interventie in caz...-mediu. Documentatia pusa la dispozitie contine toate modelele de proceduri necesare proiectarii... al calitatii si mediului, cateva exemple: model de regulament de organizare si functionare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Masina de frezat si gravat cnc winter routermax 1118 rotary duo

Masina de frezat si gravat CNC Winter RouterMax 1118 Rotary Duo "Version Set"


interventiilor in ciclul de prelucrare Acest controller DSP permite procesarea fisierelor tip... este ideal pentru crearea de schite, diferite desene, unui model real sau a unei... idei cu acuratete, permite redarea modelelor, crearea unui model initial ... »

Pret: 99909.81 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Ce spui dupa buna ziua? psihologia destinului uman

Ce spui dupa Buna ziua? Psihologia destinului uman


Programarea parentala Capitolul 3. Destinul uman A. Planul de viata Magda Della Mary B... de viata Capitolul 6. Anii de modelare A. Programarea parentala B. Gandire in stil.... Vindecarea Capitolul 19. Interventia decisiva A. Caile finale comune B. Vocile din minte ... »

Pret: 47.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"model plan de interventie" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea