Inscrie firma »

linie pentru extrudare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre linie pentru extrudare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Extrudere si linii pentru extrudare

EXTRUDERE SI LINII PENTRU EXTRUDARE


- Extrudere si linii pentru extrudarea de profile, tevi, folie, film marca... BANDERA. - Linii si echipamente periferice reconditionate (upgrading) cu garantie.... - Filiere si calibratoare pentru gama de produse mentionate. - Sisteme de alimentare ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pentru

LINII EXTRUDARE FOLIE PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE


Caracteristica principala a acestor linii, este de a obtine produsul finit... direct in linie, prin lipirea in calandre (intre cilindri)a bobinelor cu material... semiprelucrat (tesut sau netesut) cu folia de PP provenita de la extrudare. Precizia ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare laminate pentru

LINII EXTRUDARE LAMINATE PENTRU INDUSTRIA AUTO


termoformare si prezinta calitati deosebite pentru izolatia termica si acustica... si stabilizatori sub forma de pulberi. Echipamentele acestor linii sunt de productivitati ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pe/pp pentru

LINII EXTRUDARE FOLIE PE/PP PENTRU BIROTICA


Domeniu deosebit de atractiv pentru investitori, care in ultima perioada... exigenti pentru produse de inalt nivel calitativ. In acest scop Bandera a proiectat o... linie specifica acestui scop, care sa imbine productia de folie de inalt nivel ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie groasa standard

LINII EXTRUDARE FOLIE GROASA STANDARD


sunt ABS, PSHI, PE, PP, ASA, PMMA, PC, PSK, SAN. Domeniul de grosimi pentru ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pet

LINII EXTRUDARE FOLIE PET


productiei spre deosebire de liniile cu extrudere monosnec la care se intrerupe productia... celor de la liniile de extrudare monosnec; - unitatea de degazare usor... extruderelor monosnec; Liniile BANDERA au fost proiectate si executate sa produca la cel ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie speciala de inalta calitate

LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA DE INALTA CALITATE OPTICA


Linii de extrudare pentru folia/placile de PMMA sau PC, utilizate... fumurii - absenta impuritatilor sau distorsiunilor optice Se utilizeaza linii ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie coextrudata pe

LINII EXTRUDARE FOLIE COEXTRUDATA PE LINII ALFA - FOGLIA ALFA


Linii pentru extrudare folie coextrudata cu productivitati cuprinse in domeniul... 500-1.200 kg/h , respectiv maxim de 1.200 kg/h pentru PS si 1.000 kg/h pentru PP.... Compatibile pentru folie PP/PS de grosimi mici de foarte buna calitate si pentru materiale ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie de ps/pp, coextrudata pe

LINII EXTRUDARE FOLIE DE PS/PP, COEXTRUDATA PE LINII BETA - FOGLIA BETA


Linii pentru extrudare folie coextrudata cu productivitati cuprinse in domeniul... de extrudare, pentru realizarea de grosimi mici de folie.... 500-1.200 kg/h , respectiv maxim de 1.200 kg/h pentru PS si 1.000 kg/h pentru PP ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linie extrudare profile ferestre - usa pvc

LINIE EXTRUDARE PROFILE FERESTRE - USA PVC


LINII AMUT pentru extrudare profile PVC. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Battenfeld extrusionstechnik - linii si masini

Battenfeld Extrusionstechnik - linii si masini extrudare mase plastice


si termoficare- linii extrudare tevi pentru irigare prin picurare- linii extrudare profile... interioare si exterioare, canelete pentru cabluri etc- linii extrudare profile compozite...Battenfeld - masini si utilaje extrudare mase plastice: - linii extrudare tevi ... »
Oferit de:BMF.CREATIV SRL
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Linii extrudare folie alfa "generatia viitoare"

LINII EXTRUDARE FOLIE ALFA "GENERATIA VIITOARE"


Linii cu productivitati de pana la 2000 kg/h pentru PP si 2500 kg/h pentru PS..., concepute in vederea reducerii costurilor din proces, pentru schimbarea facila a culorii..., permite obtinerea acestor productivitati importante. Sistem de extrudare cu snecuri ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie, placi de grosimi mari

LINII EXTRUDARE FOLIE, PLACI DE GROSIMI MARI


Aceste linii sunt specifice productiei de folie groasa pentru utilizari... la realizarea de recipienti pentru lichide , platouri de taiere, flanse si roti dintate... la 3.000 mm. Liniile de acest tip in general sunt linii de coextruziune de mare ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie compacta pp/ps, monostrat

LINII EXTRUDARE FOLIE COMPACTA PP/PS, MONOSTRAT


Linii de extrudare folie medii , cu productivitati maxime de 600 kg/h folie PS...: simpla sau combinata cu 2 cilindri suplimentari de racire). Pentru variante de folie ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie tip geomembrana si impermeabila

LINII EXTRUDARE FOLIE TIP GEOMEMBRANA SI IMPERMEABILA


tehnic - atat pentru produs cat si pentru componetele liniei, utilizata.../rezervoare de apa, protectia digurilor pentru rauri si lacuri, terenuri de sport, etc. Linii... categorie, folia pentru impermeabilizare are datorita caracteristicilor necesare ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie speciala coextrudata pp/ps cu

LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDATA PP/PS CU BENZI COLORATE


Linii pentru folie coextrudata PP/PS cu suprafata exterioara, tip "zebra.... Schematic va prezentam combinatia de extrudere pentru realizarea celor 4 straturi...: - extruder TR30 pentru stratul exterior de protectie culoare; - 3 extrudere TR50 ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie coextrudata tip bariera tip

LINII EXTRUDARE FOLIE COEXTRUDATA TIP BARIERA tip ALTA/HIGH BARIERA


si productia de film tip bariera pentru ambalaje flexibile. Acest tip de linie este...: pe aceeasi structura de linie, aplicand metoda "cast"), pentru ambalaje din industria...Asigura executia foliei de pana la 7 straturi, se obtine pe linii proiectate ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Sistem de control al extrudarii linemaster maguire

SISTEM DE CONTROL AL EXTRUDARII LINEMASTER MAGUIRE


LineMaster este indicat pentru toate procesele de extrudare continua, inclusiv... tipic pentru liniile de extrudare multistrat. Dozatoarele liniei de extrudare sunt... si amestecuri. LineMaster asigura un sistem integrat care combina avantajele controlului ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Scurtcircuitor trifazat pentru bare plate - clema

Scurtcircuitor trifazat pentru bare plate - clema automata universala


echipat cu cleme automate universale de legare la faza (tip CAU) se utilizeaza pentru.... Clemele automate universale (CAU) au corpul executat prin extrudare din aliaj... de cuplare tip baionet pentru cuplarea la prajina electroizolanta. ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 14 ani
Ilfov
 Linii de granulare

LINII DE GRANULARE


, prin capacitatile relevante si productivitate. Liniile mici si compacte, se folosesc fie pentru... o mai lunga autonomie de lucru a liniei. Toate extruderele sunt echipate cu o...Liniile de granulare difera in special prin marimea extruderului ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Scurtcircuitor monofazat pentru linie de contact cale

Scurtcircuitor monofazat pentru linie de contact cale ferata


ã este prevãzutã cu un electrod pentru descãrcarea liniei...ã pentru instalaþii de transport feroviar (tip CrTf) ºi clemã manual..., depouri, pe liniile de tramvai sau cale feratã. Clema clasicã redus ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 14 ani
Ilfov
 Linie tehnologica - la container -

LINIE TEHNOLOGICA - LA CONTAINER - PENTRU FABRICAT PELET model FASTPELLET 200


pentru a fi desprafuit si separat de eventuale deseuri rezultate din extrudere...Linia tehnologica pentru fabricat pelet, la container, furnizata ''la cheie... au fost calculate si dimensionate pentru o greutate specifica a materialului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Teava pehd cu diametrul 25 mm pentru apa.

Teava PEHD cu diametrul 25 mm pentru apa.


Folosirea materiilor prime de calitate, extrudarea pe linii de fabricatie... cu eficienta dovedita, specifice pentru acest tip de materiale, permit producerea tevilor ... »

Pret: 2.23 RON
 Teava pehd cu diametrul 32 mm pentru apa.

Teava PEHD cu diametrul 32 mm pentru apa.


Folosirea materiilor prime de calitate, extrudarea pe linii de fabricatie... cu eficienta dovedita, specifice pentru acest tip de materiale, permit producerea tevilor ... »

Pret: 2.6 RON
 Teava pehd cu diametrul 40 mm pentru apa.

Teava PEHD cu diametrul 40 mm pentru apa.


Folosirea materiilor prime de calitate, extrudarea pe linii de fabricatie... cu eficienta dovedita, specifice pentru acest tip de materiale, permit producerea tevilor ... »

Pret: 3.72 RON
59 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"linie pentru extrudare" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea