Inscrie firma »

grund pe baza de solvent - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund pe baza de solvent
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


pe baza de solventi impregnant hidrofug pentru protectia fatadelor, pietrei naturale... INDU-IB-REINIGER agent de curatare pe baza de solventi pentru (AQUAFIN REINIGER... hidroizolatie rigida pe baza de ciment hidroizolatie minerala aplicabila pe suprafete umede ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu emex

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


, profesional, pe baza de rasina alchidica, pasta de bronz - aluminiu si solventi organici... nuantat numai in culori de baza ale cartelei RAL. Caracteristici principale... buna la intemperii; - Rezistenta buna la imbatranire; - Culori de baza cartela ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsele termospumante unitherm

vopsele termospumante Unitherm


pentru structurile interioare iar cel pe baza de solvent este utilizat atat... prevazut in proiectul de executie. Sistemul Unitherm pe baza de apa este recomandat... si agrementata in Romania - este format din: Grund PERMACOR 1705 - consum teoretic de 0 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pardoseala epoxidica cu plachete colorate emex multicolor

Pardoseala Epoxidica cu Plachete Colorate EMEX MULTICOLOR


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama larga de modele... cu succes suprafetele impotriva zgarierii. Baza epoxidica se poate fabrica intr-o gama... pete sau urme de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Materiale pentru constructii baumit sape

Materiale pentru constructii BAUMIT sape


Estrich E300) Sapa pe baza de ciment (clasa CT-C30-F6 conform EN 13813) folosita... de ipsos (Baumit Alpha 2000) Sapa pe baza de sulfat de calciu, predozata, fluida (EN... Baumit Grund Grund-amorsa pentru suporturi absorbante, lichid, de culoare albastra ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si trafic emex

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici... cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face prin roluire, pensulare ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale


38091 interior sau exterior ( pe baza de solventi), TOPAS ( pe baza de apa... TERMOSPUMANTA Sunt acoperiri acrilice pe baza de apa cu pigmenti intumescenti ce realizeaza...: - grund alchidic termoaderent, Permacor 1705 - vopsea termospumanta, UNITHERM ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica autonivelanta emex

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta EMEX


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, ce reticuleaza... si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face prin turnare ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica antiderapanta emex

Pardoseala Epoxidica Antiderapanta EMEX


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali, conceput... de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face ... »

Pret: 24.71 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Mortar epoxidic bicomponent emex

Mortar Epoxidic Bicomponent EMEX


un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali... de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face ... »

Pret: 16.3 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Sapa epoxidica autonivelanta cimentica emex mineral

Sapa Epoxidica Autonivelanta Cimentica EMEX MINERAL


Sapa Epoxidica Cimentica EMEX MINERAL este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice fara solvent si aditivi speciali, cu adaos de ciment si cuart... pete sau urme de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX ... »

Pret: 12.88 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Pardoseala epoxidica decorativa cu cuartz colorat emex quartz

Pardoseala Epoxidica Decorativa cu Cuartz Colorat EMEX QUARTZ


Pardoseala Epoxidica Decorativa EMEX QUARTZ este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama infinita de modele obtinute... inlaturarea oricaror pete sau urme de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli si trafic emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, aditivi, plastifianti... si solventi specifici, cu adaos de alfa corindon sau faina de cuartz pentru duritate... mecanica si amorsarea prealabila cu Grund de Impregnare Clorcauciuc EMEX ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea antifonica insonorizanta emex

Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX


excelente, mult superioare produselor similare, pe baza de solvent. Caracteristici...Vopseaua Antifonica EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri... STOP si, eventual acoperite cu Grund Anticoroziv Hidrosolubil EMEX AQ ECO ... »

Pret: 19.85 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Materiale pentru constructii baumit finisaje

Materiale pentru constructii BAUMIT finisaje


InnendispersionsFarbe) Grund gata preparat pe baza de rasini sintetice folosit pentru... (Baumit SilikonPutz) Tencuiala decorativa, pe baza de rasini siliconice pentru... cutii = 480 kg TENCUIALA SILICAT - PE BAZA DE SILICATI Tencuiala Silikat ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica elastica emex flexipol

Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL


, pe baza rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi..., si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX. Produsul este recomandat ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Biguma - 1401 masa elastica de rosturi

BIGUMA - 1401 masa elastica de rosturi


bituminoase sau minerale - rezistenta ridicata la imbatrinire - rezistenta la solventi... pe baza de apa, la saruri,la acizi diluati, etc - material cu continut de bitum... in grame Material de adrenta: Necesarul de material de aderenta (Grund aderent ... »
Oferit de:DITO GROUP SRL
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Biguma  - ds 164/snv masa de rosturi

BIGUMA - DS 164/SNV Masa de rosturi


la imbatrinire - rezistenta la solventi pe baza de apa, la saruri,la acizi diluati, etc... in grame Material de adrenta: Necesarul de material de aderenta (Grund aderent... Substante pentru curatat: Pentru scule: benzina sau solventi obisnuiti Pentru ... »
Oferit de:DITO GROUP SRL
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Materiale pentru constructii baumit termoizolatie

Materiale pentru constructii BAUMIT termoizolatie


(Baumit KlebeSpachtel) Adeziv pulverulent pe baza de ciment pentru lipirea... pe baza de ciment cu aplicare mecanizata, pentru lipirea, spacluirea si inglobarea... = 33 role = 1650 mp Pret/rola fara TVA 217,80 lei Grund Universal (Baumit ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
69 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.
123Pagina urmatoare

Folositi cautarea