Inscrie firma »

linii sortare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre linii sortare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linie de sortare

LINIE DE SORTARE


Linie de sortare a produselor, compusa dintr-un transportator tip intralox ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Linii sortare-ambalare legume-fructe

Linii sortare-ambalare legume-fructe


,periere, tratare, uscare, sortare, cantarire automata, ambalare, etichetare. O linie... financiar deoarece pe aceeasi linie de sortare se pot executa operatiuni asupra mai...Liniile tehnologice complet automatizate inglobeaza tehnologii de ultima ora ... »
Oferit de:SC Agreen SRL
Buyer Member 15 ani
Botosani
 Linii de sortare legume fructe

LINII DE SORTARE LEGUME FRUCTE


Linii tehnologice pentru spalarea, sortarea, ambalarea si cantarirea legumelor... si fructelor, alte tipuri de linii tehnologice pentru ambalare. ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Linie decojire - sortare busteni -

LINIE DECOJIRE - SORTARE BUSTENI - BFB - ITALIA


DECOJITOR AUTOMAT SEGEM MOD. ERP 100/5 Masina compusa din: Un alimentator cu lant la intrare si unul la iesire, doua perechi de role presoare mobile cu actionare hidraulica (una la intrare si una la iesire); o parte centrala cu actionare hidraulica... ... »
Gold Member 17 ani
Harghita
 Linie decojire sortare busteni - bfb

LINIE DECOJIRE SORTARE BUSTENI - BFB - ITALIA


B.F.B. - a fost fondata in 1972 de catre experti in productia de mecanizari pentru fabrici de cherestea si este o firma specializata, in inginerie pentru sisteme de automatizare a proceselor tehnologice din industria lemnului. Inovarea, cercetarea si... ... »
Gold Member 17 ani
Harghita
 Linii automate de asamblare, alimentare,

LINII AUTOMATE DE ASAMBLARE, ALIMENTARE, SORTARE, ETC.


LINII AUTOMATE DE ASAMBLARE, ALIMENTARE, SORTARE, ETC. Oferim... unelte LINII DE TRANSFER DISPOZITIVE DE SORTARE toate adaptate la nevoile..., de la un grup de firme din Italia, LINII DE ASAMBLARE AUTOMATE pentru produse de serie mare ... »
Oferit de:DELTA MACHINE
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Statii de sortare deseuri

STATII DE SORTARE DESEURI


,ACESTE LINII DE SORTARE SUNT DIMENSIONATE IN FUNCTIE DE VOLUMUL DE DESEURI SOLICITAT...COMPANIA NOASTRA PROIECTEAZA SI PRODUCE STATII COMPLETE DE SORTARE DESEURI ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Statii sortare spalare si concasare piatra

Statii sortare spalare si concasare piatra


pentru constructia drumurilor de prima importanta, precum si linii complete pentru... linii tehnologice se asigura omologare rutiera. Atat utilajele fixe cat si cele ... »
Light Member 17 ani
Vrancea
 Linii tehnologice automatizate pentru ambalarea

Linii tehnologice automatizate pentru ambalarea legumelor si fructelor


:spalare ,periere,tratare,uscare,sortare,cantarire automata,ambalare,etichetare. O linie... deoarece pe aceeasi linie de sortare se pot executa operatiuni asupra mai multor tipuri...Liniile tehnologice complet automatizate inglobeaza tehnologii de ultima ora ... »
Oferit de:Argreen Consult
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Geanta textila 600d pentru scule tip sort 300x95x210

Geanta textila 600D pentru scule tip sort 300x95x210 mm TOP BUMBAG N WORK LINE


 material textil de inalta performanta din poliester 600D, rezistent la abraziuni, uzura si agenti chimicigeanta pentru scule Top Bumbag este prevazuta cu buzunare interioare si exterioare pentru scule, inchidere cu fermoar dublu, centura ajustab... ... »

Pret: 164.49 RON
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Linii brichete

Linii Brichete


Sunt linii tehnologice de linii brichete utilizati in general la incalzirea.../h. Fluxul tehnologic cuprinde : tocare, sortare, macinare,uscare, brichetare , ambalare.... . ECO HIGH TECH va pune la dispozitie linii complete de fabricare a brichetelor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Utilaje si instalatii industriale de vanzare statii de

Utilaje si instalatii industriale de vanzare statii de sortare, concasare


. Vindem statii de sortare, statii de concasare, statii de betoane, linii de fabricatie..., linii de productie, statii termice, macarale industriale, excavatoare industriale ... »
Buyer Member 16 ani
Galati
 Linii peleti

Linii Peleti


Sunt linii tehnologice de fabricatie peleti utilizati in general la incalzirea... la aceste caracteristici sunt necesare urmatoarele prelucrari : tocare , sortare.... ECO HIGH TECH va pune la dispozitie linii complete de fabricare a peletilor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Statie sortare spalare concasare piatra

statie sortare spalare concasare piatra


,mori primare, secundare si tertiare mobile, statii sortare,spalare si concasare semifixe... transportoare,etc. La cererea clientilor nostri, acestor linii tehnologice li se asigura... utilaje si linii tehnologice. Compania noastra se afla pe pozitia de a garanta ... »
Light Member 17 ani
Vrancea
 Linii tehnologice

LINII TEHNOLOGICE


Comercializarea de linii tehnologice pentru spalarea, sortarea, ambalarea... si cantarirea legumelor si fructelor, alte tipuri de linii tehnologice pentru ambalare. ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Linie de reciclare a deseurilor electrice si

Linie de reciclare a deseurilor electrice si electronice DEEE


si sortarea materialelor dupa natura si valoarea lor. Aceasta activitate se poate realiza... cu o linie completa cu un inalt grad de mecanizare, ce poate asigura o... pusa la punct o linie de capacitate redusa, circa 900 kg/ora, cu un pret ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Linii de spalare

LINII DE SPALARE


sectiuni: SORTARE, MACINARE si SPALARE, USCARE. Sortarea - Aceasta parte a liniei este...Liniile de spalare nu sunt in general sisteme standard, ele depinzand... gestiona masinile. Prezentam pe scurt trei tipuri de linii care pot fi simplificate ... »
Buyer Member 20 ani
Sibiu
 Linie de pentru granularea furajelor si a rumegusului

Linie de pentru granularea furajelor si a rumegusului


Linie de peleti si granulare a 1000 kg pe ora. Vrei sa inceapi propria ta... introducem o linie de alimentare MLG 1000 Max, care produce doua tipuri de produse.... Racitor granule. 5. Sortare. 6. Un sistem inchis „ciclon“, care ... »

Pret: 10500 EUR
Oferit de:SC CULISANO SRL
Buyer Member 8 ani
Galati
 De concasare statii de sortare statii de spalare

de concasare statii de sortare statii de spalare fixe si mobile Importam Liebherr Mobilmix


de sortare linii automatizare statii de spalare statii de amestecare a agregatelor fixe... de sortare, - linii automatizare, - statii de spalare, - statii de amestecare.... Oferta noastra include statii de betoane, statii de concasare, statii de sortare ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Cernator de rumegus biomasit

Cernator de rumegus BIOMASIT


BIOMASIT, este ideal pentru echiparea unei linii de produs brichete pentru a sorta...Producem utilaje pentru Brichete din Rumegus, Brichete din Paie. Linii complete ... »
Buyer Member 18 ani
Botosani
 Linie tehnologica - la container - pentru fabricat

LINIE TEHNOLOGICA - LA CONTAINER - PENTRU FABRICAT PELET model FASTPELLET 200


. Componenta liniei tehnologice se prezinta dupa cum urmeaza : 1. SORTARE RUMEGUS... de sortare , prezentate in continuare in ordinea fluxului tehnologic. Fiecare unitate... de productie. Puterea electrica totala instalata a liniei de fabricatie este de 85 kw ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Piste bowling la cheie

Piste bowling la cheie


radar de depasire a liniei de aruncare; * Lift ridicare si sortare popice; * 10 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sc romedio srl

SC ROMEDIO SRL


Masini si linii de reciclare pentru deseuri electronice, cauciucuri..., masini de balotat, statii de transfer si de sortare etc. produse de firma Avermann ... »
Oferit de:Romedio srl
Buyer Member 18 ani
Harghita
 Aplicatii pentru sisteme  de reciclare deseuri

APLICATII PENTRU SISTEME DE RECICLARE DESEURI


grele pentru unitati de reciclare si de sortare deseuri PROIECTARE/FABRICARE Prese...) sau pentru linii automate pentru tonaje mari Siteme de separare cu aer a deseurilor... Statii complete de soratare si de prelucrare a deseurilor(Centre de sortare, Statii ... »
Buyer Member 17 ani
Calarasi
 Masina de numarat monede cc 1101/1103

Masina de numarat monede CC 1101/1103


exterior de sortare si alimentare automata pentru monede. Aceasta linie...CC 1101 Masina de numarat monede cu dispozitiv exterior de sortare ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
135 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"linii sortare" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea