Inscrie firma »

linii extrudare folie speciala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre linii extrudare folie speciala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linii extrudare folie speciala de inalta calitate

LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA DE INALTA CALITATE OPTICA


Linii de extrudare pentru folia/placile de PMMA sau PC, utilizate... fumurii - absenta impuritatilor sau distorsiunilor optice Se utilizeaza linii... speciale cu o productivitate de pana la 800 kg/h si dimensiuni cuprinse intre 2 si 12 ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie speciala coextrudata pp/ps cu

LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDATA PP/PS CU BENZI COLORATE


Linii pentru folie coextrudata PP/PS cu suprafata exterioara, tip "zebra... datelor de functionare a liniei. Productia liniei pentru grosimi de folie de la 0.... Schematic va prezentam combinatia de extrudere pentru realizarea celor 4 straturi ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pet

LINII EXTRUDARE FOLIE PET


BANDERA. In afara liniilor clasice de extrudare folie PET 3 straturi de tipul ABA... productiei spre deosebire de liniile cu extrudere monosnec la care se intrerupe productia... celor de la liniile de extrudare monosnec; - unitatea de degazare usor ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie alfa "generatia viitoare"

LINII EXTRUDARE FOLIE ALFA "GENERATIA VIITOARE"


corotante, cap de extrudare cu sistem de taiere margini integrat si conformatie speciala...Linii cu productivitati de pana la 2000 kg/h pentru PP si 2500 kg/h pentru PS... foliei cat si a dimensiunilor de produs. Un foarte bun sistem de racire in sistem ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie, placi de grosimi mari

LINII EXTRUDARE FOLIE, PLACI DE GROSIMI MARI


Aceste linii sunt specifice productiei de folie groasa pentru utilizari... in domeniul industriei chimice in special sau industriei constructoare de masini... la 3.000 mm. Liniile de acest tip in general sunt linii de coextruziune de mare ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii de granulare

LINII DE GRANULARE


Liniile de granulare difera in special prin marimea extruderului... o mai lunga autonomie de lucru a liniei. Toate extruderele sunt echipate cu o..., prin capacitatile relevante si productivitate. Liniile mici si compacte, se folosesc fie pentru ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Mori si aglomeratoare pentru reciclare mase plastice

MORI SI AGLOMERATOARE PENTRU RECICLARE MASE PLASTICE


si corpurilor cave, filmului si foliilor. MORI PENTRU APLICATII SPECIALE MODELE A 300... de extrudare, debavurare, folii si coli termoformate. AGLOMERATOARE MODEL CONDOR.... Aglomeratorul este un echipament pentru plastifierea si reciclarea deseurilor de folie ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Dozatoare gravimetrice

DOZATOARE GRAVIMETRICE


mari, linii de extrudare pentru folie, dozare centralizata.... componente, cu cuve cu 2, 4 sau 6 compartimente. Ideale pentru extrudere mari, linii... de extrudare pentru folie, dozare centralizata. DOZATOARE SERIA WSB 1800 - capacitati ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"linii extrudare folie speciala" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea