Inscrie firma »
Digigraphie

Digigraphie

Tip produs: imprimare artistica digitala | Digigrafie | Print
Producator: Square Media
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Digigraphie

Epson lanseaza in Romania programul Digigraphie® in parteneriat cu Square Media
De mai multi ani, fotografii, sculptorii, pictorii, precum si laboratoarele foto si studiourile de litografie folosesc tehnologia imprimantelor Epson pentru a produce printuri de inalta calitate. Aceasta activitate s-a transformat intr-un domeniu nou: imprimarea artistica digitala. Digigraphie® acorda fiecarui artist sansa de a spori distributia creatiilor sale, oferind o editie limitata de exemplare tiparite in conditii unice de rezistenta si calitate. Folosind tehnologia de imprimare Epson, artistii pot controla calitatea si cantitatea productiei propriilor opere. Digigraphie® previne orice forma de plagiat, intrucat fiecare exemplar este numerotat, parafat si semnat.
Epson Digigraphie® garanteaza o reproducere perfecta a culorilor si a nuantelor, precum si rezistenta in timp a lucrarilor artistice. Astfel, artistii isi pot tiari operele in functie de cerere. Atingerea standardului Digigraphie® depinde de calitatea imprimarii si de materialele utilizate. Tocmai de aceea, Epson a ales o combinatie de succes: imprimantele profesionale Epson Stylus Pro, cernelurile Ultrachrome™ si Ultrachrome™ K3, precum si hartia de calitate dedicata realizarii operelor de arta (hartia Ultra Smooth sau cea Fine Art, canvas-ul, hartia Photo sau hartia mata cu finisare Diasec®). Toate acestea au fost testate de laboratoare independente pentru a garanta durabilitatea in timp a lucrarilor tiparite cu aceasta tehnica. Digigraphie® este o alternativa valoroasa atat pentru imprimarea de exemplare unice, cat si pentru cea de mare tiraj.
Emblema colectiei Digigraphie® a atras si atrage muzee din toata Europa. Digigraphie® ofera vizitatorilor sansa de a parasi muzeul cu o reproducere exceptionala si durabila a picturii sau a fotografiei lor preferate, in editie limitata. In plus, vanzarile de colectii Digigraphie® sunt ideale pentru expozitiile temporare sau lucrarile expuse permanent.
La expozitia recenta a unor picturi ale lui Jean-Auguste-Dominique Ingres (1780-1867), Muzeul Louvre a reprodus, in editii limitate, 12 lucrari de arta ale pictorului folosind Digigraphie® de la Epson.
Exista si alte muzee care folosesc Digigraphie® pentru a-si spori valoarea, vanzand exemplare imprimate in editii limitate in magazinele proprii. Printre ele se numara muzeul Albert-Kahn de langa Paris, muzeul New Monaco si muzeul The Orleans. Digigraphie® de la Epson ofera perspective exceptionale si pentru galerii. Un avantaj deloc de neglijat este cel al originalitatii lucrarilor. Fiecare exemplar tiparit de un artist Digigraphie® este, in fapt, o creatie originala, numerotata si semnata. Astfel, galeriile pot avea o oferta multipla si pot vinde o serie de lucrari unice tiparite in editii limitate. Un alt avantaj al Digigraphie® este vanzarea Colectiei Digigraphies®. Aceasta emblema reuneste lucrarile artistilor care nu mai sunt in viata. Mostenitorii unui artist decedat pot produce exemplare Digigraphie® ale lucarilor acestuia si le pot expune, gasind astfel o modalitate de a revaloriza o mostenire artistica.
Mai mult, comunitatea Digigraphie® reprezinta o platforma importanta de promovare valorica. Artistii Digigraphie® au acum propriul lor website, www.digigraphie.com, unde isi pot inregistra si prezenta gratuit portofoliul de lucrari Digigraphie®.
Digigraphie® a fost lansat pe 13 noiembrie 2003, la centenarul Expozitiei de Toamna de la Galeria ULUS, din Iugoslavia. Epson a creat un comitet de verificare ce reuneste fotografi, sculptori si pictori, rolul acestuia fiind acela de a defini criteriile stricte si regulile de utilizare ale emblemei, asigurand armonizarea acestora pe mai multe domenii artistice, acum si pe masura ce evolueaza tehnologiile. Comitetul ofera consiliere artistilor privind adaptarea tehnologiei Epson la cerintele lor specifice.
Despre Epson Group
Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii. Cu o cultura inovatoare si creativa, Epson se dedica depasirii viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.
Epson este o retea formata din 93.279 angajati in 107 de companii in toata lumea si este mandra de contributia continua la mediul economic global si al comunitatilor in care este localizata. Facand parte din corporatia japoneza Seiko Epson, grupul a avut vanzari consolidate de 1,347 miliarde de yeni in anul fiscal 2007. Despre Square Media
Square Media este atelierul de top din Romania in domeniul solutiilor optime pentru imprimarea pe mari dimensiuni oferind performata Epson in conditiile de maxima calitate si profesionalism.
Imprimarea editiilor limitate, a fotografiilor de arta, a lucrarilor de arta digitala este tinta noastra in calitate si comunicare. Stim ca lucrarea de arta nu este doar un print, ci asociaza valori culturale si reprezinta o investitie in timp. Artistul, dar si galeria sau muzeul pot beneficia astfel de intregul pachet, certificat de programul Digigraphie®, oferit de atelierul de productie de la corectia de culoare, alegerea suportului in functie de posibilitatile de expunere, solutia tehnica optima, pana la producerea efectiva a lucrarii ce va purta stampila si prin aceasta valoarea marcii de calitate.
Miza importanta si care distinge Square Media de alte institutii similare este tocmai dialogul singular pe care il stabileste cu artisti, galerii si muzee din tara si din strainatate. Artisti fotografi, recunoscuti sau in afirmare, curatori sau galeristi lucreaza constant cu Square Media fie pentru productia de lucrari, fie pentru scanarea suportului de film sau diapozitiv, fie pentru grafica si tiparirea cataloagelor. Astfel, din portofoliul nostru de lucrari de arta imprimate fac parte: Ion Grigorescu, Iosif Kiraly, Mihai Oroveanu, Nicu Ilfoveanu Francisc Mraz, Teodor Graur, Geta Bratescu, Ion Dumitriu, Marius Caraman, Michele Bressan, Bogdan Bordeianu, Mihaela Kavdanska, Bogdan Vladuta, Olivia Mihalteanu, Victor Velculescu, Geta Bratescu, Bogdan Garbovan, Cristian Paraschiv, Cosmin Moldovan, Oana Lohan, Anca Benera, Dragos Lumpan, Cosmin Bumbutz, Marilena Preda Sanc. Cu o bogata experienta in productia de lucrari de fotografie de arta contemporana, avand colaborari de termen lung cu institutii publice (Muzeul de Arta Contemporana al Romaniei, Muzeul Bancii Nationale a Romaniei, Muzeul Taranului Roman, Institutul Goethe din Bucuresti, Institutul Cervantes, UNA Galeria, Institutul Cultural Roman, etc.) dar si centre culturale din mediul privat (galerii de arta din Bucuresti si din tara), prin politica de preturi dezvoltata fata de mediul artistic din Romania, Square Media incearca sa creeze un mediu activ si eficient de productie de lucrari si albume de arta.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
4 734 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Reproducere de arta - productie publicitara - printuri mari

PRODUSE ASEMANATOARE CU DIGIGRAPHIE

Printuri de artaPrinturi de arta
Printuri de arta
Ultra Giclee Printing (cerneluri ultrachrome pe baza de apa in imprimarea de inalta calitate a imaginii din sursa ...
Ultra Giclee PrintingUltra Giclee Printing
Ultra Giclee Printing
Ultra Giclee Printing (cerneluri ultrachrome pe baza de apa in imprimarea de inalta calitate a imaginii din sursa ...
Ultra Giclee PrintingUltra Giclee Printing
Ultra Giclee Printing
Ultra Giclee Printing (cerneluri ultrachrome pe baza de apa in imprimarea de inalta calitate a imaginii din sursa ...
LayoutLayout
Layout
Layout & Prepress Carte, catalog, album, revista Propunem layout, pregatim pentru tipar si tiparim in cele mai ...
Calendare PersonalizateCalendare Personalizate
Calendare Personalizate
Realizarea de layout, urmarire tiraj, ambalare, toate realizate astfel incat produsul comandat de dumneavoastra sa fie ...
DisplayDisplay
Display
Display (solutii eficiente si bine realizate tehnic de afisare si expunere) Roll-up sau easy banner, structuri de ...
Agende PersonalizateAgende Personalizate
Agende Personalizate
Personalizari de agende de diverse tipuri si dimensiuni; cu personalizare pe coperta timbru sec sau folio; cu colita ...
Brand IdentityBrand Identity
Brand Identity
Brand Identity Identitatea companiei sau a produsului reprezinta cartea de vizita, elementul unic, distinct, ...
Tapet PersonalizatTapet Personalizat
Tapet Personalizat
Doresti o personalizare deosebita a unui perete folosind tapetul, dar iti doresti propria ta imagine acolo, nimic mai ...
DIGIGRAPHIE - PRODUSE SIMILARE