Inscrie firma »

model stat de salarii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model stat de salarii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


angajatului), programul poate fi configurat sa se poata calcula salariile dupa modelul..., diverse raportari pentru acordarea salariilor (avans sau lichidare). - state de plata... de evidenta a salariilor pentru orice tip de companie. Programul automatizeaza ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cerere prelungire reintregirea familiei

Cerere prelungire reintregirea familiei


necesare pentru propria intretinere potrivit legii, in cuantum corespunzator salariului... conditii: sa posede un document valabil de trecere a frontierei de stat, care... este acceptat de statul roman; sa nu fie inclusa in categoria persoanelor ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 2.salarizare

2.SALARIZARE


a informatiilor relevante pentru intocmirea corecta a statului.; Elaborarea model foi...Calculul salariilor -In acest scop va fi pusa la punct o procedura de culegere... de pontaj; Intocmirea si depunerea declaratiilor lunare catre Autoritatile de Stat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


, etc; Intocmirea statelor de plata a salariilor; Intocmirea si depunerea... al salariatilor; Realizarea de acte aditionale, modificari, decizii de incetare, preavize... declaratiei unice 112 privin plata contributiilor sociale si a impozitului pe salarii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila


MODEL DE CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA Prezentam un singur model de cerere... de munca incheiate intre patron si salariati. Patronul are calitatea de comitent... si salariatul pe cea de prepus. Comitentul raspunde de pagubele cauzate de prepus numai ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Suita de solutii pentru administrarea afacerii promovata de soft

suita de solutii pentru administrarea afacerii promovata de Soft Service SRL


esentiale ale gestiunii personalului si anume: partea de management al salariatilor... angajatii le au cu firma si cu statul. Optimall - SFA este aplicatia destinata... pentru a fi personalizate si adaptate perfect pe modelul afacerii dvs. Interfata ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Suita de solutii pentru administrarea afacerii * erp synchron, remoon,

Suita de solutii pentru administrarea afacerii * ERP SYNCHRON, REMOON, QLIKVIEW , OPTIMALL SFA


esentiale ale gestiunii personalului si anume: partea de management al salariatilor... angajatii le au cu firma si cu statul. Optimall - SFA este aplicatia destinata... a fi personalizate si adaptate perfect pe modelul afacerii dvs. Interfata acestora ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


si nu o obligatie. - Nici o autoritate a statului, nici o organizatie.... Asociatia Ecologica Turismverde, prin Elaborarea si impunerea Modelului ecologic... unui model de calitate ecologica in turismul local prin inglobarea ''experientei ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


autoritate a statului, nici o organizatie sau angajatorul dvs nu va pot obliga sa faceti... Modelului ecologic Turismverde, si-a propus urmatoarele obiective in vederea realizarii..." se va initia Crearea unui model de calitate ecologica in turismul local ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Ceasuri de pontaj seria perfect

CEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECT


sunt de neinlocuit. In functie de modelul ales, ceasul de pontaj se ocupa de toate... totalurilor din fisa de pontaj. Caracteristici comune tuturor modelelor: &... de functionare de 2 ani · Ceas extern analogic (modelele 2005, 2012, 2020 ... »
Light Member 11 ani
Timis
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


companii apartinand diferitelor state membre ale UE, amendata prin Directiva 2005... >>> Clarificarea impunerii veniturilor din salarii si veniturilor.... Model de lucru pentru elaborarea politicilor contabile ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"model stat de salarii" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea