Inscrie firma »

formulare stat salarii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre formulare stat salarii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tipizate - stat de salarii

TIPIZATE - STAT DE SALARII


Tipizate comune aprobate de Ministerul de Finante STAT DE SALARII, blocuri ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Gratuit - formulare utile

Gratuit - formulare utile


/ delegatie in strainatate, Stat de salarii (var. 1), Stat de salarii (var. 2), Stat... de salarii (var. 3), Stat de salarii (var. 4) Situatii tichete de masa...va oferim gratuit modele Formulare din categoria Salarizare (formualare ITM ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Obtinere formulare a1

Obtinere Formulare A1


unul sau mai multi salariati care vor fi detasati si se depune la C.N.P.A.S. cu 30... are datorii la bugetul de stat la data solicitarii formularului, adeverinta privind... de la I.T.M. din care sa rezulte numarul de salariati, certificatul constatator emis ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


urmatoarele rapoarte: state de salarii, fluturasi, liste de avans, liste de banca, liste.... Cu ajutorul programului puteti realiza: calculul salariilor angajati (societati comerciale... de state de plata sau fluturasi pentru angajati; centralizatoare state de plata; export ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Program salarizare bugetara tvsalev 2009

Program salarizare bugetara TVSALEV 2009


pentru fiecare salariat > Evidenta salarului pe carduri/banci > Formule...; Declaratii de sanatate > Declaratii FNUASS > Emitere state de plata centralizate... de calcul parametrizabile si flexibile > Impozitare flexibile > State de plata ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


personalului (Stat functii) ; Veniturile personalului de incadrare; Calculul concediilor... contabile; Calcul stat dupa pontaj; Lista pontaj dupa definitivare; Contributiile... personalului (CAS,SOMAJ,CASS); Liste state de functii; Liste state de plata ( lichidare ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


si nu o obligatie. - Nici o autoritate a statului, nici o organizatie... desfasoara o activitate turistica; 6-Parteneriat loial cu autoritatile statului... aveti venituri din salarii: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


autoritate a statului, nici o organizatie sau angajatorul dvs nu va pot obliga sa faceti... cu autoritatile statului si cu actorii din turism, parteneriat de tipul... pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca aveti venituri din salarii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor

Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor menajere si medicale prin energie de microunde.


DE MICROUNDE. 1. Statie de sortare reziduuri. 2. Modul preincarcare reziduuri. 3. Modul... de tratament.( salarii personal operator, diverse utilitati )4.000 EURO/ luna. 17.Costuri...-respunzator. Totusi, in cele mai multe state vestice, conditiile de mediu se imbunatatesc treptat ... »
Light Member 17 ani
Salaj
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


de munca incheiate intre patron si salariati. Patronul are calitatea de comitent... si salariatul pe cea de prepus. Comitentul raspunde de pagubele cauzate de prepus numai... constituie pretentia, formulata de reclamant impotriva paratului, de reparare a pagubei ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


companii apartinand diferitelor state membre ale UE, amendata prin Directiva 2005... >>> Clarificarea impunerii veniturilor din salarii si veniturilor... - Exercitii de aprofundare, exemple de calcul, modele de formulare; pentru sectiunile ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"formulare stat salarii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea