Inscrie firma »

elaborare plan interventie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre elaborare plan interventie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectul de interventie in asistenta sociala. de la

Proiectul de interventie in asistenta sociala. De la propunerea de finantare


Proiectul de interventie reprezinta esenta tuturor actiunilor din domeniul... sociala apeleaza la metoda proiectului de interventie pentru a planifica schimbarea... in ansamblul ei, pe cind micropractica sociala este concentrata asupra interventiei ... »

Pret: 24.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aparare impotriva incendiilor si interventie în

Aparare impotriva incendiilor si interventie în situatii de urgenta


privind activitatea de aparare impotriva incendiilor si interventie in situatii... si cu experienta in interventii in situatii de urgenta, majoritatea fiind tineri cu stagiile... beneficiarului si luarea masurilor specifice ; -asiguram interventia la incendiu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Plan de management animale - wildlife management

Plan de Management Animale - Wildlife Management Plan


Plan de Management Animale: elaborarea si optimizarea continua a unui plan... de actiuni si interventii necesare pentru asigurarea unui rezultat optim in ceea ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Planuri de protectie impotriva incendiilor

Planuri de protectie impotriva incendiilor


Planuri de protectie impotriva incendiilor - Elaborarea planurilor de protectie... impotriva incendiilor: planul de evacuare a persoanelor si bunurilor; planul... de depozitare si evacuare a materialelor clasificate conform legii ca periculoase; planul ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Coordonare in materie de ssm pentru santiere temporare sau mobile

COORDONARE IN MATERIE DE SSM PENTRU SANTIERE TEMPORARE SAU MOBILE


Elaborarea planului general de coordonare pentru santiere temporare sau mobile,elaborarea...,intocmirea dosarului de interventii ulterioare,monitorizarea tuturor firmelor subantreprenoare ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Situatii de urgenta

SITUATII DE URGENTA


la locurile de munca; --planului de evacuare a persoanelor; - planul de interventie...- elaborarea, aprobarea si difuzarea actelor de autoritate: decizii, dispozitii... de munca; - elaborarea documentelor specifice de instruire la locul de munca ... »
Buyer Member 12 ani
Mehedinti
 Dosarul de prevenire si stingere a incendiilor /  psi / su

Dosarul de Prevenire si Stingere a Incendiilor / PSI / SU


de ordine interioara; Elaborarea planurilor de protectie impotriva incendiilor, planul... de evacuare a persoanelor si bunurilor, planul de interventie in caz de incendiu, etc...) ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Consultanta protectia mediului

Consultanta Protectia Mediului


de monitorizare a calitatii mediului; -Elaborarea planului de interventie in caz.... Puteti alege intre externalizarea serviciilor de elaborare a documentatiilor pentru... periculoase); -Evidentei deseurilor; -Elaborarea si evidenta programului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 17 ani
Bacau
 Servicii consultanta

servicii consultanta


; o planului de interventie....Consultanta pentru: o elaborarea documentelor si evidentelor specifice privind...; o elaborarea de programe de optimizare a activitatii de aparare impotriva ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Consultanta in domeniul psi, situatii de urgenta

Consultanta in domeniul PSI, Situatii de Urgenta


; - planul de interventie; - planuri de evacuare in caz de dezastru Asigurarea... a incendiilor; - actualizarea planului de interventie, a planului de alarmare... metodologice de aplicare a prevederilor din Legea Nr. 307/2006 Elaborarea documentatiei ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta

consultanta


; c) planului de interventie. Tarifele vor fi stipulate in contractul... fi elaborate numai de catre persoane autorizate, in baza unui certificat..., prin personalul atestat : Consultanta pentru: o elaborarea actelor de autoritate: decizii ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Servicii in domeniu situatiilor de urgenta /  prevenirea si stingerea

Servicii in domeniu Situatiilor de urgenta / Prevenirea si stingerea incendiilor


(acolo unde este cazul); Intocmirea planului de interventie pe unitate; Intocmirea... incendiilor (PSI); Intocmirea planului de actiune in cazul unei situatii de urgenta... planului de evacuare ; Evidenta zonelor cu risc incendiu ridicat (acolo unde este ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Coordonator ssm iasi

Coordonator ssm iasi


-un mod coerent si responsabil, si aplica planul de securitate si sanatate prevazut... eventuale adaptari ale planului de securitate si sanatate prevazut la art. 54 lit. b...) din HG 300/2006 si ale dosarului de interventii ulterioare prevazut la art. 54 lit. c ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Coordonator santiere temporare si mobile

Coordonator santiere temporare si mobile


din HG 300/2006, într-un mod coerent si responsabil, si aplica planul... sau sa solicite sa se realizeze eventuale adaptari ale planului de securitate... si sanatate prevazut la art. 54 lit. b) din HG 300/2006 si ale dosarului de interventii ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Coordonator ssm pascani

Coordonator ssm pascani


din HG 300/2006, într-un mod coerent si responsabil, si aplica planul... sau sa solicite sa se realizeze eventuale adaptari ale planului de securitate... si sanatate prevazut la art. 54 lit. b) din HG 300/2006 si ale dosarului de interventii ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Design interior apartament

Design Interior Apartament


1. Elaborarea conceptului de design - discutii cu beneficiarii in vederea... spatiului existent - redactarea planului imobilului - redactarea a doua sectiuni... fatdelor 3. Proiect tehnic - planul general al imobilului - planuri pentru ... »

Pret: 7 EUR
 Design interior casa

Design Interior Casa


1. Elaborarea conceptului de design - discutii cu beneficiarii in vederea... - relevarea spatiului existent - redactarea planului imobilului - redactarea a doua... - relevarea fatdelor 3. Proiect tehnic - planul general al imobilului ... »

Pret: 7 EUR
 Design interior spatii comerciale

Design Interior Spatii Comerciale


1. Elaborarea conceptului de design - discutii cu beneficiarii in vederea... - relevarea spatiului existent - redactarea planului imobilului - redactarea a doua... - relevarea fatdelor 3. Proiect tehnic - planul general al imobilului - planuri ... »

Pret: 7 USD
 Fata ascunsa a lumii occidentale

Fata ascunsa a lumii occidentale


industriale, iar in lipsa unei interventii omenirea risca sa nu mai depaseasca secolul XXI.... Pentru a putea face fata, Occidentul, sub egida presedintelui Eisenhower, a elaborat... speciei umane si al pastrarii civilizatiei noastre. Autorul dezvaluie acest plan top ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Psihodinamica organizatiilor. de la intelegere la conducere

Psihodinamica organizatiilor. De la intelegere la conducere


Al doilea workshop Al treilea workshop Relevanta planului Partea 2: Elaborarea schemelor...-o organizatie? Cum stabilim momentul potrivit pentru o interventie? Cum pot fi discutate... ale unor interventii pe care le-au realizat in cazul unor organizatii ce se confruntau ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scrierea si implementarea proiectelor europene. notiuni de management

SCRIEREA SI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR EUROPENE. NOTIUNI DE MANAGEMENT DE PROIECT


ABORDATA I. Definirea proiectului - proiect vs. progam: 1. Relatia Plan Strategii... de interventie. 3. Tipuri de proiecte finantate in cadrul perioadei de programare 2014... Solicitantului - instrument de baza in elaborarea unui proiect: 1. Cum citim un ghid ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


si obiectivelor specifice de mediu, plan de prevenire a poluarii si de interventie in caz... CALITATE: elaborarea si controlul documentelor, audit intern, actiuni corective... de validare, raport service, program de productie, , raport de testare, plan calitate ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"elaborare plan interventie" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea