Inscrie firma »

oferta vanzare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre oferta vanzare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Credite pentru imm

Credite pentru IMM


Oferta de Creditare pentru IMM Definitie client IMM : Companii cu Cifra... se desfasoara in oricare dintre urmatoarele sectoare: Producerea sau vanzarea ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Pachet casa de marcat cu terminal de plata datecs bluecash 50 si

Pachet Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50 si aplicatie Sedona POS


de la clienti.Creste viteza de vanzare, articolele putand fi selectate prin scanare coduri... anterioara.*Pentru clienti Corporate cu mai mult de 10 aparate se intocmeste oferta ... »

Pret: 1940 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator alecoair d12 junior, 12 litri/zi, uscare rufe, debit

Dezumidificator AlecoAir D12 Junior, 12 litri/zi, Uscare Rufe, Debit Aer 80 mc/h, Higrostat, Timer


disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 20.02.2021. Timer pentru oprire... respectiv (vezi Filtru Carbon JUNIOR in oferta acestui magazin online ... »

Pret: 489 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Casa de marcat cu terminal de plata datecs bluecash 50

Casa de marcat cu terminal de plata Datecs BlueCash 50


si cea a instalarii aplicatiei de vanzare dorite. Intre aplicatiile compatibile se...;Functionalitati Audio: Speaker, Electromagnetic buzzer, Microphone;Aplicatie de vanzare inclusa... mult de 10 aparate se poate formula oferta personalizata! Servicii incluse SERVICII ... »

Pret: 1440 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie alecoair d23

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, Wi-Fi, Ionizare, HEPA, Carbon, 23 L/ zi


D23 CLASSY in oferta acestui magazin online).Dezumidificatorul NU este prevazut...). *Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01.04.2020* Aplicatia... compatibil. *Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 01 ... »

Pret: 1199 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie alecoair d22

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D22 PURIFY, 22 l /24h,WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe


D22 PURIFY in oferta acestui magazin online).Dezumidificatorul NU este prevazut...-Fi de 2.4 GHz). Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 13... compatibil. Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 13 ... »

Pret: 1099 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie alecoair d14

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D14 PURIFY, 12 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe


comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru D14 PURIFY in oferta acestui magazin online... in vanzare dupa data de 01.11.2020. Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store..., cu care acesta este compatibil. Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare ... »

Pret: 749 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie alecoair d16

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe


D16 PURIFY in oferta acestui magazin online).Dezumidificatorul NU este prevazut...-Fi (doar retele Wi-Fi de 2.4 GHz). Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare..., cu care acesta este compatibil. Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare ... »

Pret: 849 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Casa marcela

CASA MARCELA


sa fie valorificata prin vanzare. Astfel, in conditiile in care pentru... de performanta si pentru a putea face oferte in conditiile in care este realmente extrem... ofertarea la metru patrat. Astfel, s-a format impresia falsa ca 150 mp sunt cu 50% mai ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Digigraphie

Digigraphie


creatie originala, numerotata si semnata. Astfel, galeriile pot avea o oferta multipla... al Digigraphie® este vanzarea Colectiei Digigraphies®. Aceasta emblema reuneste ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


a vanzarilor vanzarea cu amanuntul; - vanzatorul - calitati, competenta, tinuta... imobiliare - ghid practic selectarea ofertelor de investitii; - variantele optime ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Panouri solare sfinx-suedia

Panouri solare SFINX-SUEDIA


existente pe piata. OFERTA PANOURI SOLARE CU TUBURI HEATPIPE Firma producatoare...-MONT GRUP> la data stabilita in contractul de vanzare-cumparare. Transport ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dezumidificator si purificator alecoair d20 grande, wi-fi, 20 l/ zi,

Dezumidificator si purificator AlecoAir D20 GRANDE, Wi-Fi, 20 L/ zi, Filtru HEPA, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer


functii FAN STOP(Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 20... ofertei comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru D20/D30 Grande in oferta acestui ... »

Pret: 799 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Dezumidificator alecoair d10 junior,10 litri/zi, uscare rufe, display

Dezumidificator AlecoAir D10 Junior,10 litri/zi, Uscare Rufe, Display digital, Debit Aer 80 mc/h,Higrostat, Timer, Auto-restart


gratie functiei FAN STOPFunctie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data... in oferta acestui magazin online).Dezumidificatorul NU este prevazut cu un alt filtru ... »

Pret: 469 RON
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Drept procesual civil. vol. ii. procedura contencioasa in fata primei

Drept procesual civil. Vol. II. Procedura contencioasa in fata primei instante. Procedura necontencioasa judiciara. Proceduri speciale


.................................................734 6.2.2.3. Vanzarea bunului...£ .........................773 9.3. Oferta de plata£ in faa¾a instana ... »

Pret: 136 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
25890 produse / 1036 pagini
25 produse pe pagina.

"oferta vanzare" in Firme Hot - 149 Rezultat(e)
Folositi cautarea